הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כדאי לי לשלב אנדרול דיאנבול עם סוסטנון

pitbull

משתמש מתחיל
263
35
נק' מוניטין:
211
263
35
אני כבר תקופה על סוסטנון ואם כן באיזה מינון. שמעתי שלחומרים האלה יש תופעות לוואי לעומת הטסט' שאין לו בכלל תופעות

טוב קודם כל רק בגלל השטות שאמרת פה אני לא הולך לענות לך תשובה אם זה מומלץ או לא כי זה ברור שלא רק שאין לך מה לחפש עם טסט בטח ובטח שאין לך מה לחפש עם אורליים מה זה השטויות האלה "הטסט' שאין לו בכלל תופעות" זה בדיחה או שזה רציני? ברור שלטסט יש תופעות ולא מעט אפילו אני מאוד ממליץ לך לחקור את הנושא לפני שאתה עושה שטויות ונקרא עליך כתבה בסגנון של "עוד אישפוז שקשור לשימוש בסטרואידים" סטרואידים זה לא משחק חברים.

• פותח/ת השרשור
טוב קודם כל רק בגלל השטות שאמרת פה אני לא הולך לענות לך תשובה אם זה מומלץ או לא כי זה ברור שלא רק שאין לך מה לחפש עם טסט בטח ובטח שאין לך מה לחפש עם אורליים מה זה השטויות האלה "הטסט' שאין לו בכלל תופעות" זה בדיחה או שזה רציני? ברור שלטסט יש תופעות ולא מעט אפילו אני מאוד ממליץ לך לחקור את הנושא לפני שאתה עושה שטויות ונקרא עליך כתבה בסגנון של "עוד אישפוז שקשור לשימוש בסטרואידים" סטרואידים זה לא משחק חברים.
לא שאין תופעות. לטסטסטורון יש תופעות אבל לעומת דיאנבול לטסטוסטרון אין כמעט תופעות לוואי .לדיאנבול יש תופעות לוואי קשות מאוד הרגשת חולי של ממש בחיים לא השתמשתי לפני זה באורליים וזה לא סייקל ראשון שלי עם טסט' .פשוט ניסיתי פעם אחת דיאנבול לבד התוצאות היו פגז.ואחי שלא תחשוב שאני איזה טירון בקטע אני הבן אדם הכי זהיר בשימוש בחומרים לעומת אנשים אחרים במכון שהחומרים יוצאים להם מהעניים והאוזניים והגיעו למצב של סירוס כימי

זה לא נכון מה שאתה אומר התופעות לוואי של דיאנבול כמו כל סטרואיד אחר זה תלוי במינון וליהפך אחד הדברים הכי טובים בדיאנבול זה הרגשה כללית של עירנות וכח ולא חולי כמו שאתה אומר. זה שהתוצאות היו פגז זה כי סטרואידים עובדים זה שמה שעשית היה דיבילי זה כבר משהו אחר וזה אומר לי שאתה אולי חושב שאתה זהיר אבל חוסר הידע שלך גורם לך לעשות דברים לא זהירים ולא בריאים עזוב אנדרול בצד ובטח לשלב אותו עם דיבול בכלל אם המטרה היא לא לעמוד על במה אני חושב שלא צריך לגעת באורליים הנזק הפוטנציאלי שלהם הוא לא קטן ומקבלים אחלה תוצאות עם חומרים "בטוחים" יחסית כמו טסט או דקה לשלב אנדרול ודיבול פחחח אתה ממש לא שם אחינו רד מזה

• פותח/ת השרשור
מה שאמרת על דיאנבול זה נכון כוח ועירנות אפילו עלייה במשקל עבודה באופן מטורף אבל בתחילת הסייקל היה לי תופעות לוואי כמו עצבים אגרסיות נדנודי שינה פירפורים בבטן התקפות עצבים מטורפות בהגזמה אבל אחרי 5 ימים הגוך היתרגל .בכל זאת שאלתי עם מומלץ לשלב כי סיקרן אותי לראות תוצאות של שילוב קטלני כזה .בכל אופן אני מרוצה מה סוסטנון אחלה דבר

• פותח/ת השרשור
1שאלתי לשלב או דיאנבול או אנדרול ברור שאם אני יקח את שניהם אני יצטרך השתלת כבד אחרי שבועיים
2סך הכל שאלתי שאלה פשוטה אם יש מישהו שעבר סייקל של טסט דיאנבול וכו' שיתן המלצה על הסייקל הזה ואתה אומר לי שאני לא זהיר אם לא הייתי כזה לא הייתי מתעניין הייתי ישר לוקח ואגב עשיתי יותרמ 6 סייקלים של סוסטנון ועד היום כל הבדיקות דם שלי והכל ברוך ה אז אם אתה רוצה להמליץ תמליץ אם לא תהיה בריא

רוצה שילוב טוב

סוסטנון + DEAC300 + dibol + טסט קצר PROPYNTN

מה יתן לך פרופ ? יש לך כבר פרופ בסוסטנון +סספנשיין שהוא גם אסתר קצר אז למה לתת עוד פרופ בנפרד? וחוץ מזה טטסט זה טטסט בלי קשר לאסתרים עכשיו גם עם הייתי לוקח אנטט מה הקשר של הפרופ פתאום? אתה תגיע למינונים גבוהים של טטסט פר שבוע והתופעות לוואי בהתאם ואתה לא תבין למה קיצר חבל תזהר ובלי שטויות

מה יתן לך פרופ ? יש לך כבר פרופ בסוסטנון +סספנשיין שהוא גם אסתר קצר אז למה לתת עוד פרופ בנפרד? וחוץ מזה טטסט זה טטסט בלי קשר לאסתרים עכשיו גם עם הייתי לוקח אנטט מה הקשר של הפרופ פתאום? אתה תגיע למינונים גבוהים של טטסט פר שבוע והתופעות לוואי בהתאם ואתה לא תבין למה קיצר חבל תזהר ובלי שטויות

לא חייב לכחת מיננונים גובים

מה זה מה איתך לך פופ

אני עשיתי את הסייקל אזה ונתן לי הרבה....הייתי עושה אותו ככה הייתי לכוח את הסוסטנון אם הפרופ ביחד זה שילוב טוב תנסה תיראה

ובכל זריקה המפולה אחת של סוטנון ואחד של פרופ

היית שואב אחד סיסי של פרופ ואחד סיסי של סוסטנון? סוסטנון זה 300 מלגרם לאחד סיסי+100 מלגרם פרופ לאחד סיסי זה 400 מלגרם טטסט, בשבוע כמה זריקות היית עושה?<

ואללה אני כבר לא יודע עם לצחוק או לבכות כמה שטויות אנשים יכולים לדבר בשירשור אחד שילוב של סוסטנון עם פרופ לא רואה שום יתרון פה אם אתה רוצה תעלה את המינון של הסוסטנון או לחליפין תעשה פרונט לואדינג.
מה שאתה עושה אתה בסך הכל מערבב אסטר שכבר קיים בסוסטנון וצריך להזריק לעיתים תכופות יותר בשביל מה? פשוט תעלה את המינון של הסוסטנון וסגור תבסטה. לגבי פותח הפוסט תמשיך ככה ודבר איתי עוד 5 שנים נראה עם הבדיקות דם שלך יצאו תקינות או לא בכל מקרה דיבול וסטס זה סייקל אחד הותיקים ואחד היעלים
ויתן תוצאות מעולות שילוב של אנדרול ודיבול (האמרקאים קוראים לזה AD) זה כבר לאנשים שיש להם נסיון ויודעים מה הם עושים ויש להם מטרה ברורה להתחרות משום מה נראה לי שאתה לא מתאים לקטגוריה

היית שואב אחד סיסי של פרופ ואחד סיסי של סוסטנון? סוסטנון זה 300 מלגרם לאחד סיסי+100 מלגרם פרופ לאחד סיסי זה 400 מלגרם טטסט, בשבוע כמה זריקות היית עושה?<

זה ביום ראשון וביום רבעי הייתי לקוח את הדקה300 כל יום דיבול במשך 8 שבועות אני אהבתי הרגשתי טוב במהלך הסייקל ישנתי טוב בלילה עלתי 15 קילו וזה הייה סייקל שלישי עוד
לפני שעשיתי את הסייקל אזה היתיצתי אם אנשים שיש להם הרבה נסיון והיצא להם לכחת מראש ישראל כמה פעמים במישקל כבד ... אבל גם קראתי הרבה מהמרים של חול וראיתי שה הרבה עושים את זה

• פותח/ת השרשור
לא התכוונתי לשלב אנדרול ודיבול וגם להיתחרות .סתם שאלה יש לי טבליות אנאפולון (אמרו לי שזה אנדרול טורקי)איך הם ??

לא התכוונתי לשלב אנדרול ודיבול וגם להיתחרות .סתם שאלה יש לי טבליות אנאפולון (אמרו לי שזה אנדרול טורקי)איך הם ??
בין הטובות שיש סייקל ראשון לא לעבור את הכדור ביום (50 מלגרם) מדיוח של חברים האנדרול הטורקי עושה אותך עצבני ברמות אבל גם זה אינדוידואלי

• פותח/ת השרשור
אני סך הכל יומיים אתמול והיום עם אנדרול וכבר אני מרגיש שינויים אמרו לי לא לעבור את ה30 יום ומהיום ה10עד ה20 לקחת 20 MGביום
(2כדורים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית