הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גרעון בחיטוב ואיכות התפריט

• פותח/ת השרשור Yojik
  • פורסם בתאריך

Yojik

משתמש פעיל
328
34
נק' מוניטין:
103
328
34
בוקר טוב ,
רציתי לשאול האם התפריט הנ"ל בסדר מבחינת הערכים שלו והתזונה במהלך חיטוב
ואם כדאי לעשות אחת ל שבועיים העמסת פחמימה ?
חשוב לציין שאני ככה כבר כ- 3 שבועות ולא עשיתי העמסות , בימים החרונים אני מרגיש חלש ברמות "על" ורק פריוורקאאוט מחזיק אותי באימונים ,
מבחינת משקלים יש ירידה קלה גם .
מתסף בגלוטמין + מולטי ויטמין
כמו כן היתה ירידה קלה במשקל - מ78.5 ל 75.5 שקילה של אתמול , ואני לא עושה אירובי כלל .
מתאמן בין 3-4 אימונים בשבוע בהתאם לעומס בעבודה .
BMR- 2200 גיל 28 - גובה 178 בערך
תודה רבה ...

upload_2015-4-2_9-39-49.png
upload_2015-4-2_9-39-49.png

על 79 גרם פחמימה כדאי לך לעשות העמסה פעם בשבוע. ברור שתהיה חסר אנרגיות אם בכמות הזאת לא עשית העמסה 3 שבועות ומפתיע אותי אפילו שפרי וורקאוט מחזיק אותך.

• פותח/ת השרשור
על 79 גרם פחמימה כדאי לך לעשות העמסה פעם בשבוע. ברור שתהיה חסר אנרגיות אם בכמות הזאת לא עשית העמסה 3 שבועות ומפתיע אותי אפילו שפרי וורקאוט מחזיק אותך.

תאמת גם אותי זה מפתיע מאוד - אולי בגלל עודף בא.ש שיש לי אני מנצל את האנרגיה ? יש חיה כזאת?
והבנתי לגביי העמסה , כל שבוע למשך 24 או 12 שעות ?
תודה

תאמת גם אותי זה מפתיע מאוד - אולי בגלל עודף בא.ש שיש לי אני מנצל את האנרגיה ? יש חיה כזאת?
תודה
אין חיה כזאת לפי מה שידוע לי. לגבי העמסה, אני קודם כל חושב שאם יש לך אחוז שומן גבוה אין לך טעם להיות על כמות פחמימות כל כך נמוכה. הייתי מקפיץ את הפחמימה ל150-170 ומוריד מהשומן כי תפריטים עם פחמימה נמוכה מועילים יותר לאנשים שכבר נמצאים באחוזי שומן נמוכים ורוצים לרדת עוד יותר (13-14 אחוז לדוגמא). אז אם אתה נמצא נגיד באזור ה18 התפריט שאתה עושה עכשיו סתם יעייף אותך.
בכל מקרה, 12 שעות של העמסה, 70% פחמימה 15% חלבון 15% שומן.
תקרא הכל פה:
https://www.kilogram.co.il/4823/העמסת-פחמימות-למען-איבוד-שומן-מקסימלי/

אם הBMR שלך זה 2200.זה אומר שהRMR שלך זה 2200*1.2

מה שאומר ש1800 קלוריות בשבילך זה כלום.
מה נסגר עם הגרעון הקלורי המוגזם הזה?
ותעיף את הגלוטמין קיבינימט

התבלבלתי, RMR 2200

למה להעיף את הגלוטמין?
בזבוז כסף וזבל טהור. אני יכול להביא לך רשימה של 10-15 תוספים הרבה יותר מועילים לקניה. חבל לזרוק כסף על זבל כשיש לך כל כך הרבה תוספים טובים בשוק.

אם ככה,אז תעלה עוד 100 קלוריות לדעתי.אין טעם להתחיל גבוה.
תעמיס אחת לשבוע עם התפריט הזה לדעתי

תודה

אם אני בסביבות ה85 גרם פחמימה ? כם גדאי לעשות העמסה פעם בשבוע ?

בזבוז כסף וזבל טהור. אני יכול להביא לך רשימה של 10-15 תוספים הרבה יותר מועילים לקניה. חבל לזרוק כסף על זבל כשיש לך כל כך הרבה תוספים טובים בשוק.
לא לפי סדר
1.מולטי
2.מגנזיום
3.אומגה 3
4.ויטמין סי
5.ויטמין די3
6.קפאין
7.סידן
8.אבץ
9.ויטמין k2
10.אבקת חלבון
11.קריאטין
12.מלטונין
13.פרוביוטיקה
14.אפילו פאקינג גיינר!!
15.שאר הויטמינים שלא מעניינים,A,B,E,K1,אנטי אוקסידנטים, באמת כל דבר עדיף מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית