הסקוואט: למה כל המדריכים מדברים רק עליו?

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
אם זה לא מפריע לך ביום-יום כנראה שאתה לא צריך...
אתה יודע מפריע פה ושם אבל לא משהו רציני... לפעמים לא נעים ללחוץ לאנשים ידיים אבל פשוט מנגב על המכנסיים טיפה לפני. הפריע לי שהייתי התיכון שהיה צריך לרשום הרבה ואז כל פעם העיפרון היה מחליק טיפה מהיד והכתב על הדף היה נמרח טיפה. זה מפריע בטיפוס למשל (שזה מבאס רצח) כי אני מרגיש שמבחינת כוח אני יכול להצליח הרבה יותר אבל שההזעה בידיים הורסת הכל. שמעתי שמטפסים בקירי טיפוס מקצועיים משתמש במגנזיום וכאלה.

אתה יודע מפריע פה ושם אבל לא משהו רציני... לפעמים לא נעים ללחוץ לאנשים ידיים אבל פשוט מנגב על המכנסיים טיפה לפני. הפריע לי שהייתי התיכון שהיה צריך לרשום הרבה ואז כל פעם העיפרון היה מחליק טיפה מהיד והכתב על הדף היה נמרח טיפה. זה מפריע בטיפוס למשל (שזה מבאס רצח) כי אני מרגיש שמבחינת כוח אני יכול להצליח הרבה יותר אבל שההזעה בידיים הורסת הכל. שמעתי שמטפסים בקירי טיפוס מקצועיים משתמש במגנזיום וכאלה.

אז תנסה. אם זה חזק מדי, יש גם תכשיר צרפתי שאני לא זוכר את שמו כרגע...

@LDK
@Tank
פוסי פד לא קשור ל"גבר חזק שצריך לסבול כאב", זה פשוט הורס את כל התנועה (ניראה בלתי אפשרי לשמור על כיווץ עם דבר כזה עליך).
לגבי הכפפות, אני נגד זה לא בגלל שמי ששם את הוא כוסית, אלא שזה לא באמת עוזר "להעלים" יבלות וזה גם לא תחליף למגנזיום (היד תחליק לך גם עם זה. בנוסף הכפפות יסריחו לך אחרי כמה זמן...)
לא צריך להגיד שמי ששם כפפות או פוסי פד הוא כוסית כי זה לא הבעיה המרכזית כאן.
זכותי להעריך גבריות של בנאדם לפי השימוש או חוסר השימוש שלו בפוסי פד!!! 😡

תשים מגנזיום לפני סט שאתה צריך אחיזה.

נשמות שלי. כפרות. עיניים של עוף. הבא בתור שמשווה פוסי פד לכפפות, אני מגיע אליו ודואג שמעכשיו הוא כותב בפורום נשים! 🤬
פששש נהיית אמיץ בוא נראה אם אתה יכול גם לגבות את זה
כפפות = פוסי פד

כי אתה בחורה!
אתה לא יודע שכשמסבירים בדיחה הורסים אותה 🤦‍♂️

טוב, חלאס. kiss and make up 😘

נשמות שלי. כפרות. עיניים של עוף. הבא בתור שמשווה פוסי פד לכפפות, אני מגיע אליו ודואג שמעכשיו הוא כותב בפורום נשים! 🤬
פוסי פד = כפפות
BRING IT ON HOMIE
כי אתה בחורה!
אתה לא יודע שכשמסבירים בדיחה הורסים אותה 🤦‍♂️

טוב, חלאס. kiss and make up 😘
אוי האהבה...

If-youre-going-u2gmar.jpg

פששש נהיית אמיץ בוא נראה אם אתה יכול גם לגבות את זה
כפפות = פוסי פד
השתגעת?
אתה רוצה לחטוף מכות מחייזר?
😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית