עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משהו כזה, כל הבילדרים הגדולים מחרבנים אחת ל 3-4 ימים. אחרי חרבון טוב תאכל ארוחה עם הרבה בשר, אבל אם אתה רוצה להיות סגור על הקלוריות פשוט תאכל את התוצר שלך, הרי זה אותו אוכל מהכיוון השני.כרגע אני במסה ,
למשל שאני מחרבן אז בעצם אני מאבד קלוריות אז ההיגיון שלי אומר שעל זה אני צריך להוסיף עוד קלוריות לתפריט?
ההיגיון אומר שכן אבל אני רוצה להיות בטוח אם כן איך אני אדע כמה קלוריות בערך צריך להוסיף?
אחח ארוחת שישייי 😉
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חנקת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמשהו כזה, כל הבילדרים הגדולים מחרבנים אחת ל 3-4 ימים. אחרי חרבון טוב תאכל ארוחה עם הרבה בשר, אבל אם אתה רוצה להיות סגור על הקלוריות פשוט תאכל את התוצר שלך, הרי זה אותו אוכל מהכיוון השני.
כרגע אני במסה ,
למשל שאני מחרבן אז בעצם אני מאבד קלוריות אז ההיגיון שלי אומר שעל זה אני צריך להוסיף עוד קלוריות לתפריט?
ההיגיון אומר שכן אבל אני רוצה להיות בטוח אם כן איך אני אדע כמה קלוריות בערך צריך להוסיף?
אחח ארוחת שישייי 😉