הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קארבנייט

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אוקיי, אז אחרי ש @יהב ציין בפניי את השיטה לחיטוב, רצית להתייעץ האם כדאי לזנוח את ה AD, זה נראה נוח, יותר קל ויותר מתאים לאורח חיים שלי.
בקיצור. קראתי קצת על זה, ולפי מה שהבנתי, מגבילים פחמימה לעד 30 ל 10 יום, אחר כך ביום העשירי עושים ערב העמסה ( משתנה לפי אם יום אימון ואם לא ), ואז עוברים לרוטינה של העמסה פעם בשבוע בערב.

בקיצור, רציתי להתייעץ עם כאלו שמשתמשים בשיטה לחיטוב, עד כמה היא יעילה לכם, עד כמה באמת אפשר לאכול כמה שרוצים ( ברור שלא בהגזמה ) ? והכי חשוב, עד כמה אפשר להעמיס בהעמסה ?

תודה לעוזרים.
@יהב

זו שיטה יעילה כי אתה שבע מכמות קלוריות נמוכה מאוד.
מה שכן, צריך להזהר כשאתה מחזיר פחמימה לעשות את זה בהדרגה, אחרת אתה עלול לקבל ריבאונד של החיים ( מניסיון )

@RussianHotGirl עושה את סוג החיטוב הזה
בכל מקום שקראתי רשום שחיטוב שמבוסס על 20-30 גרם פחמימה והעמסה שבועית זה חיטוב שלא נותן יעילות מעבר לחיטוב רגיל אלה אם אתה כבר באחוז שומן נמוך. יש לך מקור שמסביר על קארבנייט ונותן הצדקה לביצוע שלו באחוז שומן גבוה?
Dude just eat. חאלס לסבך הכל
דווקא אני מסכים פה לגמרי עם יהב אני גם לא חושב שיש טעם לעשות סיבוכים מיותרים אתה סתם הופך להיות עוד @yakov654 .
הייתי הולך על חיטוב רגיל, בהמשך מוריד פחמימה ומוסיף העמסות. מתחיל על 150+ פחמימה כל כמה קילוגרמים יורד קטגוריה ומעלה את התדירות של ההעמסות. לדעתי זה יהיה יעיל ביותר. אם אתה בכל זאת מחפש משהו מסובך, יעיל ועובד ויש עליו הרבה חומר באינטרנט תקרא את UD2 של לייל מקדונלד.

לא
בכל מקום שקראתי רשום שחיטוב שמבוסס על 20-30 גרם פחמימה והעמסה שבועית זה חיטוב שלא נותן יעילות מעבר לחיטוב רגיל אלה אם אתה כבר באחוז שומן נמוך. יש לך מקור שמסביר על קארבנייט ונותן הצדקה לביצוע שלו באחוז שומן גבוה?

דווקא אני מסכים פה לגמרי עם יהב אני גם לא חושב שיש טעם לעשות סיבוכים מיותרים אתה סתם הופך להיות עוד @yakov654 .
הייתי הולך על חיטוב רגיל, בהמשך מוריד פחמימה ומוסיף העמסות. מתחיל על 150+ פחמימה כל כמה קילוגרמים יורד קטגוריה ומעלה את התדירות של ההעמסות. לדעתי זה יהיה יעיל ביותר. אם אתה בכל זאת מחפש משהו מסובך, יעיל ועובד ויש עליו הרבה חומר באינטרנט תקרא את UD2 של לייל מקדונלד.
לא לזה התכוונתי, אני גם בקארבנייט זה יותר נוח מחיטוב רגיל ומתפריט ושטויות.
התכוונתי שהוא מסבך את קארבנייט שזה הדבר הכי פשוט בעולם,אתה אוכל מה שבא לך כל עוד זה לא פחמימה הפחמימה אמורה לבוא מה3 גרם שיש בקוטג' וכו. ובהעמסה שיאכל מה שהוא רוצה.
ביום חמישי אכלתי 3/4 משפחתית,6 בורקס פיצה,עוגיות,שוקו,3 שניצל תירס,תפוציפס,לחמניה עם שוקולד וכנראה שכחתי משהו.
הלסת שלי הייתה באוברטרינינג

לא

לא לזה התכוונתי, אני גם בקארבנייט זה יותר נוח מחיטוב רגיל ומתפריט ושטויות.
התכוונתי שהוא מסבך את קארבנייט שזה הדבר הכי פשוט בעולם,אתה אוכל מה שבא לך כל עוד זה לא פחמימה הפחמימה אמורה לבוא מה3 גרם שיש בקוטג' וכו. ובהעמסה שיאכל מה שהוא רוצה.
ביום חמישי אכלתי 3/4 משפחתית,6 בורקס פיצה,עוגיות,שוקו,3 שניצל תירס,תפוציפס,לחמניה עם שוקולד וכנראה שכחתי משהו.
הלסת שלי הייתה באוברטרינינג
אז בזמן קארבנייט אתה לא דואג אפילו לגרעון קלורי? איך זה עובד בדיוק? למה אף אחד לא שולח לי מאמר על זה כל פעם שאני מבקש אני לא מצליח להבין על מה מתבסס הקטע שאתה שבע על 20 גרם פחמימה.

אז בזמן קארבנייט אתה לא דואג אפילו לגרעון קלורי? איך זה עובד בדיוק? למה אף אחד לא שולח לי מאמר על זה כל פעם שאני מבקש אני לא מצליח להבין על מה מתבסס הקטע שאתה שבע על 20 גרם פחמימה.
כי כשאתה בקיטוזיס מנגנוני הרעב שלך לא משקרים אותך.

יש לזה ספר שלם חפש באינטרנט אל תתעצל אף אחד פה לא יעבוד בשבילך ויסביר לך

יש לזה ספר שלם חפש באינטרנט אל תתעצל אף אחד פה לא יעבוד בשבילך ויסביר לך
לאומת אנשים שאתה מכיר אני תמיד עושה חיפושים בגוגל לפני שאני שואל שאלות.
למה אני שואל בכל זאת?
1) יש מאמרים יותר טובים ופחות טובים. אני בטוח שמי שכבר ביצע את השיטה יודע מה המאמר הטוב ביותר שמסביר עליה
2) אני לא מחפש לקרוא ספר אני מחפש הסבר בסיסי של כמה עמודים על ביצוע הדיאטה, כמות קלוריות, אבות מזון, העמסות וכו.

אני חושב שכשבנאדם מבקש שיפנו אותו למאמר זה לא יפה לשלוח אותו לגוגל. יש מיליוני מאמרים באינטרנט ואם אני אבחר את הלא נכון או הלא מדויק זה ידפוק לי את התוצאות.

לאומת אנשים שאתה מכיר אני תמיד עושה חיפושים בגוגל לפני שאני שואל שאלות.
למה אני שואל בכל זאת?
1) יש מאמרים יותר טובים ופחות טובים. אני בטוח שמי שכבר ביצע את השיטה יודע מה המאמר הטוב ביותר שמסביר עליה
2) אני לא מחפש לקרוא ספר אני מחפש הסבר בסיסי של כמה עמודים על ביצוע הדיאטה, כמות קלוריות, אבות מזון, העמסות וכו.

אני חושב שכשבנאדם מבקש שיפנו אותו למאמר זה לא יפה לשלוח אותו לגוגל. יש מיליוני מאמרים באינטרנט ואם אני אבחר את הלא נכון או הלא מדויק זה ידפוק לי את התוצאות.

אבל כבר שאלת וענו לך מה עוד אתה צריך?

אם אתה רוצה לדעת הסברים מעבר למה שכתבו כאן זה רק לקרוא את הספר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית