עד לפני חודש-חודש וחצי עבדתי שבועיים - שלוש ב-SS (היה לי פה לוג), אבל נאלצתי להפסיק בגלל שטסתי לשבוע לחו"ל ואיזה שבוע אחר כך היה לי ניתוח שאחריו לא יכלתי להתאמן שלוש שבועות. עוד כמה ימים אני סוף סוף אוכל לחזור להתאמן וחשבתי לנסות ולהתחיל קרוספיט לפני הצבא (אני מתגייס עוד 3 חודשים) בשביל לשפר את הכושר, אבל מצד שני אני גם רוצה להמשיך את SS, בזמן שעבדתי איתה הצלחתי ללמוד את הטכניקה בצורה לא רעה, אבל מבחינת המשקלים אני מרגיש שיכלתי באותה תקופה להתקדם עוד הרבה יותר.
עכשיו אני לא יודע מה לעשות, כי לשלב קרוספיט\אירובי ביחד עם SS אני לא יודע עד כמה זה ריאלי, ובטח שלא יתן לי את אותן התוצאות כמו SS לבד. האם יש דרך לשלב את קרוספיט ו-SS? ואם בהנחה שאני מתכוון לעשות קרוספיט לבד, על איזה מאזן קלורי אני צריך להיות ועד כמה זה קריטי? כמה שריר וכוח אני אאבד (אני מתכוון לעשות קרוספיט עם דגש על סיבולת ואירובי, בגלל שזה מה שיותר צריך בצבא, או לפחות במבחנים שלו כמו בוחן בר-אור).
תודה
עכשיו אני לא יודע מה לעשות, כי לשלב קרוספיט\אירובי ביחד עם SS אני לא יודע עד כמה זה ריאלי, ובטח שלא יתן לי את אותן התוצאות כמו SS לבד. האם יש דרך לשלב את קרוספיט ו-SS? ואם בהנחה שאני מתכוון לעשות קרוספיט לבד, על איזה מאזן קלורי אני צריך להיות ועד כמה זה קריטי? כמה שריר וכוח אני אאבד (אני מתכוון לעשות קרוספיט עם דגש על סיבולת ואירובי, בגלל שזה מה שיותר צריך בצבא, או לפחות במבחנים שלו כמו בוחן בר-אור).
תודה