הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה נאכל בסופש איזה ציט

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
כל סופש אותו כאב ראש בא לי מכל דבר קצת להעמיס פיצה עם המשפחה שאני מכין משהו אליפות מכור לזה או מחר עם חברים בשר ולראות תמשחק מעצבן פעם בשבוע בחירה אחת שבא מכל דבר קצת ועוד בחיטוב ולך תסביר שאתה בדיאטה יחשבו אני משוגע

• פותח/ת השרשור
עשיתי כמה פעמים העמסה יוצאת מלולכת מידי וזה מחזיר אותי כל פעם צעד קדימה ואחורה
אבל בסדר אני מקווה שניהיה בשליטה בסהכ זה 2 ארוחות או אם אפשר להתחמק מאחת ניצלנו 😃

אם חשוב לך לאכול עם חברים אז תאכל קצת איתם ובמהלך היום תאכל פחות, תכניס את זה לערכים, ככה עשיתי שהתחלתי ולא ידעתי איך יקבלו את זה. ברגע שאתה גודל קצת הם מתחילים לעשות מה שאתה עושה :S

סתומרת ככה לעשות היום וגם לגבי מחר ? ניסית פעם ?
באחד הימים אתה יכול להכניס את זה לערכים ואז ביום השני תעשה ציט או משהו בסגנון.
אני עשיתי את זה שהייתי בחיטוב כמה פעמים, לא קבוע אבל יצא ככה.

• פותח/ת השרשור
ננסה אני עכשיו אכלתי 4 ארוחות מתוך 6 אז נעביר אותם לציט וכך גם מחר לצמצם ארוחות בשביל לאכל עם החברים ונעשה גם אירובי בבוקר על בטן ריקה נמזהר נזקים

ננסה אני עכשיו אכלתי 4 ארוחות מתוך 6 אז נעביר אותם לציט וכך גם מחר לצמצם ארוחות בשביל לאכל עם החברים ונעשה גם אירובי בבוקר על בטן ריקה נמזהר נזקים
לא ממליץ אירובי על בטן ריקה, עדיף אם כבר לזייף בפלוס קלורי קטן פעם אחת או ארוחות קטנות אם תצליח

• פותח/ת השרשור
חח כן
במיוחד שזה בבית שלי וזה בית ריק ויש משחק מחר אז לבטל ולהסתכל עליהם זה לא בא בחשבון

חח כן
במיוחד שזה בבית שלי וזה בית ריק ויש משחק מחר אז לבטל ולהסתכל עליהם זה לא בא בחשבון
זה לא כזה משנה מה אתה אוכל ( במידה מסוימת כן? ) משנה הערכים הסופיים. בא לך לאכול עם חברים? לך על זה תשחק עם הערכים , לא אמור להיות מסובך יותר מידי

• פותח/ת השרשור
מסתומרת לא לשחק עם הערכים לאכל רגיל את שאר הארוחות לפני ולא להחסיר ארוחות בשביל לצמצם נזק ועודף קלוריות מיותר נשהו כזה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית