בעוד כשבועיים אצטרך לחדש את המנוי לחד''כ,אני נמצא בפרו פיט ומשלם 139 ש''ח לחודש,1670 ש''ח לשנה.
אני משתמש אך ורק בראק,מוט,בנצ,מתח וחגורת מתח שעליה אני שם משקל.
יש לי מרפסת די גדולה בבית וחשבתי לקנות את הציוד שאני משתמש בו,תוך שנה וחצי העלות תוחזר.
מאמין שכמה אנשים עשו זאת,יש לכם טיפים?
היתרונות:
*חוסך בערך 30-40 דקות על נסיעה,חיפוש חניה,לחכות שמישהו יעוף מהראק.
*חיסכון של דלק.
*אחרי שנה וחצי ההשקעה מחזירה את עצמה בתנאי שאין בלאי(לא שאמור להיות).
*ציוד טוב יותר מהמכון,פרט לראק.
*אפשר למחוא כפיים עם מגנזיום כעוות נפשי.
החסרונות:
*בקיץ חם,אי אפשר להתאמן בשמש,בערב אצטרך מאורר.
*בימי גשם/רוחות חזקים אצטרך להכניס את הציוד הביתה ולהתאמן בבית,כנ''ל בסוכות,אלא אם כן אימון בסוכה יוסיף לי פלטה.
*תופס מקום.
*אין ספוטר(במכון גם לא תמיד יש,ואם יש אז בד''כ ליצנים).
התקציב הוא בסביבות ה2500,אפשר למתוח קצת.
ציוד שאני צריך:
*מוט אולימפי-איזו חברה,מי מה מו? רוצה מוט איכותי שיחזיק המון זמן ויתאים למשקל מכובד.
*ספת בנצ'-איזו חברה? על מה צריך לתת דגש?
*סטנדר-ראיתי שיש פאוור סטנדר,כזה ששני העמודים מחוברים בניהם,אצטרך אחד כזה שאפשר לעשות איתו בנצ',ובמקרה של כשל בסקוואט אוכל להפיל עליו את המוט ויהיו לו תופסנים.
*פלטות,להקפיד על חברה מסויימת?
*סוגרים פשוטים
*מתח-הבנתי שמתח משקוף מחזיק עד 100 ק''ג,אני שוקל בערך 75 ועושה בנתיים מתח עם 15 ק''ג,תכף אעבור את המגבלה,אלך על מתח שמתחבר לקיר.
*רצועת מתח פשוטה
*גומי לריצפה-לקנות משהו שיכסה את כל המשטח שעליו אתאמן,או לקנות רק 2 משטחים בשביל הדדליפט?
אשמח גם כן למקומות זולים לרכישה,אחרי שתהיה לי אינדיקציה על מה ללכת אחפש ציוד יד שניה,ובאם לא אמצא ארכוש חדש..
אני משתמש אך ורק בראק,מוט,בנצ,מתח וחגורת מתח שעליה אני שם משקל.
יש לי מרפסת די גדולה בבית וחשבתי לקנות את הציוד שאני משתמש בו,תוך שנה וחצי העלות תוחזר.
מאמין שכמה אנשים עשו זאת,יש לכם טיפים?
היתרונות:
*חוסך בערך 30-40 דקות על נסיעה,חיפוש חניה,לחכות שמישהו יעוף מהראק.
*חיסכון של דלק.
*אחרי שנה וחצי ההשקעה מחזירה את עצמה בתנאי שאין בלאי(לא שאמור להיות).
*ציוד טוב יותר מהמכון,פרט לראק.
*אפשר למחוא כפיים עם מגנזיום כעוות נפשי.
החסרונות:
*בקיץ חם,אי אפשר להתאמן בשמש,בערב אצטרך מאורר.
*בימי גשם/רוחות חזקים אצטרך להכניס את הציוד הביתה ולהתאמן בבית,כנ''ל בסוכות,אלא אם כן אימון בסוכה יוסיף לי פלטה.
*תופס מקום.
*אין ספוטר(במכון גם לא תמיד יש,ואם יש אז בד''כ ליצנים).
התקציב הוא בסביבות ה2500,אפשר למתוח קצת.
ציוד שאני צריך:
*מוט אולימפי-איזו חברה,מי מה מו? רוצה מוט איכותי שיחזיק המון זמן ויתאים למשקל מכובד.
*ספת בנצ'-איזו חברה? על מה צריך לתת דגש?
*סטנדר-ראיתי שיש פאוור סטנדר,כזה ששני העמודים מחוברים בניהם,אצטרך אחד כזה שאפשר לעשות איתו בנצ',ובמקרה של כשל בסקוואט אוכל להפיל עליו את המוט ויהיו לו תופסנים.
*פלטות,להקפיד על חברה מסויימת?
*סוגרים פשוטים
*מתח-הבנתי שמתח משקוף מחזיק עד 100 ק''ג,אני שוקל בערך 75 ועושה בנתיים מתח עם 15 ק''ג,תכף אעבור את המגבלה,אלך על מתח שמתחבר לקיר.
*רצועת מתח פשוטה
*גומי לריצפה-לקנות משהו שיכסה את כל המשטח שעליו אתאמן,או לקנות רק 2 משטחים בשביל הדדליפט?
אשמח גם כן למקומות זולים לרכישה,אחרי שתהיה לי אינדיקציה על מה ללכת אחפש ציוד יד שניה,ובאם לא אמצא ארכוש חדש..