הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתכנן סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור daviddd
  • פורסם בתאריך

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היי חברה זה לא יקרה בזמן הקרוב כי גם אין לי מספיק ידע ואני רוצה לדעת מה אני עושה לגוף שלי וגם כי אני לא בדיוק יודע מה כדי לקחת ועם מה לשלב אותו ולכן גם יש לי כמה שאלות
1)מה זה PCT וHCG?
2) בסייקל ראשון כדי לקחת טסטוסטרון אנטט? או שכדי לקחת דיאנבול? פשוט עברתי ניתוחים בעיניים ואת ההרדמה עשו לי בזריקות ולכן יש לי טראומה ופחד מזריקות כי זה היה כאבים אדירים ולכן חשבתי על דיאנבול... הבנתי שדיאנבול לא כדי לשלב עוד משהו זה נכון? עם מה מומלץ לשלב טסט? ומה הערכים שכדי לקחת אותם ואיך לוקחים אותם פעם ביום פעם ביומיים? וכו??? בנוסף עם אפשר קצת חומר לקרוא עם יש לכם כדי שאני יוכל ללמוד יותר... כמה MG לוקחים כל יום?
3) אני כרגע חייל יכולים לא לתת לי לעשות בדיקות אצל רופא כדי לראות את התוצאות הסופיות? לדוגמא בדיקת דם כדי לדעת את הערכים של טסט שיש לי בגוף וכל זה...
4)מה קורה בסיום סייקל לדוגמא סיימתי עם טסט? ומאז אני ממשיך "טבעי" למשל אז הגוף מאבד את הנוזלים שצברתי אבל הוא לא יתחיל לאבד את מה שהטסט השיג? כאילו סיימתי עם מסת שריר מסויימת אני לא יתחיל לאבד מסת שריר כי אני לא ממשיך עם טסט?
תודה רבה לעוזרים

1)HCG - פרגניל. תרופה שלוקחים במהלך הסייקל בשביל לשמור על האשכים והפוריות.
PCT - זו תקופה שלאחר הסייקל שמנקים את הגוף ומחזירים את המצב ההורמונלי לנורמה ונותנים מנוחה.
2)בסייקל ראשון אתה מחוייב לקחת טסטוסטרון כי זהו חומר בסיס שהוא אמור להיות בכל סייקל.
בלעדיו,אתה תחוש ירידה בחשק מיני ותיצור בעיות הורמנליות.. עם טסטוסטרון נמוך קשה לעלות במסת שריר.
דיאנבול זה חומר אוראלי שאין לך טעם להוסיף אותו לסייקל ראשון ובטח שלא עדיף לקחת אותו לבד,אתה תעלה בנוזלים ובמשקל ולאחר מכן לא תשיג רווחים טובים ותבין שלא יצא לך ממנו כלום.
3)אין לי מושג מי ביצע לך את הזריקות ואילו הן היו אך אין קושי או כאב ממש סביל בלהזריק טסטוסטרון מלבד פעמים ראשונות מכיוון שהגוף שלך עדיין רגיש לחומר ולאחר מכן מתרגלים,אל תגע רק בכדורים בגלל הפחד הזה,כי טוב לא ייצא מזה וזו תהיה טעות חמורה.
טסט עדיף לסייקל ראשון לקחת לבד 500 MG מחולק ל2 זריקות בהבדלי זמן זהים,תן לגוף שלך להרגיש חומר אחד ומשם תקבל אינדיקציה הלאה,סייקלים הבאים יהיה אפשרי להוסיף חומרים וגם זו בסך הכל רק בחירה.
יש פה ים חומר וזה אתה שלא טרחת לקרוא.
4)לגבי בדיקות דם אתה צריך לברר את זה ולא אנחנו אם ייאשרו לך,בכל מקרה אם כן תשיג תבקש פרופיל הורמונלי מלא שיביאו לך לתוצאות לאחר הבדיקה.
5) אוקי לאחר סיום הסייקל אתה צריך להמתין מעט זמן שהחומר ייצא ולהתחיל את הPCT,זו תקופה מאוד חשובה וחשוב מאוד להשקיע בה אחרת כל התקופה של הסייקל נופלת לפח.
את הנוזלים של האסטר (הזמן שהחומר שהזרקת בגוף - אנטט זהו חומר ארוך) לאחר הסייקל אתה תוריד,אך בלי קשר אליהם אם תבצע דברים כמו שצריך אתה תעלה בכמות שריר מכובדת ותצטרך לגדול טוב,לאחר סיום הסייקל והניקוי חשוב מאוד להקפיד על תזונה ועל אימונים טובים מכיוון שאתה חוזר למצב רגיל ואפילו אפשר להגיד דעיכה (בעיקר מנטלית מכיוון שאתה במצב OFF),אם תבצע את הסייקל וגם את הפיסיטי טוב בכל ההיבטים תוכל לצאת מורווח ולהשיג תוצאות יפות מאוד.
אני חושב שעניתי לך מספיק על השאלות,עכשיו תתחיל לחקור וללמוד הרבה בשביל שתהיה עם יותר ניסיון.
אם אין לך תנאים בסיסים בצבא שזה אפשרות לתזונה טובה ומספר אימונים מספק לשבוע - לא ממליץ לך להכנס בכלל לסייקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית