נק' מוניטין:
11,357
- 9,149
- 5,628
אני רואה שהמוניטין של המקום הגיע עד לקריות.איזור תעשייה אלון תבור שופע חיים בלילה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רואה שהמוניטין של המקום הגיע עד לקריות.איזור תעשייה אלון תבור שופע חיים בלילה
חח לא ממש.. עבדתי שם בעבר הרחוק.. 2009אני רואה שהמוניטין של המקום הגיע עד לקריות.
שיתגבר? זה פשוט להיות אגואיסט לגמרי.אז מה אם מי ששומר לא רוצה שיאכלו מולו לחמניה? שיתגבר.
בזה אתה צודק,אבל פה הם נותנים קנס למי שמעשן במקומות ציבוריים שאסור,אתה רוצה לקבל גם על הכנסת חמץ למקום שאסור קנס?....בוא נגיד שיתחילו מלבדוק קודם למי יש סיגריות בתיק (כדי שלא יעשנו במקומות ציבוריים), ואז שיתחילו להתעסק בשטויות.
הייתי מסכים איתך אם היית גר במדינה מעןרבת,אחי אתה גר במדינה יהודית והדת היחידה שצריך לכבד פה לפי החוקים זה יהדות,זה למה אין אוטובוסים בשבת ובראשון כן.אז אתה לא חושב שצריך לכבד אם ככה את כל הדתות? אל תאכל במקומות ציבוריים כשיש רמאדן.
אני לגמרי לא מסכים עם הכפייה הזאת למרות שהיא מובנת באיזה שהוא מקום, אבל אם כך צריך לכבד את כל האוכלוסייה וזה לא דבר ריאלי.
אז שיאסרו גם על אכילת ממתקים במקומות ציבוריים, לא כל מי שבחיטוב רוצה לראות אנשים אוכלים לו שוקולד מול הפנים.צודקים לגמרי.
רוצים לאכול חמץ? תאכלו בחוץ,לא כל מי ששומר רוצה לראות אנשים אוכלים לו לחמניה מול הפנים-אני אישית הייתי מתעצבן.
זה ממש ממש לא אותו דבר, מי ששומר פסח זה לא שהוא רעב, שיאכל מצות כמה שבא לו. זה כמו שיאסרו לאכול סנדוויץ' עם נקניק וגבינה במקום ציבורישיתגבר? זה פשוט להיות אגואיסט לגמרי.
זה כמו לאכול ליד הומלס פיצה ולזרוק כי לא בא לך,אז מה אם זרקת כי לא בא לך שיתגבר.
אם זאת המחשבה שלך,מרחם עליך.
הזכרת לי שראיתי פעם שכנה שלי בבניין יורדת עם הבת שלה שמחזיקה פרוסת גבנ"צ עם פסטרמה קרועה מעל ( או ההפך שכחתי ).אז שיאסרו גם על אכילת ממתקים במקומות ציבוריים, לא כל מי שבחיטוב רוצה לראות אנשים אוכלים לו שוקולד מול הפנים.
זה ממש ממש לא אותו דבר, מי ששומר פסח זה לא שהוא רעב, שיאכל מצות כמה שבא לו. זה כמו שיאסרו לאכול סנדוויץ' עם נקניק וגבינה במקום ציבורי
אז בשלב הבא יאסרו את זה, כי לא כל מי ששומר כשרות צריך לסבול דברים כאלההזכרת לי שראיתי פעם שכנה שלי בבניין יורדת עם הבת שלה שמחזיקה פרוסת גבנ"צ עם פסטרמה קרועה מעל ( או ההפך שכחתי ).
האמת שכשהייתי בבית ספר הייתי לוקח סנדוויצ'ים עם פסטרמה חזיר מהבית (הבית ספר היה דתי)הזכרת לי שראיתי פעם שכנה שלי בבניין יורדת עם הבת שלה שמחזיקה פרוסת גבנ"צ עם פסטרמה קרועה מעל ( או ההפך שכחתי ).
אבל אבל אבל,אז בשלב הבא יאסרו את זה, כי לא כל מי ששומר כשרות צריך לסבול דברים כאלה
האמת שכשהייתי בבית ספר הייתי לוקח סנדוויצ'ים עם פסטרמה חזיר מהבית (הבית ספר היה דתי)
מה שכן, לא הייתי נותן לטעום לאלה שכן שמרו כשרות, אז אפשר להגיד שלא הייתי רשע גמוראבל אבל אבל,
זה טרייפע!
"יש לי בייקון, רוצה?"מה שכן, לא הייתי נותן לטעום לאלה שכן שמרו כשרות, אז אפשר להגיד שלא הייתי רשע גמור
מה קשור בין אכילת ממתקים לאנשים בחיטוב?אז שיאסרו גם על אכילת ממתקים במקומות ציבוריים, לא כל מי שבחיטוב רוצה לראות אנשים אוכלים לו שוקולד מול הפנים.
זה ממש ממש לא אותו דבר, מי ששומר פסח זה לא שהוא רעב, שיאכל מצות כמה שבא לו. זה כמו שיאסרו לאכול סנדוויץ' עם נקניק וגבינה במקום ציבורי
מה זה מה הקשר? בן גוריון הכריז כך:מה קשור בין אכילת ממתקים לאנשים בחיטוב?
גבר,עם כמה שאתה שונא או לא,אתה גר במדינה יהודית.
החוקים הולכים גם לפי חגים,שבת,ומה שקשור לדת.
הם צודקים מאוד שלא מכניסים חמץ למקומות כאלה,בסך הכל זה חג של יהודים,במדינה יהודית.
אתה לא יכןל לקשר לממתקים ולאנשים בחיטוב,כי זה לא קשור לדת,או לחוקים של המדינה.
זה לא קשור לרעב או לא בפסח,זה קשור ללכבד חמץ או לא.
תחשןב ככה,בכיפור בנאדם צם,רואה בנאדם יושב ברחוב ואוכל פיצה,נו באמת לא היית מתעצבן שהוא עושה את זה בכוונה?
תאכל מה שבאלך וכמה שבאלך בבית לא נגיד לך לא,רק לא לצאת עם זה מול הפנים למי שכן שומר,זה הכל.
ואם אתם לא יכולים לכבד את זה,אל תבואו למקומות ציבוריים מצידי
כמה עלוב אתה יכול להיות מ-0 עד עצמך? כנראה עצמך ....מה זה מה הקשר? בן גוריון הכריז כך:
"אנו מכריזים בזאת על הקמת מדינה יהודית שבחיטוב בארץ ישראל היא מדינת ישראל".
והשאר היסטוריה...
אותו קשר כמו בין חמץ לאנשים ששומרים פסח (בערך)מה קשור בין אכילת ממתקים לאנשים בחיטוב?
אז לפי הגיון כזה זה גם טוב לאסור על נסיעה עם רכב בשבת ולדבר בטלפון בחוץ בשבת וכדומה כי מי ששומר שבת ממש לא נעים לו לראות דברים כאלה וזה מדינה יהודית?החוקים הולכים גם לפי חגים,שבת,ומה שקשור לדת.
הם צודקים מאוד שלא מכניסים חמץ למקומות כאלה,בסך הכל זה חג של יהודים,במדינה יהודית.
כאן זה משהו אחר, בנאדם שצם הוא רעב ומת לאכול וזה ממש מציק המראה והריח של הפיצה, כי זה מגביר את הרעב והחשק לאוכל פי כמה.תחשןב ככה,בכיפור בנאדם צם,רואה בנאדם יושב ברחוב ואוכל פיצה,נו באמת לא היית מתעצבן שהוא עושה את זה בכוונה?
כמה עלוב אתה יכול להיות מ 1 עד טפילדר ?כמה עלוב אתה יכול להיות מ-0 עד עצמך? כנראה עצמך ....
רעב או לא,בכיפור לא באלי פיצה שאני רואה אותך אוכל לי מול הפנים? ....אותו קשר כמו בין חמץ לאנשים ששומרים פסח (בערך)
פה אחי זה דת,פה זה סתם עוד תחביב.
אז לפי הגיון כזה זה גם טוב לאסור על נסיעה עם רכב בשבת ולדבר בטלפון בחוץ בשבת וכדומה כי מי ששומר שבת ממש לא נעים לו לראות דברים כאלה וזה מדינה יהודית?
לא,שיעשו מה שבא להם אבל לא על חשבון אחרים ...
אמרתי לך,תעשו מה שבא לכם כל עוד לא על חשבון אחר,לשבת מול מישו שמכבד את פסח עם חמץ,לדעתי זזה מגעיל.
לנסוע באוטו בשבת אתה לא צריך לשאול אפחד.
כאן זה משהו אחר, בנאדם שצם הוא רעב ומת לאכול וזה ממש מציק המראה והריח של הפיצה, כי זה מגביר את הרעב והחשק לאוכל פי כמה.
תשמע, אני בעד לכבד את אלה שכן שומרים, בגלל זה לא תראה אותי יוצא החוצה עם אוכל או נוסע ברכב בכיפור. אבל לכבד או לא לכבד ולאסור על כניסה למקום ציבורי זה שונה לגמרי, זה פשוט כפיה דתית ואני כן נגד זה
למה? כי פה אתה עושה במטרה לעצמך,אתה נוסע על אוטו כי אתה צריך."לא,שיעשו מה שבא להם אבל לא על חשבון אחרים ...
אמרתי לך,תעשו מה שבא לכם כל עוד לא על חשבון אחר,לשבת מול מישו שמכבד את פסח עם חמץ,לדעתי זזה מגעיל.
לנסוע באוטו בשבת אתה לא צריך לשאול אפחד."
אז רגע, זה מדינה יהודית, למה לנסוע באוטו בשבת מול הפנים של אנשים דתיים ששומרים זה בסדר ולאכול חמץ מול אנשים דתיים ששומרים זה לא בסדר?