הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרופה לשיפור מהירות תגובה ?

• פותח/ת השרשור mist7
  • פורסם בתאריך

mist7

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
אהלן , אני מחפש משהו לשיפור ביצועים לקרבות אגרוף תאילנדי .
שיפור מהירות תגובה , שיפור סיבולת לב-ריאה .

שיפור סיבולת ראיתי המון תוספים , לא בטוח איזה מהם הכי מתאים לי ...
שיפור מהירות תגובה לא יצא לי לראות משהו שכתוב במפורש שעוזר ...

אשמח לתגובות מקצועיות 😃

אתה יכול להישתמש בתרופות הבאות

הכי חזק זה מייטיטרן
אחריוו הלוטסטין
טרן
טסטסספנשין
ווינסטרול על בסיס מים
כל אלה יתנו לך פאמפ חזק בשעת ביצוע

אתה יכול להישתמש בתרופות הבאות

הכי חזק זה מייטיטרן
אחריוו הלוטסטין
טרן
טסטסספנשין
ווינסטרול על בסיס מים
כל אלה יתנו לך פאמפ חזק בשעת ביצוע
הוא לא דיבר על חיזוק השריר וסיבולת אלא על מהירות תגובה להיות יותר זריז מהיריב אני חושב שאפדרין או רטלין יכולים לעזור פה

לתום יש ניסיון פרקטי עם ממיטיטרן
הוא יוכל לתת לך עצה מועילה

כל החומרים שנקבתי בהם מעלים את סף האגרסיביות
ולכן הם יעלו גם את מהירות התגובה

גם קראטין יכול לתת לך כוח מיתפרץ חזק

מה קשר בין אגרסיביות למהירות תגובה??????
עדיף תשאל מה הקשר בין אגרסיביות לניצחון.. לדעתי- יתקנו אותי אם אני טועה: ממריצים שונים משפרים מהירות התגובה. עדיף שמנהל שמבין "בתרופות" יענה, או דר יניב 😃

לא זכור לי שקפיאין שיפר מהירות תגובה. אולי לעכברי מעבדה.
לא יודע עכברים או מחקרים, יודע שכמה PRE WORKOUT וספיד לי אישית העלו את הביצועים בהרבה. יותר קל GET IN THE ZONE.. אולי זה אינדיבידואלי ובגלל זה עד שלא יהיה פה תגובה אוביקטיבית(למרות שגם מחקרים הם דבר סוביקטיבי), שתיתן הסברים על בסיס הורמונלי וכו, כל ההצעות פה בגדר התאוריה..

שיפור ביצועים במהלך ספרינג ושיפור זמן תגובה זה דברים שונים .
יש מספר ייתרונות לממריצים בקרב אבל לא בתגובה.
זאת דעתי.

כשאתה על רטלין סתם לדוגמא אתה יותר מרוכז וחדור מוטיבציה וזה מתבטא בזה שאתה יותר מהיר תגובה

אהלן , אני מחפש משהו לשיפור ביצועים לקרבות אגרוף תאילנדי .
שיפור מהירות תגובה , שיפור סיבולת לב-ריאה .

שיפור סיבולת ראיתי המון תוספים , לא בטוח איזה מהם הכי מתאים לי ...
שיפור מהירות תגובה לא יצא לי לראות משהו שכתוב במפורש שעוזר ...

אשמח לתגובות מקצועיות 😃
כל חומר שיביא להפרשת קטאכולמינים, ויעלה את הטונוס הסימפטטי :

אישונים רחבים יותר : יכולת קליטת יותר אור ואינפורמציה מהסביבה.

הולכה עיצבית מהירה יותר (עקב הורדת סף הפוטניצאל פעולה החשמלי במרווח הסינפטי ובאקסון עצמו): תגובה רפלקסיבית ומודעת טובה יותר.

דופק מהיר יותר: העלאת קצב זרימת החמן לשריר לתגובה מהירה.

נשימה מהירה יותר: עמידה בדרישות החמצן שהגוף צריך, וסילוק מהיר על הפחמן הדו חמצני שנוצר בעיקר במטבוליזם אנ-אירובי שאופייני למצבי דחק.

רגישות למגע גדולה יותר.

רמת כאב מופחתת, עקב היווצרות שניונית של אנדרופינים, תחושת אופוריה, בטחון עצמי מופרז ואמפתיה.

העלאת מטבוליזם, ושחרור מאסיבי של מאגרי אנרגיה.

על הדרך תקבל עוד כמה תופעות לוואי שלא ברור לי מה טיבם האבוליציוני:

סמירת שיער. והזעה מרובה (עור חלקלק, יקשה על אחיזה בך?), רעידות בידים וצמרמרמורת..

אז איפה הקאטש?

תגבוה כזאת מוגבלת בזמן, ואורך התגובה תלוי תלוי בעוצמה שלה X הזמן שהיא נמשכת.
כלומר תוכל לקבל האצה עדינה, אך למשך כמה שעות מרגע נטילת החומר, או האצה חזקה אך למשך כמה שניות-עד דקות מעת צריכת החומר.

CLASS I - אדרנלין/דופאמין/נוראדרנלין לשריר/לוריד : יביא אותך לבוסט אדיר, אך קצר מועד.
CLASS II- אמפטמינים, מת אמפטמינים HCL, ועל הגבול גם MDMA, קוקאין, ריטלין. יביאו לבוסט מורגש, אך שיכול להחזיק מספר שעות.
CLASS III- קלנבוטרול, סלבוטמול, אפדרין, קפאין : יביאו לבוסט מאוד מעודן, עד כי תחווה רק חלק מהתופעות אם בכלל, ויכול להמשך כמה שבועות עד שהאפקט מופסק.

בכל המקרים האפקט מופסק עקב רגישות רצפטורית, לכן יש יחס ישר בין העוצמה למשך הזמן שהבוסט יווצר.

בחלק מהחומרים יש יעילות ספציפית יותר על האישונים, לדוגמא במת אמפטמין ,בקוקאין במינון גבוה, בריטלין במינון גבוה וב-MDMA במינון קטן, האישונים יתרחבו יותר מידי, וזה כבר יגרום דווקא לטישטוש ראיה.

ברגע שתעמיס יותר מידי , האפקטים יתחילו להיות הפוכים.

הרגישות של העור - תהפוך לצמרמורות ותחושת "זרמים".
התאבון ידוכא, ורמת האנרגיה הזמינה תתחיל לרדת לטווח בינוני לאחר שימוש במאגרים.
השרירים יחלו לרעוד עקב גירוי יתר, מורגש בעיקר בידים.
ובשימוש ארוך עוד יותר גם יתחילו תופעות פסיכאטריות מנדודי שינה, אגרסיה, אפטיות, חוסר ריכוז, איבוד יכולות זיכרון ומוטוריקה עדינה ועד כניסה לפסיכוזה שדורשת טיפול בברביטוראטים או בנזודיאזפינים כדי להרגיעה.
ועד שינויים פיזולוגיים באיברי הגו, כולל הרחבת שריר הלב, הפרעות קצב ,הפרעות מלחים ודום לב.

אז כל שנותר לך כעת, זה לבחור לך סם, ולהתנסות עם עצמך על המינון שאידיאלי עבור המטרה שלשמה אתה נוטל אותו, תוך כדי ידיעת חלק מתופעות הלוואי.

נערך לאחרונה:

הולכה עיצבית מהירה יותר (עקב הורדת סף הפוטניצאל פעולה החשמלי במרווח הסינפטי ובאקסון עצמו): תגובה רפלקסיבית ומודעת טובה יותר.

נשימה מהירה יותר: עמידה בדרישות החמצן שהגוף צריך, וסילוק מהיר על הפחמן הדו חמצני שנוצר בעיקר במטבוליזם אנ-אירובי שאופייני למצבי דחק.

רגישות למגע גדולה יותר.

רמת כאב מופחתת, עקב היווצרות שניונית של אנדרופינים, תחושת אופוריה, בטחון עצמי מופרז ואמפתיה.

סמירת שיער. והזעה מרובה (עור חלקלק, יקשה על אחיזה בך?), רעידות בידים וצמרמרמורת..

אז איפה הקאטש?

כלומר תוכל לקבל האצה עדינה, אך למשך כמה שעות מרגע נטילת החומר, או האצה חזקה אך למשך כמה שניות-עד דקות מעת צריכת החומר.

CLASS I - אדרנלין/דופאמין/נוראדרנלין לשריר/לוריד : יביא אותך לבוסט אדיר, אך קצר מועד.
CLASS II- אמפטמינים, מת אמפטמינים HCL, ועל הגבול גם MDMA, קוקאין, ריטלין. יביאו לבוסט מורגש, אך שיכול להחזיק מספר שעות.
CLASS III- קלנבוטרול, סלבוטמול, אפדרין, קפאין : יביאו לבוסט מאוד מעודן, עד כי תחווה רק חלק מהתופעות אם בכלל, ויכול להמשך כמה שבועות עד שהאפקט מופסק.

בכל המקרים האפקט מופסק עקב רגישות רצפטורית, לכן יש יחס ישר בין העוצמה למשך הזמן שהבוסט יווצר.

בחלק מהחומרים יש יעילות ספציפית יותר על האישונים, לדוגמא במת אמפטמין ,בקוקאין במינון גבוה, בריטלין במינון גבוה וב-MDMA במינון קטן, האישונים יתרחבו יותר מידי, וזה כבר יגרום דווקא לטישטוש ראיה.

ובשימוש ארוך עוד יותר גם יתחילו תופעות פסיכאטריות מנדודי שינה, אגרסיה, אפטיות, חוסר ריכוז, איבוד יכולות זיכרון ומוטוריקה עדינה ועד כניסה לפסיכוזה שדורשת טיפול בברביטוראטים או בנזודיאזפינים כדי להרגיעה.
ועד שינויים פיזולוגיים באיברי הגו, כולל הרחבת שריר הלב, הפרעות קצב ,הפרעות מלחים ודום לב.

אז כל שנותר לך כעת, זה לבחור לך סם, ולהתנסות עם עצמך על המינון שאידיאלי עבור המטרה שלשמה אתה נוטל אותו, תוך כדי ידיעת חלק מתופעות הלוואי.
אז צדקתי !!!

אז צדקתי !!!
Http:// רציתי גם להגיד אפדרין, אני חולה על החומר הזה.
הכי חשוב באיגרוף, סתכל ליריב בעיניים רק ותקרא את המהלכים שלו.
אני לא יודע אם זה חוקי, אבל אני לא חוסם אגרופים אני נותן בחזרה אגרוף למפרק.
רגע..... אה לא חשוב אני לא דוגמה לכלום שכח ממה שאמרתי, לא ישנתי כל הלילה

רגישות למגע גדולה יותר.

אז איפה הקאטש?

נשמע על הפנים, לא עדיף פשוט לשחק מלא קונטר סטרייק כדי לשפר מהירות תגובה וזהו?

19659cyx9dm93gif.gif

Http:// רציתי גם להגיד אפדרין, אני חולה על החומר הזה.
הכי חשוב באיגרוף, סתכל ליריב בעיניים רק ותקרא את המהלכים שלו.
אני לא יודע אם זה חוקי, אבל אני לא חוסם אגרופים אני נותן בחזרה אגרוף למפרק.
רגע..... אה לא חשוב אני לא דוגמה לכלום שכח ממה שאמרתי, לא ישנתי כל הלילה

העצה של להסתכל בעיניים מתאימה נטו לאגרוף קלאסי,באגרוף תאילנדי עדיף לך להסתכל לו במפתח הלב/אמצע החזה מכיוון שעלייך לקחת בחשבון אפשרות שרגל תגיע אלייך בכל שנייה.
ובאגרוף תאילנדי יש יותר לדאוג מאגרופים,אל תשכח שמעורבים גם מרפקים,ברכיות ובעיטות וקלינץ'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית