נק' מוניטין:
147
- 294
- 45
- פותח/ת השרשור
מצפה ממך לשבור 200,אז כנראה שהאהבה תתקיים גם אחרי התחרות 😇מה אתה לחוץ האהבה שלי לא תלך לשום מקום אלה אם תסקוויט יותר ממני בתחרות! 😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצפה ממך לשבור 200,אז כנראה שהאהבה תתקיים גם אחרי התחרות 😇מה אתה לחוץ האהבה שלי לא תלך לשום מקום אלה אם תסקוויט יותר ממני בתחרות! 😆
זה בסדר, אתה שנה בליניארית, נסלח לך.מקבלים כינוי כתום אם היית מפקח ופרשת. פרשתי ב2007 ומאז אני כתום. אין קשר בין זה למנהל 😲
כתום = משתמש כבוד
מה עברה כבר שנה מאמצע ינואר?זה בסדר, אתה שנה בליניארית, נסלח לך.
ינואר 2015?מה עברה כבר שנה מאמצע ינואר?
לא. הייתי להיפטר לפני צבא והתאמנתי שנה בלינארית אז. בינואר חזרתי לליפטינג אחרי שחרור מהצבא וירידה של 30 קילו ובחרתי להתחיל לינארית שוב כי אני אוהב אותהינואר 2015?
רגע, אז כל הזמן הזה שיקרת לי כשאמרת שאתה כבר שנה בליניארית?!
מה לעזאזל עשית שגרם לך לרדת 30 קילו ?לא. הייתי להיפטר לפני צבא והתאמנתי שנה בלינארית אז. בינואר חזרתי לליפטינג אחרי שחרור מהצבא וירידה של 30 קילו ובחרתי להתחיל לינארית שוב כי אני אוהב אותה
אתה לא רוצה לדעת מה עשיתי ...מה לעזאזל עשית שגרם לך לרדת 30 קילו ?
בכל מקרה, היית שנה בליניארית, עכשיו יש לך עוד חודשיים וחצי.
בקיצור, אפשר להגיד שאתה 5X5 master?
הייתי מתייג את @incin ואומר לך חוב לראק אבל ברוח התקופה האחרונה, כנראה אקבל באן.אתה לא רוצה לדעת מה עשיתי ...
וכן, אני מאמין שאף אחד פה לא מכיר את הלינארית יותר טוב ממני. אני קורא לעצמי מלך הלינארית של LBS 😃
אני מתאמן איתו באותו מכון אז יש לי פתור 😃הייתי מתייג את @incin ואומר לך חוב לראק אבל ברוח התקופה האחרונה, כנראה אקבל באן.
נ.ב. ( 🤣 )
נ.ב. בלי קשר, אני רוצה לדעת את סיפור חייל הצה״לי.
אויש נו.אני מתאמן איתו באותו מכון אז יש לי פתור 😃
מה בדיוק אתה רוצה לדעת?
אני אשלח תגובה מפורטת עם כל הסיפור כשאני אגיע הביתה. אני פשוט עכשיו יושב בסבידור מרכז מחכה לרכבת ולא נוח לחפור מהפלאפוןאויש נו.
מה אני רוצה לדעת, אמ. נראלי למה לפאקינג עזאזל ירדת 30 קילו בשירות צבאי ?
יש לך נסיעה ברכבת להעביר, תכתוב שם... 🤦♂️אני אשלח תגובה מפורטת עם כל הסיפור כשאני אגיע הביתה. אני פשוט עכשיו יושב בסבידור מרכז מחכה לרכבת ולא נוח לחפור מהפלאפון
טוב. נתחיל.יש לך נסיעה ברכבת להעביר, תכתוב שם... 🤦♂️
שכחתי להזכיר שבתקופה הזאת גם הספקתי ללמוד פסיכומטרי ולהוציא 684 😃DAMNNN
THIS IS ONE HELL OF A STORY
אתה כאילו מנסה לסחוט ממני מוניטין ?!!שכחתי להזכיר שבתקופה הזאת גם הספקתי ללמוד פסיכומטרי ולהוציא 684 😃
זה למה אני פה 🤣🤣🤣אתה כאילו מנסה לסחוט ממני מוניטין ?!!
קיבלת בכל מקרה.
כדי להישאר ?זה למה אני פה 🤣🤣🤣
תוכנית אימונים להקפצת מוניטין בlbsכדי להישאר ?
של ביל סטאר ?תוכנית אימונים להקפצת מוניטין בlbs