הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון קלן, DNP וריטלין

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
קודם כל אני לא מתכוון לקחת את זה, זו שאלה תיאורטית שחשבתי עליה.
קלן וריטלין מעלים דופק ולחץ דם. הבנתי שגם DNP מעמיס על הלב, אז השאלה היא האם לקיחה של DNP, ריטלין וקלן ביחד (קלן ו-DNP במינונים נמוכים, נניח 80 מקג קלן ו-250 מג DNP לגבר במשקל 70-90) יכולים לגרום לבעיות כלשהן על הלב?

• פותח/ת השרשור
זה מסוג השאלות של "הא ודה". יכול כן, אבל אין שום הגיון לשלב בין כל החומרים האלו יחד. זה כמו שתשאל אם יהיה טעים לך כשתשלב מלפפון חמוץ, שוקולד וחרדל.
ריטלין בגלל קשב וריכוז, קלן בגלל האנטי קטבוליות ודנפ בשביל להעלות את חילוף החומרים ב-25%.

לא לוקחים ריטלין עם קלן זה דבר ראשון. דבר שני ל DNP אין קשר לשנים האחרים מבחינת המכניזם. DNP עובד על אי העברת יונים של מימן במיטוכונדריה ובכך למנוע ייצור אפקטיבי של ATP ואז יש השפעה דרסטית על חילוף החומרים (כי הגוף מבזבז אנרגיה אבל לא יוצר מספיק ואז יש גרעון).
השניים האחרים עובדים על המערכת העצבית (DNP גם, אבל בעקיפין) ולכן שונים. קלן וריטלין שניהם משפיעים באופן ישיר על הלב, לכן מינונים לא נכונים יכולים בהחלט להזיק - אבל שוב, לא לוקחים את שניהם ביחד זה מטומטם מכל הבחינות. ברגע שאתה מערבב בין 2 מרכיבים שמשפיעים באופן דרסטי על המערכת העצבית זה בד"כ לא נגמר טוב.

זה מסוג השאלות של "הא ודה". יכול כן, אבל אין שום הגיון לשלב בין כל החומרים האלו יחד. זה כמו שתשאל אם יהיה טעים לך כשתשלב מלפפון חמוץ, שוקולד וחרדל.
אני חולק עליך לגביי הרטלין.
דנפ מגביר את התאבון מאוד, זה יכול להיות נחמד.

לגביי הקלן, הוא כן יוסיף לאפקטיביות, אבל סיכון מאוד רציני לנפילות סוכר.
ממליץ על אפדרין עם הדנפ במקום, יעזור עם העייפות גם.

אפדרין + ריטלין = שלום על ישראל (כמובן, תלוי במינון, אבל זה דיי מטומטם לשלב את שניהם יחד מאחר ואפדרין זה כמו ריטלין על סטרואידים).

אפדרין + ריטלין = שלום על ישראל (כמובן, תלוי במינון, אבל זה דיי מטומטם לשלב את שניהם יחד מאחר ואפדרין זה כמו ריטלין על סטרואידים).
בלי הרטלין כמובו
אפדרין עוזר עם הרעב גם ככה, הוא אולטימטיבי עם דנפ D:

נכון גם למי שמשתמש שנים באפדרין? (אפדרין 25 מ"ג כבר לא מדגדג אותי).
הבעיה היא שבגלל שנשחקו לי הרצפטורים אפדרין לבד לא מזיז לי וריטלין LA שאני מקבל במרשם מפסיק להשפיע אחרי שעתיים...

קודם כל אני לא מתכוון לקחת את זה, זו שאלה תיאורטית שחשבתי עליה.
קלן וריטלין מעלים דופק ולחץ דם. הבנתי שגם DNP מעמיס על הלב, אז השאלה היא האם לקיחה של DNP, ריטלין וקלן ביחד (קלן ו-DNP במינונים נמוכים, נניח 80 מקג קלן ו-250 מג DNP לגבר במשקל 70-90) יכולים לגרום לבעיות כלשהן על הלב?

כמובן שתהיה השפעה על הלב.
הלב הוא שריר לכל ענין, וכמו שאימונים עושים היפרטרופיה לשריר עליו אתה עובד, ככה גם הלב יודע לעבור היפרטרופיה תחת מאמץ.

הקלן מעלה את קצב פעמיות הלב, כך שלטווח ארוך זה יוביל להיפרטרופיה.
ריטלין מעלה את קצב הלב, אבל בנוסף גם מעלה את התנגדות העורקית, ולכן על הלב להתכווץ חזק יותר כדי להביא לפריצה של דם מהמסתם האורטלי = היפרטרופיה של חדר שמאל.

למעשה מה שהורג בעיקר בלחץ דם גבוה, לאורך תקופה, זה לא לחץ הדם עצמו. אלא הנזק שהוא עושה ללב שבא לידי ביטוי בהיפרטרופיה של הלב, שמובילה בסופו של תהליך לאי ספיקת לב וקרדיומיופאטיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית