הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה מקום?

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
הוא טרול אבל הוא גם צודק .
אם אתם חושבים שזה בזיון זה לא משנה , יש ראשי ארגון שאחראים להחליט מה ראוי ומה לא .
בנוסף בתחרויות ספורט כמו האולימפיאדה או אליפות העולם לכל משלחת יש כרטיס אחד פתוח שהם יכולים להעניק לאתלט שלא עמד בקריטריון מה שהוביל להרבה מקרים של ביצועים עלובים בתחרות על ידי המתחרים האלה .

אחת הדוגמאות זה השחיין שבקושי יכל לסיים את הבריכה , או דוגמא טרייה שנתנו לקופץ המשולשת הישראלי ששכח להרשם לתחרות להתחרות בקפיצה לרוחק והוא נתן תוצאה של 7.41 שהיא תוצאה סבירה אם הוא היה מתחרה לפני 100 שנים .

אתה צודק, אבל אלו סיבות אחרות למה מארגנים נותנים כרטיס חופשי ומדינות מסכימות לשלוח נציג רק כדי ששם המדינה יתפרסם, אתה לא תראה מדינה מפותחת שתשלח נציג שיבייש את הענף באותה מדינה, רק מדינות עולם שלישי יסכימו לדבר כזה.

כאן הדוגמה היא אחרת, כאן "הספורטאי" הזה נרשם לתחרות על דעת עצמו במטרה להתחרות, ואני בטוח שאפילו לא עשה ההכנה ראוייה.

אתה צודק, אבל אלו סיבות אחרות למה מארגנים נותנים כרטיס חופשי ומדינות מסכימות לשלוח נציג רק כדי ששם המדינה יתפרסם, אתה לא תראה מדינה מפותחת שתשלח נציג שיבייש את הענף באותה מדינה, רק מדינות עולם שלישי יסכימו לדבר כזה.

כאן הדוגמה היא אחרת, כאן "הספורטאי" הזה נרשם לתחרות על דעת עצמו במטרה להתחרות, ואני בטוח שאפילו לא עשה ההכנה ראוייה.

בעיה של מי שאחראי על הארגון , לבן אדם שעלה לתחרות יש בטח סיבות משלו .
אם אתם חושבים שזה לא ראוי תפנו לאחראים של התחרות .

חלאס ללכת עם הראש בקיר ולהגיב בצורה הזו לכל תגובה שלא עומדת עם דעותך.

הכינוי שלך הולם אותך

עושה רושם שכל חבר פורום כאן שאין לו תשובה אמיתית לתת, בורח ל"אתה טרול, עזוב אותי" במקום להודות בטעות.

למה בושה לענף ?
זכותו לעלות ככה על הבמה
במר צפון ודרום המתחרים לא היו רחוקים ממנו ב % שומן

עושה רושם שכל חבר פורום כאן שאין לו תשובה אמיתית לתת, בורח ל"אתה טרול, עזוב אותי" במקום להודות בטעות.

באיזה טעות ?
שהבן אדם עושה בושה לענף בארץ, לארגון ולעצמו ? שמתחרה צריך להגיע לתחרות סביב 5% שומן, ומגיע באזור ה15%, שצריך להגיע ייבש ולא נוזלי ושומני ? ועם מסת שריר סבירה ובטח לא ככה ?

אתה זה שעקוץ גולשים שרוצים לקבל כאן עזרה או תגובה עניינת בכל תגובה שנייה שלך בפורום, אז תסתכל על עצמך ואת תגיב לאחרים בצורה כזו כשאתה עושה את הדבר הזה בעצמך :nono:.

אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו. בתחרות ספורט, כמו שחייה, ריצה, הרמת משקולות וכו' אפשר לקבוע קריטריונים פשוטים שמי שלא יעמוד בהם לא יוכל להשתתף בתחרות. כאן מדובר בתחרות יופי. אולי הבגד ים יושב עליו יפה? אולי הוא עושה פוזינג טוב? בכל מקרה מדובר בקריטריונים סובייקטיבים.

(גם לא הייתי ממהר לדאוג מהורדת כבוד הענף, זאת תהיה משימה לא פשוטה).

באיזה טעות ?
שהבן אדם עושה בושה לענף בארץ, לארגון ולעצמו ? שמתחרה צריך להגיע לתחרות סביב 5% שומן, ומגיע באזור ה15%, שצריך להגיע ייבש ולא נוזלי ושומני ? ועם מסת שריר סבירה ובטח לא ככה ?

אתה זה שעקוץ גולשים שרוצים לקבל כאן עזרה או תגובה עניינת בכל תגובה שנייה שלך בפורום, אז תסתכל על עצמך ואת תגיב לאחרים בצורה כזו כשאתה עושה את הדבר הזה בעצמך :nono:.

זה נאמר בחוקים של התחרות? חובה על המתחרה להגיע של 5% שומן? אולי גם תדרוש שכל מי שיגיע לתחרות 100 מטר ריצה, יגיע עם ריצה של 9 שניות מקסימום ועל משקל גוף 90 קילו עם 7 אחוז שומן ויד 42? אחרת זה בושה...

תראה לי גולש ששאל שאלה לעניין ועקצתי אותו על זה.

לא זה לא חובה, אבל בתחרות כמו בתחרות הטובים ביותר שנכנסים לשלבים הגבוהים עומדים ברמה שווה לפחות ובאותו "מעמד".
הטענה שלי הייתה נגד האיגוד שמכניס "מתחרה" כזה לתחרות שלה בחופשיות - אין מספיק מתחרים, וזה שהמתחרה אפילו רשם את עצמו כמועמד להיכנס לתחרות פיתוח גובה מבזה את עצמו.

לא זה לא חובה, אבל בתחרות כמו בתחרות הטובים ביותר שנכנסים לשלבים הגבוהים עומדים ברמה שווה לפחות ובאותו "מעמד".
הטענה שלי הייתה נגד האיגוד שמכניס "מתחרה" כזה לתחרות שלה בחופשיות - אין מספיק מתחרים, וזה שהמתחרה אפילו רשם את עצמו כמועמד להיכנס לתחרות פיתוח גובה מבזה את עצמו.

לא מבין איך זה מבזה מישהו? הוא ניצח בתחרות? יש לך בעיה אם אני אתחרה בתחרות שחייה באולימפיאדה הבאה או שזה מבזה את הארגון?

לא מבין איך זה מבזה מישהו? הוא ניצח בתחרות? יש לך בעיה אם אני אתחרה בתחרות שחייה באולימפיאדה הבאה או שזה מבזה את הארגון?

כן גם אני שנה הבא נכנס לסבב הגרנד פרי כי אני רוצה. יש הבדל בין הרשמה חופשית לבין כניסה על הישגים

כן גם אני שנה הבא נכנס לסבב הגרנד פרי כי אני רוצה. יש הבדל בין הרשמה חופשית לבין כניסה על הישגים
משום מה אתה מסרב להבין מה כותבים לך, וממשיך לחזור על עצמך בלי שום קשר לנאמר. איזו מן דרך זו לנהל דיון?

• פותח/ת השרשור
בכלל לא קראת את מה שרשמתי, או שסתם בחרת להתעלם ולענות בלי שום קשר.
בכל אופן, אני לא רואה מה ביזיוני בכך שקוראים לדבר בשמו. הבחור מפתח גוף, והא מתחרה, מזה ניתן להסיק שהוא מפתח גוף מתחרה. להגיד שהוא לא מפתח גוף מתחרה בגלל שהוא על אחוז שומן גבוה זה כמו להגיד שבטמן הוא לא גיבור כי אין לו כוחות.
ומה עם "חיה" מX-מן? איך היית מגדיר אותו?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו. בתחרות ספורט, כמו שחייה, ריצה, הרמת משקולות וכו' אפשר לקבוע קריטריונים פשוטים שמי שלא יעמוד בהם לא יוכל להשתתף בתחרות. כאן מדובר בתחרות יופי. אולי הבגד ים יושב עליו יפה? אולי הוא עושה פוזינג טוב? בכל מקרה מדובר בקריטריונים סובייקטיבים.

(גם לא הייתי ממהר לדאוג מהורדת כבוד הענף, זאת תהיה משימה לא פשוטה).
ממצה את הכל 🙌

אני מצטער אבל אתם חופרים, כל מה שאמרו זה שהרמה שלו לא קרובה לרמה של המתחרים שם (ואגב אנשים כמוהו אפשר למצוא בכיף בחדרי כושר) והוא לא ראוי לעמוד על הבמה שם מבחינת איך שהוא נראה, לא חושב שצריך להיות על זה ויכוח :\

משום מה אתה מסרב להבין מה כותבים לך, וממשיך לחזור על עצמך בלי שום קשר לנאמר. איזו מן דרך זו לנהל דיון?
חאלס, שנינו יודעים מה אתה מנסה לעשות כאן, אתה תחזור לקבוצה שהייתה בא.

בקשר ללמה זה ביזיון, כי זה ביזיון יש גם שקילה ותחרות באותו הבוקר כדי לסנן את אותם האנשים שבאים כדי לעשות צחוק מהתחרות, ועובדה שלא סיננו אותו אז כן זה ביזיון אולי לא שלו ספציפית (כי אולי הוא חי בסרט שהוא שווה משהו) אבל ביזיון של האירגון זה בטוח, האירגון כנראה מפחד שלא יהיו לו מספיק אנשים בקטגוריה ויורד לשפל מדרגה.
עוד דבר, אתה לא יכול להיכנס לאף תחרות אם אין לה הישגים לפני כן, לדוגמא כמו שאלכס אמר כאן אם אתה רוצה לרוץ באולימפיידה 100 מטר אתה כן צריך תוצאה מסויימת כדי שהדבר יתמשש אחרת אותה המדינה לא תשלח אותך אלא תשלח את הטובים ביותר ואת זה שיש לו את הפוטנציאל לנצח ולהשיג מדלייה באותה התחרות. כמו כן לא תוכל להשתתף בגרנד סלאם או תחרות בסיגנון בלי רקורד קודם בתחרויות בלאי או תחרויות אזוריות.

המדינה לא תשלח אותך, זה לא שלא יכניסו אותך. אם המדינה תשלח אצן 100 מטר שלוקח לו 20 שניות, יתנו לו להתחרות.

עדיין יש קריטריונים מסויימים ולא כמו כאן, תפקיד האיגוד כאן זה לפסול מתמודדים כאלו.
למה לאולימפייה לא מגיעים כאלו? כי רק מי שזוכה בתחרויות אזוריות מגיע לשם, למה ב IFBB אירופה בחיים לא תראה כאלו? כי צריכים PRO CARD, בקיצור כמעט באף מקום בעולם שמכבד את עצמו לא מכניסים אנשים כאלו לתחרויות כדי שיהיה "עוד אחד בקטגוריה"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית