עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחחחחחחחאיזה מקום לקח Coldfire בקטגוריה של מר ישראל החטוב?
15% שומן במקרה הטוב? כשאמור להיות באזור ה 5? דיי ביזיוני.מה כ"כ מביש, מגעיל ובזיוני בזה?
kozaman בכלל התכוון שזה מביש לעלות בתחתונים ושיזוף מזויף לבמה ולעשות פוזות. וכל זה אחרי הסרת שיער.
מה יש לך נגד תחרויות של בבקיני ?
![]()
מה יש לך נגד תחרויות של בבקיני ?
![]()
כל ארגוני הספורט הללו הם עסק כלכלי לכל דבר. אתה יכול להיות בטוח ב100 שהמטרה שלהם היא לא "לקדם את הספורט", כמו שכל נחותי היכולות הקוגנטיביות נוהגים להגיד, אלא להרוויח כסף. אם האירגונים הללו לא היו ריווחיים, הם לא היו קיימים. אז אשאל שוב, איפה הביזיון?15% שומן במקרה הטוב? כשאמור להיות באזור ה 5? דיי ביזיוני.
אני אצטט את הטרול: ציצים זה אחלה, אבל כשיש אותם לגבר זה מטריד.
כנ"ל לגבי תחרויות ביקיני.
כל ארגוני הספורט הללו הם עסק כלכלי לכל דבר. אתה יכול להיות בטוח ב100 שהמטרה שלהם היא לא "לקדם את הספורט", כמו שכל נחותי היכולות הקוגנטיביות נוהגים להגיד, אלא להרוויח כסף. אם האירגונים הללו לא היו ריווחיים, הם לא היו קיימים. אז אשאל שוב, איפה הביזיון?
אמרתי את זה?😳
הביזיון זה שאח"כ הוא קורא לעצמו מפתח גוף מתחרה, לעלות על במה על 15% שומן עם מסת שריר קטנה יחסית לאחוז שומן כזה זה ביזיון לעצמו, לאיגוד שהכניס אותו, ולענף בארץ.
אני מאמין שכמה מהפורום פה הרבה יותר גדולים ממנו מרשימים ממנו.
בכלל לא קראת את מה שרשמתי, או שסתם בחרת להתעלם ולענות בלי שום קשר.
בכל אופן, אני לא רואה מה ביזיוני בכך שקוראים לדבר בשמו. הבחור מפתח גוף, והא מתחרה, מזה ניתן להסיק שהוא מפתח גוף מתחרה. להגיד שהוא לא מפתח גוף מתחרה בגלל שהוא על אחוז שומן גבוה זה כמו להגיד שבטמן הוא לא גיבור כי אין לו כוחות.