הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה מקום?

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
כל הדיון הזה בגלל בחור שלא הגיע מוכן (בכל הנוגע למבנה הגוף), המממ....

נו טוב, למה לא 😉

לא הייתי בתחרות, כך שלא אוכל לומר מה אותו מתחרה באמת עשה על הבמה. הבחור לא הגיע מוכן, ביחס לשאר החברים לקטגוריה, ואי אפשר להכחיש את זה. מפה ועד לקרוא להופעה שלו על הבמה ביזיון יש מרחק מסויים.

מישהו מכם יודע אם הוא באמת התכוון להפוך את זה לבדיחה? אולי הוא החלים מבעיה מסויימת, לא הספיק להתכונן כראוי, וחשב לנסות בכל זאת? אולי הוא באמת דוגמן הביקיני שהוא לובש 😉 ? אולי לא היה לו הכסף לכימיקלים המתאימים? יש 1001 שאלות בנושא.

למרות שנאב"א אכן מספקת את ההצגה הטובה ביותר בעיר בתחום פיתוח הגוף, היא סובלת מבעיה ארצית: אין הרבה מתחרים על הבמה!! נכון, התרגלנו לראות מתחרה בודד בקטגורייה כזאת או אחרת, אך תמיד מתלוננים שזהו מצב כמעט בלתי נסבל.

אל תשכחו שכל מתחרה משלם על הזכות להתחרות. אותו "ביזיונר", ועוד אנשים כמוהו, עוזרים במימון התחרות (גם אם העזרה דלה).

לא הצלחתי להבין מה ההתרגשות מהופעת מפתח גוף כמוהו!! גם אם היה זוכה בקטגורייה שלו, הוא לא היה מגיע אל התואר הכולל. אני מסופק אם האיגוד היה שולח אותו לחו"ל!! לראייה עומד שימי שיצר שזכה בתחרות של IAFBB במוצאי השבת האחרונה. אני בטוח שכל ארגון דואג לברור היטב את הנציגים שהוא שולח (וסביר להניח שהם לוקחים חלק בהוצאות).

נקודה אחרונה לעניין זה: תנמיכו ציפיות. מדינת ישראל אינה מעצמה בתחום פיתוח הגוף. אי אפשר לטעון אחרת, רק בגלל שכמה מתחרים טסו לחו"ל ועשו חיל בתחרויות בין לאומיות. יש נטייה לבקר מפתחי גוף בארץ, ובמיוחד את המתחילים, על פי מה שרואים במגזינים.

חפרתם.

עומד בדרישות הכניסה לתחרות. כן? זכותו להתחרות.
אם המארגנים חושבים שיתכן נזק ברשתית מהופעה של מתחרים כאלו על הבמה, הם צריכים להגדיר דרישות קדם.

חפרתם.

עומד בדרישות הכניסה לתחרות. כן? זכותו להתחרות.
אם המארגנים חושבים שיתכן נזק ברשתית מהופעה של מתחרים כאלו על הבמה, הם צריכים להגדיר דרישות קדם.

חפרנו? זכותך לא להיכנס אל הבור 😉. אה, אתה כבר קראת, אז אתה כבר בפנים, חח.

אגב, מה זה "נזק ברשתית"?

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בלאק הרסת אותי:

"מדינת ישראל אינה מעצמה בתחום פיתוח הגוף"
אנחנו דווקא לא רעים בדוגמנות

לא הבנתי את ההתלהבות. הסבר, בבקשה. עדיף בעברית 😉

על בר רפאלי שמעת?

נזק ברשתית = כאב חד בעין שנגרם לצופי התחרות כששמנדריק עולה על במה בתחתונים ומנסה לכווץ שרירים שאין לו.

בר רפאלי ודומותיה לא מספיקות כדי לבסס לישראל מעמד של מעצמה בתחום האופנה, שלא לדבר על פיתוח הגוף.

מלבד בנקאות, יהלומנות ונשק, התחום היחידי שבו היהודים תופסים אחיזה רצינית הוא הקולנוע. אתם מוזמנים לתקן ולהוסיף.

בר רפאלי ודומותיה לא מספיקות כדי לבסס לישראל מעמד של מעצמה בתחום האופנה, שלא לדבר על פיתוח הגוף.

מלבד בנקאות, יהלומנות ונשק, התחום היחידי שבו היהודים תופסים אחיזה רצינית הוא הקולנוע. אתם מוזמנים לתקן ולהוסיף.

לא חסר לנו גם עורכי דין 😉

איזה בעיה? הבעיות היחידות שאני רואה אצלו זה חוסר טאקט וחוסר בושה.
אם דיברת על ה"מתחרה"

התכוונתי לבחורצ'יק שמופיע בסרטון 😃, לא לזה שעלה להתחרות ועורר פה את כל התגובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית