הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רק טסט

dudifitness

משתמש מתחיל
85
16
נק' מוניטין:
19
85
16
היי רציתי לדעת אם אפשר להתקדם בתוצאות לאורך זמן רק על סייקל של טסט מפעם לפעם בהנחה והתזונה והאימונים בהתאם למטרה מסה או חיטוב, או שאחרי פעם פעמיים הגוף כבר התרגל ולא נצליח לעלות במסה הרזה בכלל מה שאומר שחייב להתחיל לשלב עוד חומרים. שוב המטרה לא להיות מר עולם אבל עדיין לאפשר את היכולות להתקדם לאורך השנים בכוח ובמסה רזה וירידה באחוזי שומן מתי שמחטבים שוב.

היי רציתי לדעת אם אפשר להתקדם בתוצאות לאורך זמן רק על סייקל של טסט מפעם לפעם בהנחה והתזונה והאימונים בהתאם למטרה מסה או חיטוב, או שאחרי פעם פעמיים הגוף כבר התרגל ולא נצליח לעלות במסה הרזה בכלל מה שאומר שחייב להתחיל לשלב עוד חומרים. שוב המטרה לא להיות מר עולם אבל עדיין לאפשר את היכולות להתקדם לאורך השנים בכוח ובמסה רזה וירידה באחוזי שומן מתי שמחטבים שוב.
יש הרבה שעושים את זה.... תהיה בטוח
הם בדרך כלל אומרים שהם בטבעי 😉
לפי מה שאתה אומר אחינו נדמה לך ש"חומרים אחרים" זה רעל וטסטוסטרון זה סתם הורמון טבעי, אולי זה לא סטרואיד.. אה :sarcastic:חחחח
יש הרבה חומרים טובים ולא מסוכנים בכלל
שיכולים לעזור לך בהמשך

• פותח/ת השרשור
כן זה הכוונה שלי ללכת על בטוח 😃 לאט לאט מטרה גוף כמו מן פזיק מקסימום אנאבר בחיטוב עם הטסט

להתקדם אפשר אבל קח בחשבון שבהינתן גנטחקה שאינה יטצרת דופן, קשה מרוד להגיע למסת שריר מכובדת וויזואליות ברמה גבוהה עם שימוש חד-שנתי נניח.

• פותח/ת השרשור
תודה ולצורך העיניין שימוש של פעמיים בשנה עדיין יאפשר התקדמות? נניח והגעתי לגודל שאני רוצה ואני מעוניין לשמר? אני יאלץ לעשות שימוש בטסט כתחזוקה?

אני מקווה שאתה מתכוון ל4 שנים באונ...
מה לא ברור
באוניברסיטה של החיים
תודה ולצורך העיניין שימוש של פעמיים בשנה עדיין יאפשר התקדמות? נניח והגעתי לגודל שאני רוצה ואני מעוניין לשמר? אני יאלץ לעשות שימוש בטסט כתחזוקה?
עזוב אותך...
קלטתי אותך אחי
בשביל מה שאתה רוצה מספיק סייקל פעם בשנה
הגוף אולי לא משמר לאורך זמן את מה שתשיג בסייקל, אבל הגוף גם לא יחזור להיות מה שהיה לפני הסייקל... באחריות!
סייקל ממוצע 10 שבועות+ PCT זה 4 חודשים ואחרי זה גיינר וקריאטין
אתה לא תיראה אף פעם כמו שאתה ניראה היום

דיין לאפשר את היכולות להתקדם לאורך השנים בכוח ובמסה רזה וירידה באחוזי שומן מתי שמחטבים שוב.
לדעתי יש הבדל בין שני מצבים
1. בוא אתה מעוניין לעבור את הרף שאתה מסוגל להגיע אליו באופן טבעי ואז לשייט פחות או יותר בטווח הרצוי לך
2. "לאפשר את היכולת להתקדם לאורך השנים"
לאופציה מספק 2 לטעמי אתה תצטרך יותר מסייקל בשנה ו/או יותר סוגי חומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית