הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מחפש מאמן אישי לטכניקת סקוואט ודדליפט

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
באיזור המרכז(רצוי חולון-בת ים-אזור-ראשלצ), חייב ללמוד את הטכניקות כמו שצריך.

מזהיר מראש, אני גמיש בערך כמו קרש, אני מקרה קשה(:

תודה

תשקול ללכת למאמן אישי שילמד אותך ושייתן לך תרגילים כדי לעבוד על הגמישות שלך.

יש לך את מייק בקרוספיט ת"א.

גם אני הייתי מקרה אבוד והיה קשה לי מאוד לשבור מקביל ללא מוט - ככה באוויר עד שעבדתי על הגמישות והיום הכל בסדר.

עד שתמצא מישהו, זה יהיה רעיון טוב לעבוד על הגמישות שלך. נסה לעשות סקוואט ולרדת הכי נמוך שאתה יכול/סקוואט בעמידה יותר רחבה. וכמובן מתיחות סטטיות.

תעשה את המתיחה הזאת לפני כל סט, היא מאוד עזרה לי להשיג את העומק הדרוש. תעמוד רחב יחסית עם כפות רגליים החוצה ובירידה תדחוף חזקה החוצה את הברכיים עם המרפקים.

alt010.jpg

• פותח/ת השרשור
תשקול ללכת למאמן אישי שילמד אותך ושייתן לך תרגילים כדי לעבוד על הגמישות שלך.

יש לך את מייק בקרוספיט ת"א.

גם אני הייתי מקרה אבוד והיה קשה לי מאוד לשבור מקביל ללא מוט - ככה באוויר עד שעבדתי על הגמישות והיום הכל בסדר.
תודה רבה! האמת שדיברתי עם מייק, אבל הוא כרגע מאוד יקר בשבילי (אני חייל משוחרר)
עד שתמצא מישהו, זה יהיה רעיון טוב לעבוד על הגמישות שלך. נסה לעשות סקוואט ולרדת הכי נמוך שאתה יכול/סקוואט בעמידה יותר רחבה. וכמובן מתיחות סטטיות.
תודה רבה, האמת שחוץ מהחוסר גמישות בעומק, יש לי גם באט ווינק, ובדדליפט אני בכלל לא מצליח להוציא מספיק תחת והגב עגול לא משנה כמה אני מוציא.. מאמין שזה בעיית האמסטרינגס, אבל בכל מקרה אני רוצה לעבוד עם מישהו מקצועי כי אני לא רוצה לוותר על התרגילים האלה

באטווינק לא נובע רק מחוסר גמישות בהאמסטרינג,כשלמדתי לנשום נכון (ועדיין לומד) הפסיק לי הבאט ווינק שהיה אצלי ממש מזעזע(זה הגיע למצב של גוד מורנינג)

אם אתה יכול להגיע לפתח תקווה
אז אושר סופטי.

@PowerLifting

ובאט ווינק זה לא בהכרח רע, לפעמים זה תנועה טבעית של הגוף כשמישהו גמיש, לי יש את זה לפעמים וזה פשוט טבעי אם אני לא מכווץ את הגב ממש חזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית