עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע לדיימטייז אין בכללי תעודת כשרות עם אני לא טועה הרעיון הוא פשוט שלא אמורים להיות שם מרכיבים לא כשרים לפסח נכון? כי נגיד בזה של אקסטרים כשרות לפסחלא, מיוצרים בחו"ל.
האבקות חלבון וקריאטין של אקסטרים כשרות לפסח. גם של סופר אפקט.
אין כשרות לרוב/כל החלבונים שמיוצרים בחו"ל. אין למפעלים שום סיבה להעסיק רב שינהל להם את העניינים ולשלם לו אקסטרה על כל דלי חלבון - קהל האנשים ששומרים כשרות קטן מאוד ביחס לכלל האנשים שמתמשים במוצר. אקסטרים נוטרישן כשר כי הוא מיוצר בארץ ויש למפעל תעודת כשרות (גם מיוצר עד כמה שאני זוכר מחלב ישראל).שמע לדיימטייז אין בכללי תעודת כשרות עם אני לא טועה הרעיון הוא פשוט שלא אמורים להיות שם מרכיבים לא כשרים לפסח נכון? כי נגיד בזה של אקסטרים כשרות לפסח
כן אבל לא כלכך חשובה לי התעודת כשרות פשוט מעניין אותי עם זה כשר לפסח כי בעיקרון אין שם סיבה שזה לא יהיה כשר אז גם אין שום סיבה שזה יהיה כשר לפסח...אין כשרות לרוב/כל החלבונים שמיוצרים בחו"ל. אין למפעלים שום סיבה להעסיק רב שינהל להם את העניינים ולשלם לו אקסטרה על כל דלי חלבון - קהל האנשים ששומרים כשרות קטן מאוד ביחס לכלל האנשים שמתמשים במוצר. אקסטרים נוטרישן כשר כי הוא מיוצר בארץ ויש למפעל תעודת כשרות (גם מיוצר עד כמה שאני זוכר מחלב ישראל).
הסיבה שזה לא יהיה כשר לפסח זה אם משתמשים בחמץ באותו המפעל שיוצר המוצר. שים לב שכתוב על הקופסה לפעמים "יוצר באותו פס ייצור עם בוטנים, אגוזים וכו'" - זה מופנה לאנשים עם אלרגיות אבל יכול לתת אינדיקציה מה עוד מסתובב באותו פס ייצורכן אבל לא כלכך חשובה לי התעודת כשרות פשוט מעניין אותי עם זה כשר לפסח כי בעיקרון אין שם סיבה שזה לא יהיה כשר אז גם אין שום סיבה שזה יהיה כשר לפסח...
סבבה תודה רבה אחי :D למזלי אני לא שומר כשרות פשוט עניין אותי חחח ולא היה כתוב לי משהו כזההסיבה שזה לא יהיה כשר לפסח זה אם משתמשים בחמץ באותו המפעל שיוצר המוצר. שים לב שכתוב על הקופסה לפעמים "יוצר באותו פס ייצור עם בוטנים, אגוזים וכו'" - זה מופנה לאנשים עם אלרגיות אבל יכול לתת אינדיקציה מה עוד מסתובב באותו פס ייצור