הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה מקום?

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
איזה מקום לקח Coldfire בקטגוריה של מר ישראל החטוב?

מצאתי תמונה של אלכס מהתחרות , צריך לזכור שהוא מלא נוזלים ובמציאות הוא נראה מרשים יותר .
הוא מסומן בירוק .
dscf2731medium.jpg

באנה התמונה הזו אמיתית ? איך בן אדם מרשה לעצמו לעלות ככה לתחרות..

בושה,מגעיל וביזיון לענף

kozaman בכלל התכוון שזה מביש לעלות בתחתונים ושיזוף מזויף לבמה ולעשות פוזות. וכל זה אחרי הסרת שיער.

15% שומן במקרה הטוב? כשאמור להיות באזור ה 5? דיי ביזיוני.
כל ארגוני הספורט הללו הם עסק כלכלי לכל דבר. אתה יכול להיות בטוח ב100 שהמטרה שלהם היא לא "לקדם את הספורט", כמו שכל נחותי היכולות הקוגנטיביות נוהגים להגיד, אלא להרוויח כסף. אם האירגונים הללו לא היו ריווחיים, הם לא היו קיימים. אז אשאל שוב, איפה הביזיון?

אני אצטט את הטרול: ציצים זה אחלה, אבל כשיש אותם לגבר זה מטריד.
כנ"ל לגבי תחרויות ביקיני.

אמרתי את זה?😳

כל ארגוני הספורט הללו הם עסק כלכלי לכל דבר. אתה יכול להיות בטוח ב100 שהמטרה שלהם היא לא "לקדם את הספורט", כמו שכל נחותי היכולות הקוגנטיביות נוהגים להגיד, אלא להרוויח כסף. אם האירגונים הללו לא היו ריווחיים, הם לא היו קיימים. אז אשאל שוב, איפה הביזיון?

אמרתי את זה?😳

הביזיון זה שאח"כ הוא קורא לעצמו מפתח גוף מתחרה, לעלות על במה על 15% שומן עם מסת שריר קטנה יחסית לאחוז שומן כזה זה ביזיון לעצמו, לאיגוד שהכניס אותו, ולענף בארץ.
אני מאמין שכמה מהפורום פה הרבה יותר גדולים ממנו מרשימים ממנו.

הביזיון זה שאח"כ הוא קורא לעצמו מפתח גוף מתחרה, לעלות על במה על 15% שומן עם מסת שריר קטנה יחסית לאחוז שומן כזה זה ביזיון לעצמו, לאיגוד שהכניס אותו, ולענף בארץ.
אני מאמין שכמה מהפורום פה הרבה יותר גדולים ממנו מרשימים ממנו.

בכלל לא קראת את מה שרשמתי, או שסתם בחרת להתעלם ולענות בלי שום קשר.
בכל אופן, אני לא רואה מה ביזיוני בכך שקוראים לדבר בשמו. הבחור מפתח גוף, והא מתחרה, מזה ניתן להסיק שהוא מפתח גוף מתחרה. להגיד שהוא לא מפתח גוף מתחרה בגלל שהוא על אחוז שומן גבוה זה כמו להגיד שבטמן הוא לא גיבור כי אין לו כוחות.

בכלל לא קראת את מה שרשמתי, או שסתם בחרת להתעלם ולענות בלי שום קשר.
בכל אופן, אני לא רואה מה ביזיוני בכך שקוראים לדבר בשמו. הבחור מפתח גוף, והא מתחרה, מזה ניתן להסיק שהוא מפתח גוף מתחרה. להגיד שהוא לא מפתח גוף מתחרה בגלל שהוא על אחוז שומן גבוה זה כמו להגיד שבטמן הוא לא גיבור כי אין לו כוחות.

חלאס ללכת עם הראש בקיר ולהגיב בצורה הזו לכל תגובה שלא עומדת עם דעותך.

הכינוי שלך הולם אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית