הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון בזמן קרוז

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
היי חברים אני נכנס עכשיו מבלאסט למצב של קרוז חודש חודש וחצי. אשמח לדעת מה הכמות המומלצת לחלבון בזמן קרוז?

היי חברים אני נכנס עכשיו מבלאסט למצב של קרוז חודש חודש וחצי. אשמח לדעת מה הכמות המומלצת לחלבון בזמן קרוז?
הוסף פרטים על הקרוז (משך, מה היה הבלאסט, מתי מתוכנן הבלאסט הבא).
על כמה חלבון ישבת בבלאסט?

• פותח/ת השרשור
אז ככה ישבתי על פי 4 חלבון. משך הקרוז המתוכנן 6 שבועות. הסייקל היה 12 שבועות אננתת בולדנון 4 שבועות ראשונים טורינה בול ובשבוע 8 עד 10 כמות קטנה של דיבול.

• פותח/ת השרשור
אשמח לתשובה לגבי כמות חלבון בזמן הקרוז? בנוסף מתי מורידים את כמות החלבון לאחר הזריקה האחרונה של הבלאסט? הזריקה הייתה בולדנון וטסט אננתת?

נערך לאחרונה:
לא ההייתי משנה הרבה בתזונה שלי בזמן הקרוז.... תמשיך להתאמן חזק ופוקוס על תזונה. לא יודע מה ערכי הקרוז שלך אבל אם יש מספיק טסט שם אז אתה תסנטז חלבון די יפה. אני בדרכ יורד מ 450-500 גרם חלבון ליום למשהו כמו 350 גרם חלבון.

מישהו יכול להסביר לי מה זה בלסט וקרוז?
בלאסט- זה פיצוץ וקרוז- זה שיוט
מדובר בסייקליסיטים כבדים שלא מעוניינים לבצע הפסקה נקיה בין שני סייקלים כבדים, אז הם ממשיכים לצרוך לאורך הקרוז טסט במנה סימלית כדי לשמר תוצאות ולתת לגוף מעט להתאושש עד לפיצוץ הבא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית