נק' מוניטין:
0
- 9
- 0
- הולמס פלייס
אני מתאמן כדורסל ואני הולך למכון כושר כבר חצי שנה כמעט. אני לא חדש בכושר וספורט ,המטרה שלי הייתה להעלות במסת שריר והבנתי שזאת תהיה משימה כמעט בלתי אפשרית כשיש לי 3 אימונים בשבוע כדורסל+ משחק פעם בשבועיים.(אני בן 16 עוד חודש ככה,גובה :190 משקל :70 ק"ג,אחוזי שומן בגוף:12% ) אני ממש לא נראה כמו מישהו ששוקל 70...אבל מה לעשות זה המשקל הנוכחי והעלאתי בכל הזמן הזה פחות מ-1 ק"ג ..ואל תגידו לי שאני צריך לאכול יותר כי זה לא הגיוני אני אוכל מעל 3000 קלוריות ואני שורף הכל בימי אימונים כמו כלום ואין לי תקציב לגיינרים שיצאו לי יקרים אם אני יקח מנה-2 מנות ליום בשביל להשלים עוד קלוריות ויגמר מהר מאוד,אני מכיר את עצמי ויש לי חילוף חומרים מהיר ועוד הכדורסל והריצות והנסיעה באופניים ועוד עם RMR גבוה..
קיצר נראה לי אני מפסיק לנסות לעלות במשקל ואני ינסה בעוד שנה שוב .אז עכשיו המטרה שלי היא לפחות להתחזק(ניתור,וכוח בכללי)עד אז ועכשיו אני לא יודע איך אני משלב חדר כושר עם אימוני כדורסל כי אם אני עושה אימון בחדר כושר כמו שעשיתי אתמול לא היה לי כוח להתאמן היום בקושי זזתי וזה יוצא שכל יום אני מתאמן וזה ממש לא טוב!
לא יודע איך לשלב בין כדורסל לחדר כושר,כמה פעמים בשבוע להתאמן בחדר כושר,איזה אימונים לעשות שלא יגמרו אותי ואני לא אצליח להתאמן כדורסל.ובתכלס אני רוצה לראות התקדמות במשקלים,בכוח,בניתור,במהירות,וגם קצת להוסיף לעצמי משקל(70 קילו על מטר 190 ??? לא רציני!)אם יוצא לי ללכת לחדר כושר פעם בשבוע חבל על הכסף.
קיצר נראה לי אני מפסיק לנסות לעלות במשקל ואני ינסה בעוד שנה שוב .אז עכשיו המטרה שלי היא לפחות להתחזק(ניתור,וכוח בכללי)עד אז ועכשיו אני לא יודע איך אני משלב חדר כושר עם אימוני כדורסל כי אם אני עושה אימון בחדר כושר כמו שעשיתי אתמול לא היה לי כוח להתאמן היום בקושי זזתי וזה יוצא שכל יום אני מתאמן וזה ממש לא טוב!
לא יודע איך לשלב בין כדורסל לחדר כושר,כמה פעמים בשבוע להתאמן בחדר כושר,איזה אימונים לעשות שלא יגמרו אותי ואני לא אצליח להתאמן כדורסל.ובתכלס אני רוצה לראות התקדמות במשקלים,בכוח,בניתור,במהירות,וגם קצת להוסיף לעצמי משקל(70 קילו על מטר 190 ??? לא רציני!)אם יוצא לי ללכת לחדר כושר פעם בשבוע חבל על הכסף.