הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לטעמים

מצב
השרשור נעול

Tamtamon

משתמש קבוע
1,292
687
נק' מוניטין:
1,512
1,292
687
כניראה שבקרוב אני אקנה אבקה בפעם הראשונה (הייתי מסתדר עם החלבון עד לפני כמה זמן אבל אמא שלי התעקשה שאני אוריד את הגבנצ מהתפריט 😛), אז אשמח להמלצות לטעמים שבדרך כלל רוב האנשים אוהבים (ככה שלא יצא מצב שאני אקנה משהו מגעיל...)
תודה רבה 😃
עריכה: מצאתי באתר של אמינו אבקה של דיימטיז רגילה שעולה כמו דיימטיז עלית גורמה. אז ההבדל הוא רק בטעמים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לי קרם עוגיות של אקסטרים. נהנה מכל רגע
מה אתה אומר על דיימטיז אליט קרם עוגיות? שווה אז? (מבחינת ערכים גם)
ראיתי באתר של אמינו את זה:
https://www.aminoshop.co.il/protein/dymatize-whey-protein-elite.html
עכשיו אם תראה בתיאור של המוצר כתוב שיש לו 25 חלבון למנה ו2 גרם פחמימה, ואם תרד למטה בערכים כתוב 21 חלבון ו6 פחמימה...
אז מה פה הנכון? כי אני עדיין לא יודע איזה אבקה לקנות :\

האבקה של 21 חלבון ו6 פחמימה זו תשלובת חלבונים(עלית גורמה).
תקנה את העלית(לא עלית גורמה) שהיא נטו חלבון מי גבינה.

• פותח/ת השרשור
האבקה של 21 חלבון ו6 פחמימה זו תשלובת חלבונים(עלית גורמה).
תקנה את העלית(לא עלית גורמה) שהיא נטו חלבון מי גבינה.
מה שפרסמתי זה העלית הרגיל, לא הגורמה
הגורמה לפי מה שראיתי מפוצץ בפחמימה ואני קצת בבעיה עם זה (התחלתי דל פחמימה השבוע)

נכון, אז במה אתה מסתבך? תקנה את העלית הרגילה אין טעם בתשלובת חלבונים.

• פותח/ת השרשור
נכון, אז במה אתה מסתבך? תקנה את העלית הרגילה אין טעם בתשלובת חלבונים.
לא מסתבך
תראה הודעה מעל שלך בציטוט ליהב, פרסמתי שם קישור לעלית הרגיל, אבל בתיאור מופיע שיש 25 חלבון ו2 פחמימה למנה, ובערכים למטה מופיע 21 חלבון ו6 פחמימה... אז אני לא יודע ממש מה הנכון פה.

יש להם טעות באתר. לדימטייז עלית יש 2 גרם פחמימה פר סקופ.

אני עם אופטימום בטעם קרם עוגיות. שם לא יותר מ150-200 מ"ל מים והטעם בן זונה. 2 חברים כבר טעמו ממני ועברו לאבקה הזאת.
אתה יכול להזמין אותה מויטהקוסט יוצא 310 שקל עם משלוח (אתה צריך להכניס קופון של 10 דולר הנחה) זה הכי זול שמצאתי
אני אישית קניתי אותה מאמינושופ ב380 נראה לי זה היה, תבדוק אם יש להם אותה במלאי.
בכל מקרה ממליץ מאוד אבקה בת זונה

כי שם יש מלא טעמים שכל אחד אומר משהו אחר על כל טעם, אני בקשתי טעמים שרוב האנשים בדרך כלל אוהבים לפעם הראשונה.
אקסטרים קרם עוגיות\שוקולד לבן
אופטימום קרמל טופי פאדג'
בננה (של רוב החברות)

חשבתי לקנות דיימטיז עלית קרם עוגיות, נשמע סביר?
לא טעמתי
מהעלית טעמתי רק בננה ובלוברי מאפין של XT
ומהעלית רגיל את קפה מוקה

עריכה: בעצם היה לי קרם עוגיות שקניתי בפולין בכיתה יב'.מכרתי אותו אחרי 2 סקופים כי הטעם היה נורא.
אתה יכול לחפש בפוסטים הישנים של המכירה שלי אם לא סגרו את זה.
היה פה בעבר יבואן של דיימטייז שהיה ספונסר של הפורום וכל מילה רעה על דיימטייז הוא היה מוחק את הפוסט.

• פותח/ת השרשור
לא טעמתי
מהעלית טעמתי רק בננה ובלוברי מאפין של XT
ומהעלית רגיל את קפה מוקה

עריכה: בעצם היה לי קרם עוגיות שקניתי בפולין בכיתה יב'.מכרתי אותו אחרי 2 סקופים כי הטעם היה נורא.
אתה יכול לחפש בפוסטים הישנים של המכירה שלי אם לא סגרו את זה.
היה פה בעבר יבואן של דיימטייז שהיה ספונסר של הפורום וכל מילה רעה על דיימטייז הוא היה מוחק את הפוסט.
אתה זוכר במקרה איך היה העלית בננה?

• פותח/ת השרשור
אמינו עכשיו פרסמו שיש מבצע של 25% הנחה אז אני מתכנן לקנות השבוע, כרגע מתבלט בין בננה לקרם עוגיות של דיימטיז עלית.
אשמח לדעה\מה כדי וכו'
@SweetBamba
@Kartalajan
@יהב
עריכה: מה ילך טוב יותר עם מים?

נערך לאחרונה:
לא טעמתי אף אחד מהם. תקנה אקסטרים אחי, 225 ש''ח ל65 מנות של 24.2 גרם חלבון למנה והטעם גן עדן.

• פותח/ת השרשור
לא טעמתי אף אחד מהם. תקנה אקסטרים אחי, 225 ש''ח ל65 מנות של 24.2 גרם חלבון למנה והטעם גן עדן.
כרגע אני די נעול על השניים האלה, עכשיו הקטע זה לבחור ועוד משהו שיתאים יותר לערבוב עם מים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית