עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא שאין תופעות. לטסטסטורון יש תופעות אבל לעומת דיאנבול לטסטוסטרון אין כמעט תופעות לוואי .לדיאנבול יש תופעות לוואי קשות מאוד הרגשת חולי של ממש בחיים לא השתמשתי לפני זה באורליים וזה לא סייקל ראשון שלי עם טסט' .פשוט ניסיתי פעם אחת דיאנבול לבד התוצאות היו פגז.ואחי שלא תחשוב שאני איזה טירון בקטע אני הבן אדם הכי זהיר בשימוש בחומרים לעומת אנשים אחרים במכון שהחומרים יוצאים להם מהעניים והאוזניים והגיעו למצב של סירוס כימיטוב קודם כל רק בגלל השטות שאמרת פה אני לא הולך לענות לך תשובה אם זה מומלץ או לא כי זה ברור שלא רק שאין לך מה לחפש עם טסט בטח ובטח שאין לך מה לחפש עם אורליים מה זה השטויות האלה "הטסט' שאין לו בכלל תופעות" זה בדיחה או שזה רציני? ברור שלטסט יש תופעות ולא מעט אפילו אני מאוד ממליץ לך לחקור את הנושא לפני שאתה עושה שטויות ונקרא עליך כתבה בסגנון של "עוד אישפוז שקשור לשימוש בסטרואידים" סטרואידים זה לא משחק חברים.
רוצה שילוב טוב
סוסטנון + DEAC300 + dibol + טסט קצר PROPYNTN
מה יתן לך פרופ ? יש לך כבר פרופ בסוסטנון +סספנשיין שהוא גם אסתר קצר אז למה לתת עוד פרופ בנפרד? וחוץ מזה טטסט זה טטסט בלי קשר לאסתרים עכשיו גם עם הייתי לוקח אנטט מה הקשר של הפרופ פתאום? אתה תגיע למינונים גבוהים של טטסט פר שבוע והתופעות לוואי בהתאם ואתה לא תבין למה קיצר חבל תזהר ובלי שטויות
היית שואב אחד סיסי של פרופ ואחד סיסי של סוסטנון? סוסטנון זה 300 מלגרם לאחד סיסי+100 מלגרם פרופ לאחד סיסי זה 400 מלגרם טטסט, בשבוע כמה זריקות היית עושה?<
בין הטובות שיש סייקל ראשון לא לעבור את הכדור ביום (50 מלגרם) מדיוח של חברים האנדרול הטורקי עושה אותך עצבני ברמות אבל גם זה אינדוידואלילא התכוונתי לשלב אנדרול ודיבול וגם להיתחרות .סתם שאלה יש לי טבליות אנאפולון (אמרו לי שזה אנדרול טורקי)איך הם ??