הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחט להזרקה

mark9105

משתמש מתחיל
112
4
נק' מוניטין:
46
112
4
שלום לכולם..

רציתי לשאול בבקשה האם אפשרי להזריק טסט פרופ לכתף עם מחט 25g 16mm image.jpg

הבנתי שזה לא יהיה הכי אופטימלי אבל בכל זאת זה אפשרי?

תודה רבה לעונים!

• פותח/ת השרשור
לפרגניל קניתי גם מחטי אינסולין. הבעיה שהמחט הכחולה שיש לי היא ארוכה לכתף והכתומה היא טיפה יותר עבה ויותר ארוכה מה אינסולין

אולי עם אתה באחוז נמוך ורק מזריק בכתפיים אז אפשר עם הכתום.
סיכוי גבוהה לזיהום עם המחט הכתומה כי היא לא חודרת עמוק
אולי עם אתה באחוז נמוך ורק מזריק בכתפיים אז אפשר עם הכתום.
סיכוי גבוהה לזיהום עם המחט הכתומה כי היא לא חודרת עמוק

• פותח/ת השרשור
ועם הכחול (זאת שמצד שמאל) אני יוכל לעשות לכתף ועם כה אני יץתרך לדחוף אותה עד הסוף?

מעולם לא הזרקתי לכתף אני מעדיף לוותר עליה ולהישאר עם הרגליים והתחת.
נראה לי מסוכן מדי להשבית לעצמי את הכתף בגלל זריקה באיזור לא טוב.

כתף/רגל/ישבן, 23g עד הסוף (חלק נותנים גם 21G). ה-25G (כתומה) קצרה מדי ובנוסף יהיה קשה לדחוף את מרבית השמנים עמה, למעט mct אולי.

אל תנסה להזריק עם הכתומה , היא יכולה להתאים לך לאיזור הבייספס והטרייספס שם גם במידה ואתה עם אחוז שומן נמוך למרות שלא כולם מסוגלים להזריק לאיזורים האלו אבל יש פסיכופטים כמוני שניסו וזה לא כזה נורא להפך , עם הכחול מה שיש לך 1.5mm זה הסטנדרט שכולם מזריקים אל תפחד אתה יכול להזריק עם הכחולה , רק אל תכניס עד הסוף תשאיר 2mm לא חובה לדחוף עמוק

@Asi

כעיקרון הכתף צריכה להיות האופציה האחרונה שלך להזרקה. יתכן ויחלקו עלי פה... אבל אחרי ניסיון לא מועט בהזרקות וחלוקת מיידע עם מקצוענים - זה מה שקורה בפועל.
אם אתה ממש חייב להזריק לכתף - תזריק חומר שמתפנה מהר כמו בולדנון ופרימו.
את השמנים היותר כבדים כמו טרן (ריכוז ממסים גבוהה) רק לישבן. טסט - ישבן / רגליים / רחב גבי.
כל בסיסי המים ( ווינסטרול / סוספנשיין ) מזריקים ליד.

עכשיו לשאלה ששאלת - מחט כחולה מתאימה להכל. ככל שאחוז השומן גבוהה יותר יתכן וצריך לעשות קצת התאמה.
יש כאלו שיזריקו עם המחט הירוקה לישבן - מיותר לדעתי, אבל אם כבר ירוקה אז רק לשם.
לגבי הכחולה - 1-1/4 אינטש מתאים להכל. ניתן להשתמש בקצר יותר שהוא 1 אינטש לכתף ו לידיים (דו ראשי / תלת ראשי) .
יצא לי להזריק עם הכתומה הקצרה לידיים וזה אכן מתאים לאיזור הזה בלבד. למרות שהכחולה 1 אינטש מתאימה יותר. אבל אם אין מספיק בשר בידיים אז רק לשם הכתומה תהיה שימושית (מלבד השימוש לפרגניל התת עורי שכבר הוזכר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית