אילתים

ינואר 2015?
רגע, אז כל הזמן הזה שיקרת לי כשאמרת שאתה כבר שנה בליניארית?!
לא. הייתי להיפטר לפני צבא והתאמנתי שנה בלינארית אז. בינואר חזרתי לליפטינג אחרי שחרור מהצבא וירידה של 30 קילו ובחרתי להתחיל לינארית שוב כי אני אוהב אותה

לא. הייתי להיפטר לפני צבא והתאמנתי שנה בלינארית אז. בינואר חזרתי לליפטינג אחרי שחרור מהצבא וירידה של 30 קילו ובחרתי להתחיל לינארית שוב כי אני אוהב אותה
מה לעזאזל עשית שגרם לך לרדת 30 קילו ?

בכל מקרה, היית שנה בליניארית, עכשיו יש לך עוד חודשיים וחצי.
בקיצור, אפשר להגיד שאתה 5X5 master?

מה לעזאזל עשית שגרם לך לרדת 30 קילו ?

בכל מקרה, היית שנה בליניארית, עכשיו יש לך עוד חודשיים וחצי.
בקיצור, אפשר להגיד שאתה 5X5 master?
אתה לא רוצה לדעת מה עשיתי ...
וכן, אני מאמין שאף אחד פה לא מכיר את הלינארית יותר טוב ממני. אני קורא לעצמי מלך הלינארית של LBS 😃

אתה לא רוצה לדעת מה עשיתי ...
וכן, אני מאמין שאף אחד פה לא מכיר את הלינארית יותר טוב ממני. אני קורא לעצמי מלך הלינארית של LBS 😃
הייתי מתייג את @incin ואומר לך חוב לראק אבל ברוח התקופה האחרונה, כנראה אקבל באן.
נ.ב. ( 🤣 )

נ.ב. בלי קשר, אני רוצה לדעת את סיפור חייל הצה״לי.

הייתי מתייג את @incin ואומר לך חוב לראק אבל ברוח התקופה האחרונה, כנראה אקבל באן.
נ.ב. ( 🤣 )

נ.ב. בלי קשר, אני רוצה לדעת את סיפור חייל הצה״לי.
אני מתאמן איתו באותו מכון אז יש לי פתור 😃
מה בדיוק אתה רוצה לדעת?

אויש נו.
מה אני רוצה לדעת, אמ. נראלי למה לפאקינג עזאזל ירדת 30 קילו בשירות צבאי ?
אני אשלח תגובה מפורטת עם כל הסיפור כשאני אגיע הביתה. אני פשוט עכשיו יושב בסבידור מרכז מחכה לרכבת ולא נוח לחפור מהפלאפון

יש לך נסיעה ברכבת להעביר, תכתוב שם... 🤦‍♂️
טוב. נתחיל.
2011 - הייתי ליפטר שמן וחזק עם משקלי עבודה דיי מכובדים לגיל שלי.
ב1 בדצמבר 2011 התגייסתי להיות מ"כ בחיל האוויר ואחרי 6 חודשים של טירונות + הכשרה הורדתי 20 קילו (מ110 ל90).
2012 - עברתי במאי לתפקיד סדיר שבו כל היום ישבתי בחדר ואכלתי לואקר ומבצע קומבינה כל היום ועד השחרור ביולי 2014 החזרתי את ה20 קילו האלה בתור שומן. לא הייתה לי מוטיבציה להתאמן כל השרות כי לא הייתה לי אפשרות לשמור על תזונה כמו שצריך.
2014 - השתחררתי על 110 קילו וכ30+ אחוז שומן וכרס שלא תבייש אלכוהוליסט בן 40.
הייתי מדוכא שלא עשיתי כלום בחיים ונכנסתי לדיאטה דרסטית של 1000 קלוריות ביום + עבודה במפעל נאצי שהריץ אותי וגרם לי לסחוב ארגזי יין ושרף לי לא פחות מ800 קלוריות ב9 שעות עבודה. אחרי 4 חודשים כאלה ירדתי מ110 ל78 קילו וקצת נרגעתי למרות שרוב מה שהורדתי היה שריר וגם אחרי כל הירידה הייתי על איזה 17-18 אחוז שומן.
רציתי לרדת ל11 אחוז והמשכתי חיטוב אבל הגוף שלי כבר לא הגיב לחיטוב אז נאלצתי להפסיק והחלטתי שאני רוצה להיות ליפטר.
חזרתי למאזן כמה שיותר חיובי שיכולתי לתחזק ואימונים לינאריים בתחילת ינואר ולאט לאט הוספתי מסה שרק ממשיכה לעלות בזכות זיכרון השריר.
התחלתי להתאמן בחדכ באזור אוגוסט אבל המשקלים כמעט לא עלו כי הייתי בגרעון של 2000 קלוריות ומאז שחזרתי למסה הוספתי 20 קילו לבנץ' 40 קילו לסקוואט ובאיזור ה40 לדד ליפט ו20 לפרס.
כרגע אני שוקל 92 קילו ומתקדם יפה ומאמין שאם אני אמשיך להתקדם לינארית כמו עכשיו יהיה לי גם סיכוי לקחת איזה מדליה בתחרות של יולי, נראה 😃
כוסעממק עם כל הauto correct ישבתי שעה על לתקן את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית