הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פנים/עור אדום סייקל TEST E

dudifitness

משתמש מתחיל
85
16
נק' מוניטין:
19
85
16
שמתי לב לאחרונה שאני קצת אדום מיד פעם בפנים ...אני לא בטוח שזה מהמולטי ויטמין B3 או מהסייקל טסט אנטט פעם ראשונה שלי. קצת לחוץ מזה . כאילו הגוף היה בשמש ואיפה שאני נוגע נהיה לבן כזה לשניה כמו שיזוף אדום. בודק כל יום לחץ דם והוא תקין .110-120 על 60-70 דופק ממוצע 70 . אני לא יודע מה לעשות אם להמשיך את הסייקל או לשחרר מהר ממנו . שוב שבוע 3 שלי רק.

שמתי לב לאחרונה שאני קצת אדום מיד פעם בפנים ...אני לא בטוח שזה מהמולטי ויטמין B3 או מהסייקל טסט אנטט פעם ראשונה שלי. קצת לחוץ מזה . כאילו הגוף היה בשמש ואיפה שאני נוגע נהיה לבן כזה לשניה כמו שיזוף אדום. בודק כל יום לחץ דם והוא תקין .110-120 על 60-70 דופק ממוצע 70 . אני לא יודע מה לעשות אם להמשיך את הסייקל או לשחרר מהר ממנו . שוב שבוע 3 שלי רק.
אם לחץ הדם תקין אתה יכול להיות מאוד רגוע. לא רואה סיבה להפסיק את הסייקל.

אלה אחת התופעות שהיו לי גם בזמן סייקל של טסט הכל בסדר אתה יכול להיות רגוע בסיום הסייקל תחזור לצבע הרגיל(דרך אגב יש לי פסוריאזיס קל ובזמן הסייקל הוא גרם לו לצאת יותר ובסיום הכל נעלם)תיהיה רגוע אחי

• פותח/ת השרשור
תודה אנשים אנסה להרגע אני קצת לחוץ מכל העיניין פעם ראשונה רוצה לעבור בשלום 😃 חוץ מזה שאני לפעמים לא ישן טוב . לוקח כדור וולריאן וגאבה שיעזור לי לישון.:aloof-and-bored002:

אדמומיות היא תופעת לוואי מאוד שכיחה של טסט.
נובעת מכמה סיבות, העיקריות זה עליה בהמוגלובין/כדוריות דם אדומות, והרחבת כלי דם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית