הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תנו הימורים על המשחק! (ישראל-בלגיה)

trynewthings

מושעה
294
45
נק' מוניטין:
147
294
45
כמה לדעתכם ישראל תפסיד?
אם אתם אומרים ההפך,תגידו כמה ותחומר שלקחתם !
לדעתי 4:0 לבלגיה
דונו

• פותח/ת השרשור
מאיפה אתה יודע את שמי ? סטוקר.
מי זה ?
מישהו חשוב מאוד,מאוד!
אגב,מתי תחליט כבר להעלות משקלים ולעקוף את איטח המסטול מת?
מצטער חברים,אבל זלזלנו יותר מדי בישראל!
הם הצליחו להישאר עד לדקה ה75 עם 1:0 רק!!!!!!!
אבל,תסתכלו על הצד החיובי! לבלגים יש 10 שחקנים,זה מחצית חד צדדית של ישראל וכל רגע ישראל עשויים להכניס גול,פנטסטי !

• פותח/ת השרשור
אתה אופטימי מידי.
אוי ואבוי,ראית את המשחק? כלכך הגיע לנו לנצח 🤦‍♂️
מחצית שנייה,זה היה משחק רק של ישראל נטו,הייתי במחשב שהסתיימה המחצית הראשונה ובאתי בדקה ה70 למשחק,חשבתי אני הולך לראות 4:0 להם,אבל ישראל נתנו להם בראש במחצית האחרונה ..
בכל מקרה שאפו לישראל,מקום 27 בעולם,התמודדו מול מקום 4 בעולם וכמעט והשוו להם רק היה חסר להם זמן ...

היינו צריכים להשוות ויכולנו אפילו לנצח. איזה 20 דקות אחרונות חלומיות. מעולם לא נהנתי כל כך לראות כדורגל כמו שנהנתי היום... סחטיין לנבחרת ישראל, תודה לכם!

• פותח/ת השרשור
היינו צריכים להשוות ויכולנו אפילו לנצח. איזה 20 דקות אחרונות חלומיות. מעולם לא נהנתי כל כך לראות כדורגל כמו שנהנתי היום... סחטיין לנבחרת ישראל, תודה לכם!
אני בדיוק בדעה של השדרנים!
השוויון הזה היה מגיע לנו,לדעתי אפילו ניצחון.
רק חצי ראשון הרס לנו משחק שלם,מחצית שנייה זה היה פשוט משחק של ישראל מןל שוער לבד,או מול שחקני ההגנה ברחבה ...
זה היה נראה לי כאילו הבלגים נתנו להם כל פעם כדור ואמרו להם נראה אם תצליחו ההתקפה הזו להכניס,ממש הרגיש לי ככה ..

אני בדיוק בדעה של השדרנים!
השוויון הזה היה מגיע לנו,לדעתי אפילו ניצחון.
רק חצי ראשון הרס לנו משחק שלם,מחצית שנייה זה היה פשוט משחק של ישראל מןל שוער לבד,או מול שחקני ההגנה ברחבה ...
זה היה נראה לי כאילו הבלגים נתנו להם כל פעם כדור ואמרו להם נראה אם תצליחו ההתקפה הזו להכניס,ממש הרגיש לי ככה ..
חצי ראשון הרס לנו משחק שלם? הגיע לנו לקבל 3-0 במחצית הראשונה זה היה נראה כמו משחק של שחקנים מקצוענים עם קונוסים שרק בולמים כדורים חח... הכל התהפך שהמאמן שלהם הוציא את הזאר וקומפני קיבל אדום. עוד כמה חילופים של המאמן וכל בלגיה דחוסה ברחבה שלהם דקות ארוכות. הדבר היחיד שהציל אותם זה קורטואה... בלי קורטואה בכיף היינו משווים וגם מנצחים הוא פשוט טוב מידי השוער הזה (הכי טוב בעולם לדעתי) השליטה של ישראל הייתה מוחלטת בחצי שעה-20 דקות האחרונות של המשחק אבל נראה לי כי גם אם היה עוד פרק זמן משמעותי קורטואה לא היה נכנע.... למרות כל זאת היו לנו מלא מצבים ותחושת פספוס חמצמצה מהדהדת כשם שהיה לנו במשחק נגד פורטוגל שנגמר בדקה ה90 ומשהו בתיקו 🤮

נקווה להמתיק את הגלולה ולתת בראש לבוסניה, הם טובים, הם נחשבים דרג ראשון, יש להם שחקנים מצויינים, אבל הם לא בלגיה ולהם אנחנו יכולים עם קצת מזל לתת בראש ואולי רק אולי לחזור למקום הראשון ולפתוח את החלום ליורו מחדש 😃

אוי ואבוי,ראית את המשחק? כלכך הגיע לנו לנצח 🤦‍♂️
מחצית שנייה,זה היה משחק רק של ישראל נטו,הייתי במחשב שהסתיימה המחצית הראשונה ובאתי בדקה ה70 למשחק,חשבתי אני הולך לראות 4:0 להם,אבל ישראל נתנו להם בראש במחצית האחרונה ..
בכל מקרה שאפו לישראל,מקום 27 בעולם,התמודדו מול מקום 4 בעולם וכמעט והשוו להם רק היה חסר להם זמן ...
לא אומר שלא, אני לא מוריד מהיכולת של הנבחרת, אבל בואו לא נסתנוור ממחצית אחת טובה. המחצית הראשונה בנס לא נגמרה בהפרש של כמה שערים וכולנו זוכרים איך נגמר המשחק בשבת, ומה קורה בסופו של דבר כשמצפים מהנבחרת הרבה. אני לא יודע עד כמה עקבת אחרי הנבחרת במשך השנים, אבל כשמצפים ממנה היא מאכזבת.
נוסף על כך, אל תשכח שבלגיה שיחקה ללא חלוץ מטרה, בלי הזארד ומינוס שחקן החל מדקה 64. הבדל משמעותי.
הדירוגים של פיפא שווים לתחת. ישראל באמת נראית לך מקום 27 בעולם, ועוד לפני רוסיה? ואותה רוסיה השחילה לנבחרת רביעייה בבית רק לפני שנתיים ככה שדירוג נבחרות לא שווה בפועל לתוצאות על המגרש. ולא מדובר רק על ישראל.
אני רק מקווה שהנבחרת תמשיך עם היכולת הטובה בהמשך, גם מול 11 שחקנים.

• פותח/ת השרשור
לא אומר שלא, אני לא מוריד מהיכולת של הנבחרת, אבל בואו לא נסתנוור ממחצית אחת טובה. המחצית הראשונה בנס לא נגמרה בהפרש של כמה שערים וכולנו זוכרים איך נגמר המשחק בשבת, ומה קורה בסופו של דבר כשמצפים מהנבחרת הרבה. אני לא יודע עד כמה עקבת אחרי הנבחרת במשך השנים, אבל כשמצפים ממנה היא מאכזבת.
נוסף על כך, אל תשכח שבלגיה שיחקה ללא חלוץ מטרה, בלי הזארד ומינוס שחקן החל מדקה 64. הבדל משמעותי.
הדירוגים של פיפא שווים לתחת. ישראל באמת נראית לך מקום 27 בעולם, ועוד לפני רוסיה? ואותה רוסיה השחילה לנבחרת רביעייה בבית רק לפני שנתיים ככה שדירוג נבחרות לא שווה בפועל לתוצאות על המגרש. ולא מדובר רק על ישראל.
אני רק מקווה שהנבחרת תמשיך עם היכולת הטובה בהמשך, גם מול 11 שחקנים.
אם להגיד את האמת,אני מאוד מתרשם מהנבחרת !
היה לנו 3 משחקים של ניצחנות,9 נקודות מתוך 9.
לדעתי הסיכוי להעפיל ליורו השנה טובים מתמיד ..
אבל כמו שכולם ידעו,שבאות נבחרות טובות,ישראל לא מתפקדת טוב,כמו שראית במחצית הראשונה,כמו שראית כמשחק מול וויילס ...

קורטואה ממש לא הציל את בלגיה.
כדורים קלים שכל שוער לוקח.
כל בעיטה למרכז השער, או לידיים שלו או טיפה הצידה, לא משהו שמזיז לשוער כמוהו.
חבל שאלירן עטר לא שיחק, היה מבקיע אתמול אבל גוטמן חושב שזאת הנבחרת הפרטית שלו.
נאתכו ורפאלוב חושך מצרים. ייני מביך. בן הרוש אפס. טיבי אפס. זהבי לא שווה כלום בנבחרת. טב"ח החלוץ גרוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית