ייעוץ סייקל ראשון

shimi1000

משתמש מתחיל
39
3
נק' מוניטין:
3
39
3
שלום לכל המכובדים.

אני מעוניין להתחיל סייקל ראשון.

אני בן 30. גובה: 1.84 משקל:85 אחוזי שומן: 13

אני מתאמן שנתיים, שישה אימונים בשבוע.

אני מרגיש די תקוע ומעוניין לגדול עוד ולכן אני מעוניין בסייקל.
אשמח לדעתכם בנושא
האם אחרי שנתיים זה נראה לכם סביר להתחיל?
דבר שני איזה סייקל הייתם ממליצים לפעם ראשונה ?
תודה רבה לכם

שלום לכל המכובדים.

אני מעוניין להתחיל סייקל ראשון.

אני בן 30. גובה: 1.84 משקל:85 אחוזי שומן: 13

אני מתאמן שנתיים, שישה אימונים בשבוע.

אני מרגיש די תקוע ומעוניין לגדול עוד ולכן אני מעוניין בסייקל.
אשמח לדעתכם בנושא
האם אחרי שנתיים זה נראה לכם סביר להתחיל?
דבר שני איזה סייקל הייתם ממליצים לפעם ראשונה ?
תודה רבה לכם

למרות שהגיל שלך די מתאים פחות או יותר לתחילת סייקל... יש עוד פאקטורים. אם אתה שולט לגמרי בטכניקות אימון , תזונה והחלמה אז יש אפשרות לעשות סייקל...

יש בנעוצים הרבה המלצות לסייקל ראשון.... בעיקרון זה יהיה טסט אנטט בליווי פרגניל וסיום עם פרוטוקול פיסיטי. אל תתחיל סייקל עד שלא השכלת ולמדת את הנושא על בוריו כולל הסיכונים והיתרונות.

• פותח/ת השרשור
אהלן. קודם כל תודה על התגובה.
אני בהחלט קורא על היתרונות והחסרונות וככה אני בעצם מחפש סייקל בכדי להוסיף עוד קצת משקל של שריר. התזונה שלי מאוזנת בחמש ארוחות מלאות ביום - בוקר חמש ביצים ירקות ופחמימה. ארוחה לפני אימון - שיבולת שועל ושייק חלבון. לאחר אימון שייק חלבון. ובמשך היום עוד ארבע ארוחות - עוף /דג אורז וירקות . בשלב האימונים אני די סבבה. בדיוק מתחיל ab. יום א - סקוואטים גב ויד אחורית. יום ב - חזה כתפיים ויד קדמית. אירובי אני פחות עושה...
הכוונה שלאחר החיפוש אחר היתרונות והחסרונות בסייקל אני מחפש סייקל עדין ככל האפשר לעוד קצת מסת שריר.

תשמע....
אם זה מתאים/סביר או לא אתה זה שצריך להחליט
אתה ילד גדול
סייקל בהחלט יכול להעיף אותך כמה צעדים קדימה, השאלה אם אתה מוכן להתעסק עם הורמונים בגוף עם כל מה שמשתמע מזה
"סייקל עדין ככל האפשר" זה קריאטין, סוכר ענבים וגיינר!
אם אתה מעוניין בסייקל סטנדרטי עם תוצאות זה סייקל של 8-10 שבועות, טסט אנטט 500 מ"ג בשבוע מפוצל לשתי זריקות, אתה לא תהפוך לרוני קולמן בסייקל 1 אם זה מה שמדאיג אותך 😉

• פותח/ת השרשור
חחח תודה רבה.
כבר תקופה ארוכה שאני משתמש בתוספים. אמפד נוס, קריאטין,בטא אלנין,חלבון וטריבולוס. נראה לי שאנסה לתת צעד אחד קדימה תודה על התשובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית