הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית ציוד חד''כ

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
בעוד כשבועיים אצטרך לחדש את המנוי לחד''כ,אני נמצא בפרו פיט ומשלם 139 ש''ח לחודש,1670 ש''ח לשנה.
אני משתמש אך ורק בראק,מוט,בנצ,מתח וחגורת מתח שעליה אני שם משקל.
יש לי מרפסת די גדולה בבית וחשבתי לקנות את הציוד שאני משתמש בו,תוך שנה וחצי העלות תוחזר.
מאמין שכמה אנשים עשו זאת,יש לכם טיפים?
היתרונות:
*חוסך בערך 30-40 דקות על נסיעה,חיפוש חניה,לחכות שמישהו יעוף מהראק.
*חיסכון של דלק.
*אחרי שנה וחצי ההשקעה מחזירה את עצמה בתנאי שאין בלאי(לא שאמור להיות).
*ציוד טוב יותר מהמכון,פרט לראק.
*אפשר למחוא כפיים עם מגנזיום כעוות נפשי.
החסרונות:
*בקיץ חם,אי אפשר להתאמן בשמש,בערב אצטרך מאורר.
*בימי גשם/רוחות חזקים אצטרך להכניס את הציוד הביתה ולהתאמן בבית,כנ''ל בסוכות,אלא אם כן אימון בסוכה יוסיף לי פלטה.
*תופס מקום.
*אין ספוטר(במכון גם לא תמיד יש,ואם יש אז בד''כ ליצנים).

התקציב הוא בסביבות ה2500,אפשר למתוח קצת.
ציוד שאני צריך:
*מוט אולימפי-איזו חברה,מי מה מו? רוצה מוט איכותי שיחזיק המון זמן ויתאים למשקל מכובד.
*ספת בנצ'-איזו חברה? על מה צריך לתת דגש?
*סטנדר-ראיתי שיש פאוור סטנדר,כזה ששני העמודים מחוברים בניהם,אצטרך אחד כזה שאפשר לעשות איתו בנצ',ובמקרה של כשל בסקוואט אוכל להפיל עליו את המוט ויהיו לו תופסנים.
*פלטות,להקפיד על חברה מסויימת?
*סוגרים פשוטים
*מתח-הבנתי שמתח משקוף מחזיק עד 100 ק''ג,אני שוקל בערך 75 ועושה בנתיים מתח עם 15 ק''ג,תכף אעבור את המגבלה,אלך על מתח שמתחבר לקיר.
*רצועת מתח פשוטה
*גומי לריצפה-לקנות משהו שיכסה את כל המשטח שעליו אתאמן,או לקנות רק 2 משטחים בשביל הדדליפט?

אשמח גם כן למקומות זולים לרכישה,אחרי שתהיה לי אינדיקציה על מה ללכת אחפש ציוד יד שניה,ובאם לא אמצא ארכוש חדש..

מניסיון של חבר שעשה את המהלך:
חם בקיץ? -תתאמן בתחתונים.
אין ספוטר? -תדאג מראש למוטות ביטחון שאתה סומך עליהם, אחרת אתה תפחד להכנס לסטים כבדים או לרדת לעוד חזרה.

יתרונות שלא ציינת: מוזיקה כרצונך וסרטוני מוטיבציה בזמן האימון.

תיכנס לראות את המחירים של הציוד קודם. אני בדילמה דומה לשלך, אבל רק סט משקולות בסך 200 ק"ג יעלה לך מעל התקציב שהצגת.

• פותח/ת השרשור
להתחלה אלך על 120 ק''ג ואוסיף לאט לאט.

בסדר, רק רציתי להדגיש את הטענה שהציוד יקר. מוט אולימפי 700, ספה 700, כלוב 3000, משקולות 1500. אם תמצא יד שניה תוכל להוזיל את העסק משמעותית, אבל אין כ"כ שוק לזה.

בעוד כשבועיים אצטרך לחדש את המנוי לחד''כ,אני נמצא בפרו פיט ומשלם 139 ש''ח לחודש,1670 ש''ח לשנה.
אני משתמש אך ורק בראק,מוט,בנצ,מתח וחגורת מתח שאני שם משקל.
יש לי מרפסת די גדולה בבית וחשבתי לקנות את הציוד שאני משתמש בו,תוך שנה וחצי העלות תוחזר.
מאמין שכמה אנשים עשו זאת,יש לכם טיפים?
היתרונות:
*חוסך בערך 30-40 דקות על נסיעה,חיפוש חניה,לחכות שמישהו יעוף מהראק.
*חיסכון של דלק.
*אחרי שנה וחצי ההשקעה מחזירה את עצמה בתנאי שאין בלאי(לא שאמור להיות).
*ציוד טוב יותר מהמכון,פרט לראק.
*אפשר למחוא כפיים עם מגנזיום כעוות נפשי.
החסרונות:
*בקיץ חם,אי אפשר להתאמן בשמש,בערב אצטרך מאורר.
*בימי גשם/רוחות חזקים אצטרך להכניס את הציוד הביתה ולהתאמן בבית,כנ''ל בסוכות,אלא אם כן אימון בסוכה יוסיף לי פלטה.
*תופס מקום.
*אין ספוטר(במכון גם לא תמיד יש,ואם יש אז בד''כ ליצנים).

התקציב הוא בסביבות ה2500,אפשר למתוח קצת.
ציוד שאני צריך:
*מוט אולימפי-איזו חברה,מי מה מו? רוצה מוט איכותי שיחזיק המון זמן ויתאים למשקל מכובד.
*ספת בנצ'-איזו חברה? על מה צריך לתת דגש?
*סטנדר-ראיתי שיש פאוור סטנדר,כזה ששני העמודים מחוברים בניהם,אצטרך אחד כזה שאפשר לעשות איתו בנצ',ובמקרה של כשל בסקוואט אוכל להפיל עליו את המוט ויהיו לו תופסנים.
*פלטות,להקפיד על חברה מסויימת?
*סוגרים פשוטים
*מתח-הבנתי שמתח משקוף מחזיק עד 100 ק''ג,אני שוקל בערך 75 ועושה בנתיים מתח עם 15 ק''ג,תכף אעבור את המגבלה,אלך על מתח שמתחבר לקיר.
*רצועת מתח פשוטה
*גומי לריצפה-לקנות משהו שיכסה את כל המשטח שעליו אתאמן,או לקנות רק 2 משטחים בשביל הדדליפט?

אשמח גם כן למקומות זולים לרכישה,אחרי שתהיה לי אינדיקציה על מה ללכת אחפש ציוד יד שניה,ובאם לא אמצא ארכוש חדש..
צר לי אבל 2500 ש"ח זה ממש לא מספיק.
בשביל ציוד אולימפי שיחזיק תצטרך להשקיע יותר, אבל כמו שאמרת הזמן יחזיר את ההשקעה, תזכור שאתה יכול למכור את הציוד בכל עת, מכיוון שאין כמעט בלאי.
כמובן שאתה יכול למצוא מציאות ביד 2, ולהוזיל עלויות משמעותית, אבל תדע שזה יכול לקחת הרבה זמן.
לגבי המיקום של הציוד, אם המרפסת שלך לא מקורה אז אל תחשוב על לשים שם את הציוד, מספיק גשם אחד והכל חלודה, בנוסף אני לא יודע עד כמה זה בטיחותי לעשות דדליפט כבד על מרפסת למשך זמן.
כך בחשבון גם שאם יש לך שכנים אז תצטרך להשקיע בגומי לריצפה.
כן יש הרבה מאד יתרונות, אבל תדע שיש גם חסרונות (שלטעמי זניחים) כמו לדאוג לציוד, ואם אתה משתמש במגניום כל סוף אימון תיצטרך לנקות ולשמן את המוט.

אם יש ספוטר שישמור עליך אתה יכול להשיג ראק במחיר 800₪-1,200₪, מוט + צלחות בהפרש. ותאלץ לוותר על בנץ פרס אלא אם תשיג ארגזי ירקות חזקים.

אם אין ספוטר מדובר במחיר שקרוב ל-7,000₪-10,000₪. רק הכלוב בסביבות ה-3,000₪.

זה לא יעלה פחות מ7000. אבל זה כן משתלם בסופו של דבר ועדיף בתכלס.
בעייתי הקטע שאתה יכול למות בבנץ

• פותח/ת השרשור
בעיקרון חשבתי על סטנד ולא על ראק,ראיתי סטנד נורא פשוט מסאל ספורט ב550 במבצע,חשבתי להביא משהו מעט מסיבי יותר.
לדוג' 800 ש''ח סטנד,500 ש''ח ספה,800 ש''ח מוט,1000 ש''ח פלטות,בנתיים אני רק על 130 ק''ג דדליפט.
יוצא שחרגתי,אבל לא קריטי להגיע ל3 אלף ואולי קצת יותר.
הבעיה היא שנשאר גם משטח מגומי.
גם במכון אין לי באמת ספוטר בסקוואט,ואני בד''כ לא מגיע לכשל,כנ''ל בבנצ'.
עכשיו השאלה היא מה העלות של מוט איכותי לשימוש ביתי,כנ''ל ספה,אני לא יודע מה לבחור.

זה לא יעלה פחות מ7000. אבל זה כן משתלם בסופו של דבר ועדיף בתכלס.
בעייתי הקטע שאתה יכול למות בבנץ
בהנחה שאתה משקיע סכום כזה, כנראה שזה יכלול כלוב, ואם כך אין צורך בספוטר ואין צורך לחשוש מהבנץ.
בעיקרון חשבתי על סטנד ולא על ראק,ראיתי סטנד נורא פשוט מסאל ספורט ב550 במבצע,חשבתי להביא משהו מעט מסיבי יותר.
לדוג' 800 ש''ח סטנד,500 ש''ח ספה,800 ש''ח מוט,1000 ש''ח פלטות,בנתיים אני רק על 130 ק''ג דדליפט.
יוצא שחרגתי,אבל לא קריטי להגיע ל3 אלף ואולי קצת יותר.
הבעיה היא שנשאר גם משטח מגומי.
גם במכון אין לי באמת ספוטר בסקוואט,ואני בד''כ לא מגיע לכשל,כנ''ל בבנצ'.
עכשיו השאלה היא מה העלות של מוט איכותי לשימוש ביתי,כנ''ל ספה,אני לא יודע מה לבחור.
אין לך הרבה מבחר בארץ, מהבדיקה שאני עשיתי לפני זמן מה, היה:
מוטות סיניים זולים בסביבות 500 שח.
מוט קרוספיט של אביר ספורט בסביבות 1000 שח.
מוט AF בסל ספורט 1600 שח.
מוטות אליקו וכו לפחות 3500 שח.

אני לקחתי את המוט של אביר ספורט, והוא מצוין .

בהנחה שאתה משקיע סכום כזה, כנראה שזה יכלול כלוב, ואם כך אין צורך בספוטר ואין צורך לחשוש מהבנץ.

אין לך הרבה מבחר בארץ, מהבדיקה שאני עשיתי לפני זמן מה, היה:
מוטות סיניים זולים בסביבות 500 שח.
מוט קרוספיט של אביר ספורט בסביבות 1000 שח.
מוט AF בסל ספורט 1600 שח.
מוטות אליקו וכו לפחות 3500 שח.

אני לקחתי את המוט של אביר ספורט, והוא מצוין .
אי אפשר להרים משהו נורמלי ב2500 שח.
איך כלוב עוזר לא למות בבנץ

• פותח/ת השרשור
יהב,אפשר למתוח את התקציב,נמאס לי מהחודש כושר פשוט,אני שורף די הרבה זמן,דלק ובלאי של הרכב בלהגיע לשם,וכשאני חוזר יש פקק של לפחות 20 דקות מכיוון שהחד''כ נמצא באיזור תעשיה וכולם מסיימים לעבוד בשעות שאני מסיים להתאמן.
http://www.abirsport.co.il/product.aspx?id=1500 זה המוט המדובר?
אם כן נראה מעולה,יש המלצות לגבי ספה?

אי אפשר להרים משהו נורמלי ב2500 שח.
איך כלוב עוזר לא למות בבנץ
התכוונתי בסכום שאתה אמרת (לפחות 7000) .
לכלוב יש מוטות ביטחון שאפשר להפיל עליהם את המוט בכשל.
יהב,אפשר למתוח את התקציב,נמאס לי מהחודש כושר פשוט,אני שורף די הרבה זמן,דלק ובלאי של הרכב בלהגיע לשם,וכשאני חוזר יש פקק של לפחות 20 דקות מכיוון שהחד''כ נמצא באיזור תעשיה וכולם מסיימים לעבוד בשעות שאני מסיים להתאמן.
http://www.abirsport.co.il/product.aspx?id=1500 זה המוט המדובר?
אם כן נראה מעולה,יש המלצות לגבי ספה?
כן זה המוט.
בסל ספורט יש ספה טובה, תחפש ספה שטוחה במחיר טוב .

2500 ש"ח היו מספיקים לך בעולם צודק.
בפועל, החד"כ שלי, שקצת הוספתי דברי "מותרות" פה ושם יצא כמעט 9 אלף. אני מאמין שעם קיצוצים והתמקדות נטו בפאווארליפטינג תוכל להסתדר על 5000.
המוט של אביר ספורט מצוין ד"א קח בחשבון שהוא מיעוד לקרוספיט והנפות (מתבטא בנרלינג ובעובי).

אתה תמיד יכול ללכת לרתך ולהכין דרכו כלוב, קצת פחות איכותי אבל ישמש אותך מצויין ויעשה את העבודה בהרבה פחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית