הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי הכי זיין בפורום?

מצב
השרשור נעול

שלד הלילה

פעם הייתי קפטן קקי
1,545
1,327
נק' מוניטין:
3,594
1,545
1,327
היי לכולם, אני אשמח שאנשים יענו לדעתם מי הכי זיין בפורום ולמה.

אני אתחיל: אני הכי זיין.

היי לכולם, אני אשמח שאנשים יענו לדעתם מי הכי זיין בפורום ולמה.

אני אתחיל: אני הכי זיין.

4 שנים שעבדתי במועדון חשפנות מגיל 20-24 אפשר לספור לי? או שזה "צ'יט"?
כי אם כן, חבל שמישהו אחר יטרח ללרלר כאן על עצמו אחרת.

עבדת בתור מנקה במועדון חשפנות? אלו שמנקים את העמודים אחרי כל מופע?

טכנית זה חצי צ׳יט, כי אם היית עובד בתור סרסור צמתים אז זה לא נחשב, אבל מועדון חשפנות, תלוי בחשפניות 🤤

איך הגעת מלנהל מועדון חשפנות לרופא ספורט 😳

איך בדיוק חשבת שאפשר לממן לימודים ארוכים?
צריך עבודה שתהיה רק בסופ"שים, כשאין לימודים, או בלילה.
מכר שלי הוא הבעלים.
האקט, תרתי משמע, היה בלתי נמנע...

איזה עוד עבודה תתן לך 6K ביומים עבודה בסופ"ש? כשאתה בן 20 ואין לך חוץ מתעודת בגרות יפה ופסיכומטרי גבוה-כלום...

לא כולם נולדו להורים עם כסף. או בית. או הורים בעצם, לצורך הדיון... אז הגעתי בדרך הקשה ביותר שיש, לשאלתך.
ואני גאה על כל שניה מכך.
כבר בגיל 19 שכרתי דירה לבד, וכלכלתי את עצמי. לא היתה לי ממש ברירה אחרת כמו "לגור אצל ההורים"...

איך הגעת מלנהל מועדון חשפנות לרופא ספורט 😳

חוץ מזה, אז מנהל מועדון חשפניות, כעבור 14 שנים מנהל מרפאת ספורטאים.
אני לא רואה את ההבדל.
בשני המקרים אתה מנהל מקום שמטפל בגברים שמתוסבכים על הגוף או הדימוי העצמי שלהם...

חוץ מזה, אז מנהל מועדון חשפניות, כעבור 14 שנים מנהל מרפאת ספורטאים.
אני לא רואה את ההבדל.
בשני המקרים אתה מנהל מקום שמטפל בגברים שמתוסבכים על הגוף או הדימוי העצמי שלהם...
סתם שאלה שתמיד סקרנה אותי
אתה מתאמן ומסייקל?

סתם שאלה שתמיד סקרנה אותי
אתה מתאמן ומסייקל?

אני מושתל כליה.
אז עד גיל 24 התאמנתי בלי לסייקל, כדי לא להאיץ את המחלה (שגילו בגיל 19, לכן השיחרור המהיר מהצבא על 21 רפואיי - משירות ביחידה קרבית נבחרת).
מגיל 24 כבר נכנסתי לדיאטת חלבון (דל חלבון), שבגיל 28 הגיע למקסימום 0.5 גרם חלבון לק"ג ליום.... צרות, הא?

ואז בגיל 30 ההשתלה, אח"כ הועמסתי בסטרואידים (הלא נכונים, אלה ממשפחת הקורטיזול), עליתי 20 ק"ג, פיתחתיי סכרת, לחץ דם גבוה, עליה שבומנים בדם, כבד שומני, כל זה תופעות לוואי מתרופות נוגדות דחייה, שאותן אני לוקח ואקח עד יומי האחרון.

ובגיל 31, אמרתי "FUCK IT"! אני לא מוכן להכנע, אז התייצעתי עם כמה נפרולוגים, קיבלתי אור ירוק לסייקל בתנאי שאני תחת פיקוח, והתחלתי סייקל ראשון TRT עם פרגניל.

ב-10 שבועות ירדתי 12 ק"ג, הסכרת נעלמה לי (נפטרתי מהאינסולין ומהגלוקופאז והגלוקומין), לחץ הדם ירד (נפתרתי מהאמלודיפין ומהדראלין), הכבד חזר לנורמה ורמות השומן בדם ירדו לנורמה (ואז הפסקתי טיפול בסטטינים), ככה שתמורת אמפולה אחת של טסט, לוותר על 6 כדורים חליפים, היה נראה הישג לא רע, ביחס של עלות מול תועלת.

הכליה לא הגיבה לרעה מהטסט, אבל אז נתבקשתי להפסיק, ולראות מה קורה.

הפסקתי חצי שנה, עליתי 5 ק"ג, אך הסכרת, לחץ הדם והשומנים בדם לא חזרו.

מאז אני מידי פעם עושה איזה TRT קצרצר, מעיף את ה-5 ק"ג האלה כשמתחשק לי, מתנסה במינונים של עד 500 מ"ג טסט בשבוע, זה בערך הגבול שהכליה המושתלת שלי מוכנה לקבל, אז אני נאמן לה....

בשבילי ההישג הוא לא להיות בילדר, בשבילי ההישג הוא להיות בן אדם רגיל, למרות כל הקורטיזול שהמערכת שלי סופגת כל יום מחדש.

בתור רווק הרבה שנים ובן 28
אני בהחלט הכי זיין

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית