מי הכי זיין בפורום?

מצב
השרשור נעול
שמעו אני לא מבין למה @12344 החייזר זיין תוכל להסביר?

נראה לי שאנשים כאן ראו יותר מדי קליפורנייקיישן, מספרים סיפוריי האנק מודי אבל בתכלס הם מקסימום צ'ארלי.

נערך לאחרונה:
רגע אין חוב לראק על קביעות של "אני הכי זיין"? אני לא רוצה לתייג את אינסין, שמעתי הוא משעה לאחרונה מי שסתם מתייג אותו

תקשיב, קושקוש. הגיע הזמן לספר לך. אני ואמא התגרשנו. היה מאבק משמורת קשה, ואני נצחתי. אז אמא קיבלה אותך. נתראה ביומולדת שלך. @Moran W תתחיל לטפל בבן שלך.

שמעו אני לא מבין למה @12344 החייזר זיין תוכל להסביר?

אתה פתחת את האשכול, בוא תקבע אתה איך אומדים כמה ב אדם זיין ונראה מי מנצח.
אני רק ראיתי שלפי החוקים שלך אפשר לרשום אני הכי זיין בלי סיבה, אז רשמתי.

מאותה סיבה שאתה. אה רגע, שניכם לא נתתם סיבה. אולי כי שניכם זייני שכל.

ראה הנ"ל

רגע אין חוב לראק על קביעות של "אני הכי זיין"? אני לא רוצה לתייג את אינסין, שמעתי הוא משעה לאחרונה מי שסתם מתייג אותו

זה תלוי מי מתייג אותי, הבחור הקודם לא כיבד את הראק אז הבאן היה בלתי נמנע - אני רק עשיתי את מה שהראק אמר לי לעשות.

וחוץ מזה, למי איכפת מי רב-שגל כשיש כל כך הרבה משחקים טובים לשחק בהם 😃

זה תלוי מי מתייג אותי, הבחור הקודם לא כיבד את הראק אז הבאן היה בלתי נמנע - אני רק עשיתי את מה שהראק אמר לי לעשות.

וחוץ מזה, למי איכפת מי רב-שגל כשיש כל כך הרבה משחקים טובים לשחק בהם 😃
צודק,
משחקים כמו חלק את הבאן, או רולטת הבאנים.

צודק,
משחקים כמו חלק את הבאן, או רולטת הבאנים.

אני לפעמים מתחיל להקליד אותיות אקראיות במקלדת, המערכת משלימה לי לשם משתמש כלשהוא ובום! באן!

מואהאהאה.

אני לפעמים מתחיל להקליד אותיות אקראיות במקלדת, המערכת משלימה לי לשם משתמש כלשהוא ובום! באן!

מואהאהאה.
שיטה יותר יעילה היא לנגוח במקלדת ואז לתת לאתר להשלים לך אותיות, זה אולי נותן את אותה פעולה, אבל יהיה יותר מצחיק לבקש ממך חוב לראק על אנשים.

לקוח קבוע במועדון ה-״פוסיקט״ תופס ? 👑

מה עם החתולה האסיאתית עדיין עובדת בפוסיקט? הייתה האטרקציה של המועדון שם לפני כמה שנים לפי מה שאני זוכר.

@coldfire אצלי הכל מגובה ממקורבים ששנינו מכירים, מה גם @Crossfiter הכי זיין ואני רק מקום 2.

@Tom למה אתה הכי זיין?
אתה פתחת את האשכול, בוא תקבע אתה איך אומדים כמה ב אדם זיין ונראה מי מנצח.
אני רק ראיתי שלפי החוקים שלך אפשר לרשום אני הכי זיין בלי סיבה, אז רשמתי.

ראה הנ"ל
אתה מאכזב, מי שזיין יודע להסביר למה.
אני מזיין כוסיות מטורפות. מה אתה עושה שהופך אותך לזיין?

@coldfire אצלי הכל מגובה ממקורבים ששנינו מכירים, מה גם @Crossfiter הכי זיין ואני רק מקום 2.

@Tom למה אתה הכי זיין?

אתה מאכזב, מי שזיין יודע להסביר למה.
אני מזיין כוסיות מטורפות. מה אתה עושה שהופך אותך לזיין?
רציני?... זה אני... הפוטנציאל (הממומש) עומד בכל קריטריון...

אני הכי זיין כי אני הכי זיין.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית