הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין 50 מ"ג

• פותח/ת השרשור lirank
  • פורסם בתאריך
מישהו נתקל בקפסולת אפדרין לבנה 50 מ"ג?
נראה כמו טבליה של אקמול

אם לא בלעת אותה כבר- תעלה תמונה, זה יהיה מועיל...

אם כבר בלעת אותה, ספר מה הרגשת אח"כ (א-ל תעלה תמונה!)

אין תוצרת הארץ או יבוא סדיר. אבל לא חסר אפדרין רפואי בשוק. יש כמה סוגים שנפוצים אצלינו 4everfit או השקיות של קאייזן, המחיר שלהם גבוהה מאוד בעיקר עקב הקושי להכניס אותם לארץ בכמיות גדולות. כל מה שמגיע בקפסולות ללא תוויות סביר להניח זה לא יהיה אפדרין.

אין תוצרת הארץ או יבוא סדיר. אבל לא חסר אפדרין רפואי בשוק. יש כמה סוגים שנפוצים אצלינו 4everfit או השקיות של קאייזן, המחיר שלהם גבוהה מאוד בעיקר עקב הקושי להכניס אותם לארץ בכמיות גדולות. כל מה שמגיע בקפסולות ללא תוויות סביר להניח זה לא יהיה אפדרין.

אני לא מסכים איתך ידידי.... סורי. לפני שמונה שנים בערך היה בארץ אפדרין רפואי. 40 מג ו 50 מג. זה היה הדבר האמיתי. מאז .... לא יודע מה בדיוק מגיע ונמצא שם אבל זה ממש רחוק מאפדרין. יצא לי לנסות לא מזמן את ה קאייזן ולדעתי זה בדיחה. 400 מג קפאין עשו הרבה יותר ( זה הגיע בשקית אלומיניום כזאת של 8 מג כדור... ולקחתי כמה במכה) . לגבי 4EVER לא ניסיתי - עכשיו זה דורש ניסוי.
* שלא תבין אותי לא נכון - אני מת על אפדרין וההייתי הכי מאושר בעולם אם היה את מה שאני מדבר עליו בעבר...

אני לא מסכים איתך ידידי.... סורי. לפני שמונה שנים בערך היה בארץ אפדרין רפואי. 40 מג ו 50 מג. זה היה הדבר האמיתי. מאז .... לא יודע מה בדיוק מגיע ונמצא שם אבל זה ממש רחוק מאפדרין. יצא לי לנסות לא מזמן את ה קאייזן ולדעתי זה בדיחה. 400 מג קפאין עשו הרבה יותר ( זה הגיע בשקית אלומיניום כזאת של 8 מג כדור... ולקחתי כמה במכה) . לגבי 4EVER לא ניסיתי - עכשיו זה דורש ניסוי.
* שלא תבין אותי לא נכון - אני מת על אפדרין וההייתי הכי מאושר בעולם אם היה את מה שאני מדבר עליו בעבר...
אני משתמש בקאיזן לפני האימון 3 כדור עם 200 מג קפאין ועושה פלאים מבחינת ריכוז ואנרגייה . אבל כן החסרון שהו יקר יחסית

מה בדיוק אתה לא מסכים ? האפדרין שהיה לפני 8 שנים היה של "ארסן" והיה מגיע 50 מ"ג המפעלים נסגרו ממזן, כל מה שהיה מגיע בקפסולות היה זבל מעורב מסוריה, בעיקר גרניום עם קפאין. בין היתר, רצו ברנדים כמו UNEXO LABS אך גם הם יצאו מהחוק בפקיסטן. גם ה- PK שהצליח לתפוס שם נסגרו די מהר. האפדרין קאייזן / 4EVERFIT היחידים היום בעל תקן USP - כל חברה רפואית שמייצרת תרופות לארצות הברית או קנדה מחייבות לתקן USP. האפדרין שלהם עובד מצוין, מנסיון אישי הוא הרבה יותר חזק מארסן, אולי כי לא מכיל גופישננס, אבל בהחלט יותר מורגש.

מה בדיוק אתה לא מסכים ? האפדרין שהיה לפני 8 שנים היה של "ארסן" והיה מגיע 50 מ"ג המפעלים נסגרו ממזן, כל מה שהיה מגיע בקפסולות היה זבל מעורב מסוריה, בעיקר גרניום עם קפאין. בין היתר, רצו ברנדים כמו UNEXO LABS אך גם הם יצאו מהחוק בפקיסטן. גם ה- PK שהצליח לתפוס שם נסגרו די מהר. האפדרין קאייזן / 4EVERFIT היחידים היום בעל תקן USP - כל חברה רפואית שמייצרת תרופות לארצות הברית או קנדה מחייבות לתקן USP. האפדרין שלהם עובד מצוין, מנסיון אישי הוא הרבה יותר חזק מארסן, אולי כי לא מכיל גופישננס, אבל בהחלט יותר מורגש.
נשמע שאני צריך לנסות שוב...
יש זיופים של קאיזן? יכול שנפלתי על זיוף ? ... נראה ארוז יפה באריזת אלומיניום כזאת

נשמע שאני צריך לנסות שוב...
יש זיופים של קאיזן? יכול שנפלתי על זיוף ? ... נראה ארוז יפה באריזת אלומיניום כזאת
יש שקיות אלימניום שהם לא קאייזן, לא יצא לי לראות זיוף.
ואפדרין אחר איך הרגשת ?

סגרו את הדיון בכך שאם זה לא קאייזן או 4everfit זה מזוייף או בסיכון מאוד גבוה להיות כזה. כך או כך זה מקור שלא יחזיק זמן רב...

יש שקיות אלימניום שהם לא קאייזן, לא יצא לי לראות זיוף.
ואפדרין אחר איך הרגשת ?

הפעם האחרונה שהשתמשתי באפדרין היה כמו שציינתי מלפני 8-10 שנים. שמה הרגשתי שהלב מנסה לפרוץ מהחזה. קיק מטורף... ממש מסומם 😃
בגלל זה הקייזן הרגיש לי קצת חלש. אבל... אנסה שוב... למרות שבימים אלו אני מנסה לא להדליק את עצמי יותר מדי... סתם נפצע מהשגעת 😃

• פותח/ת השרשור
השאלה היא איך בכלל להשתמש במינון כזה? ביום של אימון לקחת ביחס של 50 אפ על 600 קפאין ומה ביום מנוחה? לקחת אחד בלי קשר שעה לפני האוכל?

השאלה היא איך בכלל להשתמש במינון כזה? ביום של אימון לקחת ביחס של 50 אפ על 600 קפאין ומה ביום מנוחה? לקחת אחד בלי קשר שעה לפני האוכל?
כאמוסה של 50 מלגרם אפדרין + 300 מלגרם קפאין זה דיי מספיק בשביל שתעוף באימון מנסיון. לא צריך 600 קפאין. גג 400 אם אתה שוקל מעל 100 קילו.
ביום בלי אימון אין צורך לקחת אבל אם אתה בחיטוב תעשה כל יום אימון. ואם אין משקולות אז תעשה אירובי.וכך לפני אירובי.

• פותח/ת השרשור
כאמוסה של 50 מלגרם אפדרין + 300 מלגרם קפאין זה דיי מספיק בשביל שתעוף באימון מנסיון. לא צריך 600 קפאין. גג 400 אם אתה שוקל מעל 100 קילו.
ביום בלי אימון אין צורך לקחת אבל אם אתה בחיטוב תעשה כל יום אימון. ואם אין משקולות אז תעשה אירובי.וכך לפני אירובי.
תודה רבה!

אני לא רואה שום הגיון לקחת 50 מ"ג אפדרין במנה בודדת כשזמן מחצית החיים של החומר הוא 3-4 שעות. עדיף לחלק למנות של כ-25 מ"ג (או 24 מ"ג במקרה של כדורים עם מינון של 8 מ"ג). אפדרין 50 מ"ג כבר לא קיים בשוק וכל מי שטוען שיש 50 מ"ג בכדור סביר להניח או שמכין כדורים underdose או שהוא מוכר סוכריות טופי במסווה אפדרין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית