הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר כשר

Eliran 40

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
-1
121
5
אהלן חברים
אשמח לעזרה,עליה במשקל במהירות,כרגע רזה
ובאמת אני אשמח לעזרה לגבי גיינר ,או אנשור)קצת מגעיל אותי האמת )
עדיפות לגיינר אין בעיה של תקציב ,רק חשוב לי באמת גיינר כשר ולא חלב נוכרי וכאלה ,השגחה חזקה
אשמח להמלצות,בבקשה אם הגיינרים הביתים לא מתאים לי כרגע ,אני מעדיף גיינר ! כמובן כמה שפחות סוכרים ,רמת קלוריות גבוהה בכול מנה ,לא מתאמן
נטו לעלות במשקל !
תודה רבה חברים 🙏

למה לא סוכרים גבוהים אם אתה מחפש קלוריות?
למה שלא תכין שייק פירות עם חלב והמון שיבולת שועל וחמאת בוטנים? אחלה גיינר בריא וכשר.
לא מכיר גיינרים כי הם לדעתי מיותרים ואפשר בקלות להשיג את הערך שלהם ממזון.

• פותח/ת השרשור
אני לא מחפש להכין גיינרים ציינתי זאת
אני רוצה לקנות גיינר כשר
מישהו שמכיר ויכול לעזור?
תודה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

למה לא סוכרים גבוהים אם אתה מחפש קלוריות?
למה שלא תכין שייק פירות עם חלב והמון שיבולת שועל וחמאת בוטנים? אחלה גיינר בריא וכשר.
לא מכיר גיינרים כי הם לדעתי מיותרים ואפשר בקלות להשיג את הערך שלהם ממזון.
תודה חבר,יש לי בעיה אם חלב ,וחמאת בוטנים, ושיבולת שועל,שזה למעשה כול נפח הקלוריות,נכון שזה בריא,לכן רציתי גיינר אתה מכיר אולי גיינר טוב וכשר
תודה רבה🙏

נערך לאחרונה:
אני לא מחפש להכין גיינרים ציינתי זאת
אני רוצה לקנות גיינר כשר
מישהו שמכיר ויכול לעזור?
תודה

תודה חבר,יש לי בעיה אם חלב ,וחמאת בוטנים, ושיבולת שועל,שזה למעשה כול נפח הקלוריות,נכון שזה בריא,לכן רציתי גיינר אתה מכיר אולי גיינר טוב וכשר
תודה רבה🙏
לצערי אני לא מכיר, אבל מאמין שתוכל למצוא בחנויות ספורט בארץ, בזמנו היה את פרובאדי שהיה בהכשר טוב, ועוד כמה שאני לא זוכר את השמות שלהם.

לא יודע מה הדעה שלך על הכשר בית יוסף, אני יודע שזה חזק אצל ספרדים וחלש אצל אשכנזים.
כאשכנזי אני אוכל ממנו למוצרים שהם פרווה או חלבי ולא בשרי.
אתה אוכל בית יוסף?

• פותח/ת השרשור
לצערי אני לא מכיר, אבל מאמין שתוכל למצוא בחנויות ספורט בארץ, בזמנו היה את פרובאדי שהיה בהכשר טוב, ועוד כמה שאני לא זוכר את השמות שלהם.

לא יודע מה הדעה שלך על הכשר בית יוסף, אני יודע שזה חזק אצל ספרדים וחלש אצל אשכנזים.
כאשכנזי אני אוכל ממנו למוצרים שהם פרווה או חלבי ולא בשרי.
אתה אוכל בית יוסף?
בית יוסף זה מהדרין זה מצויין
העניין שאני לא מוצא בשום מקום גיינר כזה
אני אשמח לעזרתך במה שאפשר
תודה רבה חבר 🙏

• פותח/ת השרשור
קורנפלקס של אלופים ואבקת חלבון בנינג'ה יסדר אותך יופי
אני צריך עליה מהירה במשקל ,ללא קשה לאימונים וכלום
אני מחפש גיינר גם אבקת חלבון טוב אבל אם יחס שווה לקלריות,העניין שאני לא יודע איפה למצוא באיזור חיפה קריות,לא יודע איך מחפשים בגוגל מה לרשום
תודה חבר יקר

תלחץ על הקישור ששלחתי
כן מכיר,העניין שאני רוצה בחנות באיזור פיזית לקנות
בחיפה קריות,ואני לא מוצא,לא יודע איך לחפש בגוגל מה לרשום הכוונה,זה מוצא לי תוספים עמו ויטמנים וכאלה בחנויות טבע אשמח לעזרה צדיק
תודה🙏

אני מחפש גיינר גם אבקת חלבון טוב אבל אם יחס שווה לקלריות,העניין שאני לא יודע איפה למצוא באיזור חיפה קריות,לא יודע איך מחפשים בגוגל מה לרשום
תודה חבר יקר

בחיפה קריות,ואני לא מוצא,לא יודע איך לחפש בגוגל מה לרשום הכוונה,זה מוצא לי תוספים עמו ויטמנים וכאלה בחנויות טבע אשמח לעזרה צדיק
תודה🙏
רינו שופ בעיר תחתית, צמוד לAM:PM

תודה חבר יקר

תודה🙏
תן לי את הכתובת שלך ואזמין לך, עזוב אעשה אימון בשבילך וזהו, מה עוד אתה רוצה? נתנו לך תחליפים מעולים לתוסף המיותר הזה, הבאתי לך שם של חברה ואפילו קישור להזמין משם.
יודע מה, בתשלום אזמין ואביא לך עד לבית, רק תשלם לי לפי שעה.

תחפש סניף של ישראל בודי באזור שלך, או שתזמין מהאתר שלהם בקישור שהצמדתי. לא רוצה להעליב, אבל אם זה כזה חשוב לך, בגיל 38 זה אמור להיות סיפור די פשוט, ואם זה לא, אתן לך פרטים להעברה בנקאית על הזמן שלי, ואלך לקנות לך את המוצר אישית.

• פותח/ת השרשור
תן לי את הכתובת שלך ואזמין לך, עזוב אעשה אימון בשבילך וזהו, מה עוד אתה רוצה? נתנו לך תחליפים מעולים לתוסף המיותר הזה, הבאתי לך שם של חברה ואפילו קישור להזמין משם.

תחפש סניף של ישראל בודי באזור שלך, או שתזמין מהאתר שלהם בקישור שהצמדתי. לא רוצה להעליב, אבל אם זה כזה חשוב לך, בגיל 38 זה אמור להיות סיפור די פשוט, ואם זה לא, אתן לך פרטים להעברה בנקאית על הזמן שלי, ואלך לקנות לך את המוצר אישית.
תודה רבה על העזרה,אין ישראל בודי באיזור שלי
כמובן שאני יכול להזמין,אבל עדיין מעדיף פיזית לגשת לרכוש זה לא בעיה,רק העניין שאני לא מוצא ,להתחיל להתרוצץ ,חוץ מהגיינר הזה יש משהו אחר שהוא בהכשר,גם אם ההמלצה של החבר הקרופלנקס אני לא יודע איזה אבקת חלבון כשרה יש
תודה

בכול אופן בין ה 3 הממוםצות פה מה הכי טוב?
סופר אפקט
פאוור טק
מאסיב גיינר
תודה

ממש מודה לך הרבה תודה אני רק צריך את המלצתך מבין 3 שרשמתי ואחד שאתה המלצת
תודה תבורך🙏

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

תודה רבה מעריך מאוד,רק שאלה קטנה לגבי פאאורטק או פרובדי ,האם מכילים אספרייאטים?
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית