הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי הכי זיין בפורום?

מצב
השרשור נעול
לא יודע מה יותר מוזר, לראות את יניב מנענע או עוד תגובה מבית היוצר של @Vile .
חושבת שאפשר להכריע בדו-קרב על המנצח @יניב ריז נגד @Vile

הפוסט הזה הוא הזייה שובינסטית אבל העברתם לי נסיעה מאוד משעממת ברכבת:s85:

עדיין יש לי סרטונים באייפון שהייתי עם מילפיות.
השבוע הייתי עם רוסיה שהיא חיילת, שבוע הבא כנראה עם עוד רוסיה אבל לא חיילת.
דרך אגב, יש סיכוי שאני חוזר לאחת מהמילפיות שהיא נשואה, עדיין יש לי רגשות אליה 😭
התחלנו לחדש את הקשר לפני שבועיים.
יש סיכוי מחר אני נפגש איתה.
מה עם הדילדו בצורה של הזין שלך?
חלום שלי זה להשתתפף בפורנו, שלחתי קורות חיים 20 פעמים, כל פעם החזירו לי תשובה "אנחנו מלאים"
האמת היא שבאמת הצטלמתי לפורנו..בקטע של אודישנים כאלה אונליין.
אמרו לי שמחפשים גברים עם גוף נערי. מה זה לעזאזל אומר.
בכל מקרה ההודעה המקורית שלי הייתה דרמטית מדי

מה עם הדילדו בצורה של הזין שלך?

האמת היא שבאמת הצטלמתי לפורנו..בקטע של אודישנים כאלה אונליין.
אמרו לי שמחפשים גברים עם גוף נערי. מה זה לעזאזל אומר.
בכל מקרה ההודעה המקורית שלי הייתה דרמטית מדי

כנראה שאתה שעיר מידי עם גוף של ליפטר ולא בילדר

אני מושתל כליה.
אז עד גיל 24 התאמנתי בלי לסייקל, כדי לא להאיץ את המחלה (שגילו בגיל 19, לכן השיחרור המהיר מהצבא על 21 רפואיי - משירות ביחידה קרבית נבחרת).
מגיל 24 כבר נכנסתי לדיאטת חלבון (דל חלבון), שבגיל 28 הגיע למקסימום 0.5 גרם חלבון לק"ג ליום.... צרות, הא?

ואז בגיל 30 ההשתלה, אח"כ הועמסתי בסטרואידים (הלא נכונים, אלה ממשפחת הקורטיזול), עליתי 20 ק"ג, פיתחתיי סכרת, לחץ דם גבוה, עליה שבומנים בדם, כבד שומני, כל זה תופעות לוואי מתרופות נוגדות דחייה, שאותן אני לוקח ואקח עד יומי האחרון.

ובגיל 31, אמרתי "FUCK IT"! אני לא מוכן להכנע, אז התייצעתי עם כמה נפרולוגים, קיבלתי אור ירוק לסייקל בתנאי שאני תחת פיקוח, והתחלתי סייקל ראשון TRT עם פרגניל.

ב-10 שבועות ירדתי 12 ק"ג, הסכרת נעלמה לי (נפטרתי מהאינסולין ומהגלוקופאז והגלוקומין), לחץ הדם ירד (נפתרתי מהאמלודיפין ומהדראלין), הכבד חזר לנורמה ורמות השומן בדם ירדו לנורמה (ואז הפסקתי טיפול בסטטינים), ככה שתמורת אמפולה אחת של טסט, לוותר על 6 כדורים חליפים, היה נראה הישג לא רע, ביחס של עלות מול תועלת.

הכליה לא הגיבה לרעה מהטסט, אבל אז נתבקשתי להפסיק, ולראות מה קורה.

הפסקתי חצי שנה, עליתי 5 ק"ג, אך הסכרת, לחץ הדם והשומנים בדם לא חזרו.

מאז אני מידי פעם עושה איזה TRT קצרצר, מעיף את ה-5 ק"ג האלה כשמתחשק לי, מתנסה במינונים של עד 500 מ"ג טסט בשבוע, זה בערך הגבול שהכליה המושתלת שלי מוכנה לקבל, אז אני נאמן לה....

בשבילי ההישג הוא לא להיות בילדר, בשבילי ההישג הוא להיות בן אדם רגיל, למרות כל הקורטיזול שהמערכת שלי סופגת כל יום מחדש.

סתם שאלה לסקרנות, מה היה לך בכליה? אלפורט? פוסט-סטרפטוקוק? ומאוד מעניין האפקט של הסייקל (אני לא מבין בחומרים אז אני גם שואל מה זה TRT ופרגניל).
אני הייתי זיין רק בשנה שלישית בביה"ס לרפואה (לפני שנתיים) מאז אני במערכות קשר רציניות....

כן כן, הבנתי את כוונתו.
מי שצריך להיות גנטלמן כדי להשחיל, בד"כ לא משחיל הרבה.
כי בנות שרוצות גבר "גנטלמן", בד"כ לא זורמות מהר...
בדרך כלל הבנות הטובות האלו לא בטוחות מה בכלל הם רוצות אני לא יכול לספור כבר את מיספר הבחורות הלכאורה ביישנות ועדינות שאחרי שניי דייטים בלבד החליטו בשבילי שאני צריכים להיות יזיזים
הדור שלי היום (20 +)
הוא מאוד שונה בגישה שלו לסקס מאשר פעם ואתה באמת לא יכול לדעת מי זורמת או לא

כן כן, הבנתי את כוונתו.
מי שצריך להיות גנטלמן כדי להשחיל, בד"כ לא משחיל הרבה.
כי בנות שרוצות גבר "גנטלמן", בד"כ לא זורמות מהר...

אולי פחות מהר מאשר עם שאר הדוגמנים הליפטרים הזיינים כאן....
אבל תמיד חוזרות....

אני מציע חוויה אחרת... 😃

Real man.
שמעו חידה
גבר ואישה עושים תאונה
מי אשם?
הקבלן, מה הוא משוגע מה הוא בונה מטבח על הכביש ?
חלום שלי זה להשתתפף בפורנו, שלחתי קורות חיים 20 פעמים, כל פעם החזירו לי תשובה "אנחנו מלאים"
לפי התמונה בפרופיל שלך נראה לי שלא קיבלו אותך כי אתה זה שמלא

אני מרגיש פשוט עלוב ליד יניב ריז

או דוס חרדי שנכנס, מבקש מאפרה, תולש כמה דפים מהתנ"ך שם במאפרה ,שורף, וביא ביד.
ובשביל זה צריך להגיע למועדון חשפנות ?
או שבימיך קראו לאבארבנל מועדון חשפנות בעצם

לדעתי @coldfire הוא בטח עשה את כל הבחורות בחוג למתמטיקה ב 10 שנים האחרונות, כלומר משהו כמו e בחורות

הכל תלוי בקישורי המתמטיקה שלך.
בבית הספר, כבר ידעתי היטב לפתוח סוגרים, לכנס איברים, להעלות בריבוע, ולהעלות שוב בריבוע, היו כאלו שרצו לכנס איברים דומים, אבל זה נגד חוקי המתמטיקה, אז נמענו.
מתמטיקה מלאה במספרים.
דרך לדעת רק איך להשתמש בה נכון, ואז כמות הבנות שמעבירות שמועות עליך, רץ בצורה אקספוננציונאלית.
סתם שאלה לסקרנות, מה היה לך בכליה? אלפורט? פוסט-סטרפטוקוק? ומאוד מעניין האפקט של הסייקל (אני לא מבין בחומרים אז אני גם שואל מה זה TRT ופרגניל).
אני הייתי זיין רק בשנה שלישית בביה"ס לרפואה (לפני שנתיים) מאז אני במערכות קשר רציניות....

רפלוקס נפרופאתיה, שהלכה והדרדרה ל-FULL BLOWN תסמונת נפרוטית.
ביום ההשתלה היה לי קריאטינין 7.9....
על קראטינין 4.5, עוד עבדתי וסחבתי חולים במדא.

כמובן שממש לקראת הסוף הגיעו הסיבוכים, קצת אורימיה שגרמה בעיקר לגרד מעצבן, היפרפאראתאירוידיזם שגרם לדפקיות לב ו-VPBS, ירידה ברמות הסידן בעצמות, ירידה בטסטוסטרון לכמעט 0, ואנמיה קלה של 10.

הכל תלוי בקישורי המתמטיקה שלך.
בבית הספר, כבר ידעתי היטב לפתוח סוגרים, לכנס איברים, להעלות בריבוע, ולהעלות שוב בריבוע, היו כאלו שרצו לכנס איברים דומים, אבל זה נגד חוקי המתמטיקה, אז נמענו.
מתמטיקה מלאה במספרים.
דרך לדעת רק איך להשתמש בה נכון, ואז כמות הבנות שמעבירות שמועות עליך, רץ בצורה אקספוננציונאלית.

רפלוקס נפרופאתיה, שהלכה והדרדרה ל-FULL BLOWN תסמונת נפרוטית.
ביום ההשתלה היה לי קריאטינין 7.9....
על קראטינין 4.5, עוד עבדתי וסחבתי חולים במדא.

כמובן שממש לקראת הסוף הגיעו הסיבוכים, קצת אורימיה שגרמה בעיקר לגרד מעצבן, היפרפאראתאירוידיזם שגרם לדפקיות לב ו-VPBS, ירידה ברמות הסידן בעצמות, ירידה בטסטוסטרון לכמעט 0, ואנמיה קלה של 10.

אם זה נגרם כתוצאה ממום מולד בדרכי השתן (אני אומר זאת בגלל הגיל הצעיר) זה מחדל של ממש שלא איבחנו או טיפלו בזה כמו שצריך... ואם זה היה כתוצאה מפילונפריטיס כרוני גם שם היה צריך לעשות מעקב כמו שצריך..... הרופאים בארץ משהו משהו

אם זה נגרם כתוצאה ממום מולד בדרכי השתן (אני אומר זאת בגלל הגיל הצעיר) זה מחדל של ממש שלא איבחנו או טיפלו בזה כמו שצריך... ואם זה היה כתוצאה מפילונפריטיס כרוני גם שם היה צריך לעשות מעקב כמו שצריך..... הרופאים בארץ משהו משהו

הרופאים בארץ בסדר גמור, לא סבלתי מפליאונפריטיס,ולא היה לי UTI ולא הגרשתי שום תלונה אורינארית.
והנזק היה דו"צ, זאת תופעה שנקראת HAMMERING REFLUX ,בה עצם הפעולה המכאנית של חזרת השתן לכליה, גורם להידרונפרוזיס וסקלרוזה.
ככה שלמעשה לא חשתי כל כאב, או כל תסמין עד הימים האחרונים בהם הייתי כבר צריך לעבור השתלה.

,“water-hammer effect” of sterile VUR pounding on the renal parenchyma"

http://herkules.oulu.fi/isbn9789514295652/isbn9789514295652.pdf

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית