משתמש בזה..? מעולם התופעה לא הפריעה לי עד כדי כך ששקלתי טיפול רפואי בנושא אבל נשמע מעניין.גבר, אנהידרול פורטה. תגיד לי תודה אח"כ.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משתמש בזה..? מעולם התופעה לא הפריעה לי עד כדי כך ששקלתי טיפול רפואי בנושא אבל נשמע מעניין.גבר, אנהידרול פורטה. תגיד לי תודה אח"כ.
אם זה לא מפריע לך ביום-יום כנראה שאתה לא צריך...משתמש בזה..? מעולם התופעה לא הפריעה לי עד כדי כך ששקלתי טיפול רפואי בנושא אבל נשמע מעניין.
אתה יודע מפריע פה ושם אבל לא משהו רציני... לפעמים לא נעים ללחוץ לאנשים ידיים אבל פשוט מנגב על המכנסיים טיפה לפני. הפריע לי שהייתי התיכון שהיה צריך לרשום הרבה ואז כל פעם העיפרון היה מחליק טיפה מהיד והכתב על הדף היה נמרח טיפה. זה מפריע בטיפוס למשל (שזה מבאס רצח) כי אני מרגיש שמבחינת כוח אני יכול להצליח הרבה יותר אבל שההזעה בידיים הורסת הכל. שמעתי שמטפסים בקירי טיפוס מקצועיים משתמש במגנזיום וכאלה.אם זה לא מפריע לך ביום-יום כנראה שאתה לא צריך...
מי אמר לך שהוא באמת מסקביט את זה?במשקל עבודה
אתה יודע מפריע פה ושם אבל לא משהו רציני... לפעמים לא נעים ללחוץ לאנשים ידיים אבל פשוט מנגב על המכנסיים טיפה לפני. הפריע לי שהייתי התיכון שהיה צריך לרשום הרבה ואז כל פעם העיפרון היה מחליק טיפה מהיד והכתב על הדף היה נמרח טיפה. זה מפריע בטיפוס למשל (שזה מבאס רצח) כי אני מרגיש שמבחינת כוח אני יכול להצליח הרבה יותר אבל שההזעה בידיים הורסת הכל. שמעתי שמטפסים בקירי טיפוס מקצועיים משתמש במגנזיום וכאלה.
זכותי להעריך גבריות של בנאדם לפי השימוש או חוסר השימוש שלו בפוסי פד!!! 😡@LDK
@Tank
פוסי פד לא קשור ל"גבר חזק שצריך לסבול כאב", זה פשוט הורס את כל התנועה (ניראה בלתי אפשרי לשמור על כיווץ עם דבר כזה עליך).
לגבי הכפפות, אני נגד זה לא בגלל שמי ששם את הוא כוסית, אלא שזה לא באמת עוזר "להעלים" יבלות וזה גם לא תחליף למגנזיום (היד תחליק לך גם עם זה. בנוסף הכפפות יסריחו לך אחרי כמה זמן...)
לא צריך להגיד שמי ששם כפפות או פוסי פד הוא כוסית כי זה לא הבעיה המרכזית כאן.
1. אני נמצא באותה הדעה גם לגבי כפפות אימון.
@stitchכפפות זה לכוסיות. אם אתה לא מסוגל לחיות עם יבלות בידיים תפרוש מאימונים.
עם כל הכבוד שלי ליוסי (ויש לי המון כבוד אליו לדעתי אחד המבינים בפורום בכל תחום האימונים) אני לא רוצה לשמוע שום תרוצים לגבי כפפות אימון!!@stitch
אהמ. אהמ.
אבל יהיו לו יבלות עחיעם כל הכבוד שלי ליוסי (ויש לי המון כבוד אליו לדעתי אחד המבינים בפורום בכל תחום האימונים) אני לא רוצה לשמוע שום תרוצים לגבי כפפות אימון!!
תשים מגנזיום לפני סט שאתה צריך אחיזה.אתה יודע מפריע פה ושם אבל לא משהו רציני... לפעמים לא נעים ללחוץ לאנשים ידיים אבל פשוט מנגב על המכנסיים טיפה לפני. הפריע לי שהייתי התיכון שהיה צריך לרשום הרבה ואז כל פעם העיפרון היה מחליק טיפה מהיד והכתב על הדף היה נמרח טיפה. זה מפריע בטיפוס למשל (שזה מבאס רצח) כי אני מרגיש שמבחינת כוח אני יכול להצליח הרבה יותר אבל שההזעה בידיים הורסת הכל. שמעתי שמטפסים בקירי טיפוס מקצועיים משתמש במגנזיום וכאלה.
פששש נהיית אמיץ בוא נראה אם אתה יכול גם לגבות את זהנשמות שלי. כפרות. עיניים של עוף. הבא בתור שמשווה פוסי פד לכפפות, אני מגיע אליו ודואג שמעכשיו הוא כותב בפורום נשים! 🤬
טנק, מותק, איימתי על כאלה שעדיין לא כותבים בפורום נשים...פששש נהיית אמיץ בוא נראה אם אתה יכול גם לגבות את זה
כפפות = פוסי פד
אני לא נכלל בקטגוריה הזאת כי...?טנק, מותק, איימתי על כאלה שעדיין לא כותבים בפורום נשים...
חחחח אין עליך 😘כי אתה בחורה!
אתה לא יודע שכשמסבירים בדיחה הורסים אותה 🤦♂️
טוב, חלאס. kiss and make up 😘
פוסי פד = כפפותנשמות שלי. כפרות. עיניים של עוף. הבא בתור שמשווה פוסי פד לכפפות, אני מגיע אליו ודואג שמעכשיו הוא כותב בפורום נשים! 🤬
אוי האהבה...כי אתה בחורה!
אתה לא יודע שכשמסבירים בדיחה הורסים אותה 🤦♂️
טוב, חלאס. kiss and make up 😘
גם לתינוקות אני לא מרביץ.פוסי פד = כפפות
BRING IT ON HOMIE
נשמות שלי. כפרות. עיניים של עוף. הבא בתור שמשווה פוסי פד לכפפות, אני מגיע אליו ודואג שמעכשיו הוא כותב בפורום נשים! 🤬
השתגעת?פששש נהיית אמיץ בוא נראה אם אתה יכול גם לגבות את זה
כפפות = פוסי פד
אני מריח פחדן? 😉גם לתינוקות אני לא מרביץ.