הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה - איבדתי את הרצון להתאמן

• פותח/ת השרשור ShayH
  • פורסם בתאריך

ShayH

משתמש מתחיל
122
6
נק' מוניטין:
6
122
6
None
הסיפור הוא כזה: בהתחלה הפסקתי חודש בגלל פציעה בכתף ואז התחלתי לעבוד ב-2 עבודות בערך 3 חודשים, שהייתי עובד משש בבוקר עד 12 בלילה ולפעמיים גם ימי שישי ככה שלא היה לי זמן ואו כח לנסות להתאמן בכלל.
עכשיו אני עובד בעבודה אחת (שיפוצים) העבודה עצמה קורעת אותי ואיבדתי כל חשק ורצון להתאמן..

סתם הייתי צריך לפרוק, אם יש מישהו שהיה במצב שלי ויש לו עצות איך לקבל תחשק בחזרה אשמח לשמוע 😃

הסיפור הוא כזה: בהתחלה הפסקתי חודש בגלל פציעה בכתף ואז התחלתי לעבוד ב-2 עבודות בערך 3 חודשים, שהייתי עובד משש בבוקר עד 12 בלילה ולפעמיים גם ימי שישי ככה שלא היה לי זמן ואו כח לנסות להתאמן בכלל.
עכשיו אני עובד בעבודה אחת (שיפוצים) העבודה עצמה קורעת אותי ואיבדתי כל חשק ורצון להתאמן..

סתם הייתי צריך לפרוק, אם יש מישהו שהיה במצב שלי ויש לו עצות איך לקבל תחשק בחזרה אשמח לשמוע 😃
זה בעיקר עניין של כוח רצון מה שאף אחד לא ממש יכול להביא לך :S וגם בעיקר סדר עדיפויות.
אני אישית שיורד לי החשק להתאמן אני מסתכל על כל מה שעברתי ולמה זה הפך אותי ואני מתאמן פי שתיים יותר טוב מקודם 😃

כשאין לי רצון להתאמן אני פשוט חושב מה יקרה לגוף שלי אם אני לא אתאמן , אני חושב על שחיפים והמחשבה נותנת לי מוטיבציה ומזכירה לי למה התחלתי להתאמן ( בשיא הרצינות)

• פותח/ת השרשור
זה בעיקר עניין של כוח רצון מה שאף אחד לא ממש יכול להביא לך :S וגם בעיקר סדר עדיפויות.
אני אישית שיורד לי החשק להתאמן אני מסתכל על כל מה שעברתי ולמה זה הפך אותי ואני מתאמן פי שתיים יותר טוב מקודם 😃

כשאין לי רצון להתאמן אני פשוט חושב מה יקרה לגוף שלי אם אני לא אתאמן , אני חושב על שחיפים והמחשבה נותנת לי מוטיבציה ומזכירה לי למה התחלתי להתאמן ( בשיא הרצינות)

צודקים, אני מסתכל מה הייתי ומה עברתי בשביל לפתח את הגוף אבל כשאני יורד למטה לעשות אימון פתאום נעלם לי כל החשק.. לא יודע איך להחזיר אותו.
אני מגיע למתח ופשוט כאילו אין לי את הכח הנפשי הזה לעשות אימון..
זה ממש מבאס אותי

עם כמה שזה נשמע מטופש, זה כל כך נכון.

צודקים, אני מסתכל מה הייתי ומה עברתי בשביל לפתח את הגוף אבל כשאני יורד למטה לעשות אימון פתאום נעלם לי כל החשק.. לא יודע איך להחזיר אותו.
זה ממש מבאס אותי
תתחיל אימון בגישה הזאת וסיים אותו בגישה הזאת, תחשוב על המטרות שלך ולמה התחלת להתאמן. זה נשמע באמת פטטי(או איך שלא רושמים את זה) אבל זה הבוסט הכי טוב לאימון

• פותח/ת השרשור
אני פווארליפטר שנפצע ולא מסוגל לעשות סקוואט ודדליפט, הפציעה גם לא מראה סימנים של להתחיל לעבור
ואתה מתלונן על חוסר מוטיבציה??

נראה לי שזה הגיע ממתי שהפסקתי להתאמן בגלל הפציעה בכתף, עדיין זה מפריע בזמן שכיבות סמיכה וזה לדעתי מה שמוריד לי את המוטיבציה להתאמן.

תתחיל אימון בגישה הזאת וסיים אותו בגישה הזאת, תחשוב על המטרות שלך ולמה התחלת להתאמן. זה נשמע באמת פטטי(או איך שלא רושמים את זה) אבל זה הבוסט הכי טוב לאימון
ננסה.
תודה על התמיכה אנשים, מעריך!!

לך בכוח עוד איזה שבוע שבועיים ותנסה לשנות תוכנית לגוון, אם אתה עדיין משתעמם אז תפרוש.

זה ממש מבאס אותי
תחליף תוכנית. תחליף תרגילים בתוך התוכנית. קח פרי-ווראאוט חזק. תציב מטרות מדידות (להרים X משקל, להוריד Y ק"ג).

ואיבדתי כל חשק ורצון להתאמן..
תראה אם אתה תבוא בגישה של "אני מתאמן בשביל להתחזק ולפתח מסת שריר" הסיכוי שלך להתמיד יפסק תוך חודשים עד כמה שנים, אימונים בשבילי זה דרך חיים אני לא יפסיק עד המוות, אני אולי התאמן פחות/יותר בהתאם לעבודה/ללימודים/למשפחה אבל להפסיק? זה אפילו לא עובר לי בדמיון. לכן אתה צריך לייצר לעצמך דרך חיים בריאה עם אימונים מגוונים שאתה אוהב, לא כל אחד אוהב אימוני כוח, יש כאלו שיעדיפו לרוץ או לשחק כדורגל עם החברה זה גם בסדר. תגוון באימונים זו הדרך.
רק חלש אופי בכלל חושב על לפרוש

• פותח/ת השרשור
הקשבתי לעצתכם, קניתי לי מוט ומשקולות לבית ואחזור להתאמן לאט לאט ואציב לעצמי מטרות חדשות.
להתסכל על תמונות ישנות של פוזות מול מראה ולראות איך השתנית באמת גורם לך לרצות לחזור להתאמן.

תודה אנשים!

זה דווקא לא מומלץ למי שאין לו מוטיבציה פנימית לאימונים.
אם כבר אז הייתי ממליצה מכון שיש בו מורעלים שיסחבו אותך קדימה. קרוספיט יעיל מאוד בקטע הזה.

זה דווקא לא מומלץ למי שאין לו מוטיבציה פנימית לאימונים.
אם כבר אז הייתי ממליצה מכון שיש בו מורעלים שיסחבו אותך קדימה. קרוספיט יעיל מאוד בקטע הזה.
נכון מאד. מקווה שכל מה שקנית לא יהפוך לקולבים תוך כמה שבועות.

רק חלש אופי בכלל חושב על לפרוש
אני לא מעודד פרישה, אבל בסופו של דבר הספורט הזה אמור להיות כיף ולהביא סיפוק. צריך לנסות להתגבר על המשבר אבל אם הוא לא מצליח והוא איבד עניין מזה, אפשר לנסות דברים אחרים,זה לא קדוש.

כל אחד צריך למצוא מה הוא אוהב בספורט הזה. אני אוהב להתקדם במשקלי העבודה ולהתקרב לאט לאט למטרה שלי, בתקווה שעד סוף השנה אני אסקוויט 5 פלטות ואלחץ 3 וחצי פלטות ל3 חזרות. אם אני לא אתקדם במשקלי העבודה אני אהיה כמוך, אני אתחיל לשנוא את מה שאני עושה ובסופו של דבר אאבד רצון ואפרוש, ואולי זה יהיה לטובה. בסופו של דבר אתה חיי רק פעם אחת וגם ככה רוב היום אתה עושה דברים שאתה לא רוצה לעשות חבל לדחוף גם חדר כושר לרשימה הזאת.

if you have to force it, it's probably shit
😛

אני מציע שפשוט תפרוש, כמה שבועות או אפילו חודשים ומה שבהתחלה הניע אותך להתאמן, כנראה יעלה אל פני השטח שוב. אם לא, תמצא תחביב אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית