ייעוץ שאלה בקשר לפרופסיה וג'ינו

• פותח/ת השרשור A-Rod
  • פורסם בתאריך

A-Rod

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
אני לוקח כדורי פרופסיה כבר כמה חודשים . למי שלא יודע אז בקצרה אני אסביר שהתרופה נלחמת בהתקרחות גברית ע"י מניעת פעילותו של הDHT (שהוא נגזרת של הטסטוסטרון).
הרופא שנתן לי את התרופה הזהיר שיש מצב שיתפתח ג'ינו אבל זה מאוד נדיר וכששאלתי אותו איך אפשר למנוע את הג'ינו בוודאות לא הייתה לו תשובה (מלבד האפשרות של להפסיק לקחת את התרופה מה שלא בא בחשבון).
בשבועות האחרונים התחלתי להרגיש עיקצוצים מעצבנים בפטמות שאף פעם לא היו לי קודם ואני מאמין שזה קשור לתרופה, אני מפחד שזה התחלה של ג'ינו. אז אני יודע שאתם פה מבינים בנושא הזה אז אם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות כדי להמנע מג'ינו אז בבקשה תגידו לי...
תודה מראש!

בשביל למנוע את התופעה של העקצוצים בפטמות בזמן הסייקל, לוקחים בד"כ נולבדקס או ארימידקס.
האם זה יעזור לך? אין לי מושג, כי אין לך שום מקור טסט חיצוני.

• פותח/ת השרשור
אני באמת שלא מבין בכל הנושא אבל מתוך תמימות אני שואל את עצמי אם זה עוזר לכאלה שלוקחים טסט חיצוני (מה שמוביל בסופו של דבר לרמת אסטרוגן לא תקינה שהיא הגורם לג'ינו, בדיוק כמו שקורה בעת לקיחת הפרופסיה) , למה שזה לא יעזור גם לי? או שבילבלתי פה דברים לא קשורים?

זה יכול לעזור לך אבל תעלה את השאלה הזאת לרופא תשאל אותו אם יש מצב שהוא רושם לך אנטי אסטרוגן
למרות שזה מאוד מוזר מה שקורה פה כי DHT לא בא באינטראקציה עם אנזים ה AR
DHT לא יכול להיות מומר לאסטרוגן ככה שאני לא בטוח שתופעות גיינו נגרמות ע"י זה תסתכל מה המרכיבים של התרופה ותחקור את המרכיבים האלה ותראה אם אחד מהם יכול לגרום לתופעה.
אני ממש בספק שהעקצוצים האלה נגרמים מרמות לתקינות של אסטרוגן

חקרתי גם את הנושא והבעיה היא לא בעובדה שתרופה חוסמת DHT. זה בדיוק מה שהיא אמורה לעשות
העיניין הוא שהיא מעלה את רמות הטסט במקצת וחוסמת את ההמרה של טסט ל DHT היא יכולה לגרום לגיינו
ע"י העובדה שהיא אכן מעלה את רמות הטסט ובכך גם את רמות האסטרוגן למרות שזה תופעה ממש נדירה
זה קורה רק אצל אנשים מאוד רגשים לגיינו.

הגוף מייצר בין 4-7 מג טסט ביום אם תכפיל את זה ב7 זה זה 49 כפול 4 (שבועות) זה 196מג בחודש כמובן שזה משתנה וצריך לזכור את העבודה שרוב הטסט הוא הכלל לא במצבו החופשי מה שאפשר לו לבוא לאינטראקציה עם רצפטורים אנדרוגניים אלה הוא במצב binded או ל-אלבומין או ל SHBG אז אתה כבר רואה מה ההבדל שאתה מזריק 500מג בשבוע ההבדל הוא מאות אחוזים.

כי שעשו מחקרים קליניים על התרופה גילו שעל 1% מאוכלוסיה התרופה יכולה לגרום לגיינו מה שוודים הכוון שזה זניח לקחת את התרופה למטרות הוספת מסת שריר כי היא מעלה את רמות הטסט בצורה שהיא זניחה עם המטרה היא בודיבולדינג

חחח תקרא את תופעות הלוואי שי אקמול ותראה תופעות שיפילו לך תביצים אז מה? זה אומר שזה בטוח יקרה זה נדיר אבל יכול לקרות זה הכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית