הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ בשביל חבר - ויני ואנטיביוטיקה

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
שלום חברים, חבר מהמכון שלי התחיל סייקל וינסטרול בלבד לפני 5 ימים (למרות שייעצתי לו רבות לא לקחת לבד)
בקיצור עקרו לו אתמול שן בינה והוא לא יכל לשאת את הכאבים ולקח משכך כאבים והיום כל הפנים שלו התנפחו אז נתנו לו מרשם לאנטיביוטיקה לשבוע.
כמובן שתמול הפסיק לקחת את הוינסטרול.

השאלה שלי היא אם לאחר שנוא מסיים את האנטיביוטיקה הוא יכול להמשיך את הסייקל? מומלץ לחכות כמה ימים?
מה עושים במצב כזה?

שלום חברים, חבר מהמכון שלי התחיל סייקל וינסטרול בלבד לפני 5 ימים (למרות שייעצתי לו רבות לא לקחת לבד)
בקיצור עקרו לו אתמול שן בינה והוא לא יכל לשאת את הכאבים ולקח משכך כאבים והיום כל הפנים שלו התנפחו אז נתנו לו מרשם לאנטיביוטיקה לשבוע.
כמובן שתמול הפסיק לקחת את הוינסטרול.

השאלה שלי היא אם לאחר שנוא מסיים את האנטיביוטיקה הוא יכול להמשיך את הסייקל? מומלץ לחכות כמה ימים?
מה עושים במצב כזה?

אוגמנטין 875 מ"ג פעמים ביום לשבוע, אם יקח פרוביוטיקה לא תהיה בעיה להתאמן כל עוד אין חום

הוא יכול תוך כדי, מה הבעיה בין ויני לאוגמנטין?

אההה עכשיו (בעריכה ב-03:51) נפל לי האסימון מה מבלבל אותך...
אתה בטח נזכרת שויני משפיע על הכבד, וגם רואקטן משפיע על הכבד, וחששת שמא השילוב יהיה גרוע...

אז זהו, שרואקטן אינה אנטיביוטיקה, בניגוד למה שחושבים...הוא בכלל רטינואיד.

משום מה אנשים תמיד חושבים שזאת אנטיביוטיקה...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית