הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה חשובה

מצב
השרשור נעול

yanivoz4

משתמש מתחיל
61
7
נק' מוניטין:
7
61
7
ניסיתי להטריל ללא הצלחה ועברתי על חוקי הפורום.
כתוצאה מכך קיבלתי אזהרה והאשכול ננעל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין לך בושה לבוא לפורום שלנו ולפרסם את החרא הזה?
תבין בפורום הזה לא משחקים בקקי זה פורום רציני.אז מה אם המצב בחיים שלך מחורבן כרגע,זה לא אומר שאתה יכול לבוא ולהפליץ אשכולים טיפשיים כמו זה ולהוריד את הרמה של הפורום.

כרגע אני במסה ,
למשל שאני מחרבן אז בעצם אני מאבד קלוריות אז ההיגיון שלי אומר שעל זה אני צריך להוסיף עוד קלוריות לתפריט?
ההיגיון אומר שכן אבל אני רוצה להיות בטוח אם כן איך אני אדע כמה קלוריות בערך צריך להוסיף?
אחח ארוחת שישייי 😉
משהו כזה, כל הבילדרים הגדולים מחרבנים אחת ל 3-4 ימים. אחרי חרבון טוב תאכל ארוחה עם הרבה בשר, אבל אם אתה רוצה להיות סגור על הקלוריות פשוט תאכל את התוצר שלך, הרי זה אותו אוכל מהכיוון השני.

קראתי באינטרנט שהמתאמנים המשקיעים שוקלים את החרא (יש להם מן מתקן בשירותים שסופר את הקלוריות, אתה יכול למצוא בגוגל מה זה בדיוק ואיפה אפשר לקנות) ואז משלימים את מה שייצא

משהו כזה, כל הבילדרים הגדולים מחרבנים אחת ל 3-4 ימים. אחרי חרבון טוב תאכל ארוחה עם הרבה בשר, אבל אם אתה רוצה להיות סגור על הקלוריות פשוט תאכל את התוצר שלך, הרי זה אותו אוכל מהכיוון השני.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חנקת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כרגע אני במסה ,
למשל שאני מחרבן אז בעצם אני מאבד קלוריות אז ההיגיון שלי אומר שעל זה אני צריך להוסיף עוד קלוריות לתפריט?
ההיגיון אומר שכן אבל אני רוצה להיות בטוח אם כן איך אני אדע כמה קלוריות בערך צריך להוסיף?
אחח ארוחת שישייי 😉

יש אשכול מיוחד לשאלות מהסוג הזה-
https://www.lbs.co.il/threads/50403/

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית