הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Rastan Gh-רוסי

• פותח/ת השרשור elit10
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

elit10

משתמש מתחיל
33
5
נק' מוניטין:
12
33
5
שלום לכולם

לפני חודש איזה מישהו העלאה כאן בעילום שם טענות על כך שהGH הרוסי RASTAN של חברת התרופות PHARMSTANDART הרוסית הוא מזוייף או לא פועל
לכן החלטתי לנסות את החומר הזה על עצמי ולהביא לכם את התוצאות

מינון : 4.5IU ליום

חשוב לציין שלקחתי רק GH בזמן הבדיקה השנייה (בלי שום סטרואידים אחרים) ובדיקת הדם בוצעה לאחר 4 ימים על ההורמון גדילה

להלן התמונות לשיפוטכם

קבצים מצורפים

• בדיקות לפני.jpg
    בדיקות לפני.jpg
    KB 50.2 · צפיות: 409
  • בדיקות אחרי.jpg
    בדיקות אחרי.jpg
    KB 45.6 · צפיות: 405
  • 11130420_1643469045888543_256479405_n.jpg
    11130420_1643469045888543_256479405_n.jpg
    KB 49.4 · צפיות: 373
@elit10 סתם מתוך סקרנות
ובהנחה שהחומר אחר אותנטי ורפואי כמו שנטען פה....
האם מדובר בטווחי מחירים של המוצרים הסינים או משהו בתפר שבין המוצרים הסינים לאירופאיים הידועים? (בלי מספרים בבקשה, באופן כללי)
(אני יודע שאסור לדבר על מחירים ואני לא מדבר על מחירים, אז בבקשה לא לצנזר😉)

• פותח/ת השרשור
כמובן שהמחיר משקף את האיכות
זה לא במחיר של הסינים
אבל זה יותר משתלם מנורדי , ג'נו ואפילו ביוטרופין

הוא באיכות פארמה לאחר שיוצגו אישורים לכך.

זהו, שיש לו גם אישורים, הוא מוזמן להעלותם לכאן (לפחות אני לא מוצא סיבה למה להמנע מלפרסם אותם, גם אם הם ברוסית).
אבל גם אז, זה לא יתן הוכחה לכך שכבר אין במקביל משהו שהתחיל לזייף את המוצר המקורי... ככה שגם אישור FDA לצורך הענין לא יעיד על כך שמה שרץ בשוק הוא אכן החומר עליו ניתנו האישורים שמוצגים.

בשורה התחתונה, חוזרים למצב שבשביל GH טוב, צריך דילר אמין, אנ יאישית הייתי קונה רק אם היה מובטח לי החזרת כסף, אם אני מבצע בדיקת דם ורואה שמדובר בזיוף.

זהו, שיש לו גם אישורים, הוא מוזמן להעלותם לכאן (לפחות אני לא מוצא סיבה למה להמנע מלפרסם אותם, גם אם הם ברוסית).
אבל גם אז, זה לא יתן הוכחה לכך שכבר אין במקביל משהו שהתחיל לזייף את המוצר המקורי... ככה שגם אישור FDA לצורך הענין לא יעיד על כך שמה שרץ בשוק הוא אכן החומר עליו ניתנו האישורים שמוצגים.

בשורה התחתונה, חוזרים למצב שבשביל GH טוב, צריך דילר אמין, אנ יאישית הייתי קונה רק אם היה מובטח לי החזרת כסף, אם אני מבצע בדיקת דם ורואה שמדובר בזיוף.
בקיצור, זה כבר נסגר.

החשדנות לטעמי היא יותר לגבי החומר הספציפי הזה ולא לגבי זיוף זה או אחר
אחרי הכל... אין כמעט חברה שלא מזייפים!!! גם את הסינים (ראה אשכול שפתחתי בנושא לפני חודש בערך)
אז אין סיבה שלא ינסו לזייף גם את המוצרים האלה בהנחה שהם אכן יעילים

• פותח/ת השרשור
צירפתי כמה צילומי מסך מתוך אתר משרד הבריאות הרוסי מצורף שם המספר רישוי של התרופה
כל אחד שמבין רוסית יכול להכנס לאתר הזה וגם לאתר VIDAL.RU שנותן מידע מקיף על כל תרופה רשומה ברוסיה
רוסיה זה לא מולדובה
החוק מאוד מחמיר עם סמים,זיוף תרופות וכל השאר
לעומת זאת שמעתי שבאוקראינה יצא לחבר טוב שלי משם להתקל במישהו שמוכר RASTAN אבל לא בתוך אריזת וואקום ,פשוט אמפולה

קבצים מצורפים

• 11129944_1643647285870719_970794679_n.jpg
    11129944_1643647285870719_970794679_n.jpg
    KB 65.3 · צפיות: 173
  • 11130640_1643647299204051_1753759151_n.jpg
    11130640_1643647299204051_1753759151_n.jpg
    KB 75.8 · צפיות: 155
  • 11149174_1643647322537382_666181038_n.jpg
    11149174_1643647322537382_666181038_n.jpg
    KB 75.8 · צפיות: 161
השאלה זה איזה סוג של GH זה?
יש הרבה סוגים?
זאת השרשרת 191a.a SOMATROPIN,
יש הרבה טכניקות ייצור וסוגים ולא כולם טובות ושוות לסומאטרופין
אחינו לפי הרמות GH בדם אז זה לא ממש יותר איכותי מהסינים את יודע....
אני עכשיו עושה סיני היגטרופין... איך השגת בדיקת דם לזה?
אני גם רוצה ללכת לעשות

כל מה שיוצא מרוסיה זה זיוף. השוק המקומי למוצרים המקומיים סובל מזיופים. זאת הבעיה הכי גדולה שם. בתוכם לבין עצמם הם לא מסתדרים אז איך נקנה מהם מוצר מקורי. אני נוטה לחשוב שיתכן שהמוצר טוב. לפחות סביר. אבל דבר אחד אני יודע - לא סומך על אף אחד ולא קונה מאף אחד gh. בטח לא רוסי.
קנה מבית מרקחת. ובלי סיפורי פוגי שלא הצלחת להשיג מבית מרקחת כי בשיחת טלפון אחת אני מוצא לך עשר שימכרו לך.

במידה והחברה שמייצרת תמצא דרך להגן על עצמה עם קודים לבדיקה או מה שלא יהיה אולי התמונה תסתדר.
אגב לנובו נורדיסק יש אפשרות לבדוק את המוצר לפי מספר הבאטצ וכך לוודא שהמוצר כשר... אבל זה ידרוש קצת יותר קשרים.

סימון אולי תעיר את עיני איזה רוקח ישחרר תרופת מרשם ללא מרשם?

ובהמשך ישיר לדיון על הורמון גדילה מרוסיה.
האם יש למישהו ניסיון עם החומר (צרפתי תמונה) .

קבצים מצורפים

• IMG-20150408-WA0000.jpg
    IMG-20150408-WA0000.jpg
    KB 41.8 · צפיות: 211
  • IMG-20150408-WA0001.jpg
    IMG-20150408-WA0001.jpg
    KB 38.4 · צפיות: 181
ובהמשך ישיר לדיון על הורמון גדילה מרוסיה.
האם יש למישהו ניסיון עם החומר (צרפתי תמונה) .
רשום JINTROPIN ... חברה טובה מוצר טוב. איך הגיע למצב שהוא צרפתי זה שאלה מאוד מטרידה שדורשת חקירה עמוקה...

סיימון אתה מסטול ממש חמוד .... כתבתי " צרפתי תמונה" לא כתבתי צרפת....🤒
החומר מרוסיה - כתבתי.
יש לך ניסיון איתו?
תודה על המענה המהיר.

סיימון אתה מסטול ממש חמוד .... כתבתי " צרפתי תמונה" לא כתבתי צרפת....🤒
החומר מרוסיה - כתבתי.
יש לך ניסיון איתו?
תודה על המענה המהיר.

האמת שאני באמת מסטול - לקחתי אתמול מלטונין 10 מג וכדור בונדרמין לפני השינה - נפלאות הטרן. אז אני עדיין לא מאופס.
אין לי ניסיון איתו. ה JINTROPIN מצויין במידה ומקורי. השאלה אם הוא מקורי ומה פתאום מוצר סיני שכתוב עליו ברוסית... זה מעניין.
האמת הפשוטה היא שכיום בעולם 80 אחוז מהבילדרים נמצאים על החומר הסיני. מהסיבה הפשוטה - הוא זול והוא עובד.

אני חוקר את העיניין.... למרות שהפוקוס הוא כרגע על הרוסי שהוזכר פה למעלה

האמת ,נתקלתי בסטוק של מישהו שהביא עימו מרוסיה את החומר.
הוא מוכר אותו במחיר סביר מאוד, 100 iu עולים כמו פעמיים 30 iu של בית מרקחת בישראל.

@ בקיצור מהמחקר שעשיתי מהבוקר בעיניין 😃
לא שווה תכאב ראש. לא סומך על אף אחד. לא תודה. לא מרוסיה.... NO OFFENSE

@ בקיצור מהמחקר שעשיתי מהבוקר בעיניין 😃
לא שווה תכאב ראש. לא סומך על אף אחד. לא תודה. לא מרוסיה.... NO OFFENSE
כל אחד מהחברים בפורום כנראה נכווה בסיטואציה זו או אחרת בתחום ולכן אנחנו מיום ליום נעשים יותר קשים וחשדנים
ומה לעשות....השוק הזה ברובו הוא מסריח !!!
מי שבר מזל נופל על כריש שהוא קודם כל בנאדם (למדתי שיש גם כאלה) וחוסך מעצמו הרבה כאבי הראש!
בתחום הזה האריזה והסטיקרים הם לא אינדיקטורים לכלום

• פותח/ת השרשור
סיימון אתה מדבר שטויות בלי לדעת בכלל
בהשוואה לאחרים שעל נורדי או ביו,קיבלתי ערכים הרבה יותר גבוהים מהם
אתה מדבר בכלליות על רוסיה ומנסה להכפיש...אין לך שום בסיס לטענות שלך ושום ניסיון
jintropin ו ansamon זה GH סיני שמאוד פופלרי ברוסיה כבר הרבה מאוד שנים

מישהו מאוד מפורסם ברוסיה בכל תחום הפארמה התחיל לייבא את שניהם לפני יותר מעשור

כיום GH סיני כבר לא חוקי ברוסיה ולפי כמה בדיקות מעבדה שבצענו ברוסיה לא נמצא סומאטרופין בתוך התכשירים האלה

RASTAN מיוצר בטכנולוגיה אירופאית בשיתוף פעולה עם חברת תרופות ומדענים מצ'כיה

זה וידיאו מתוך החדשות ברוסיה מ2008 שרק התחילו לייצר את RASTAN :

סיימון אתה מדבר שטויות בלי לדעת בכלל
בהשוואה לאחרים שעל נורדי או ביו,קיבלתי ערכים הרבה יותר גבוהים מהם
אתה מדבר בכלליות על רוסיה ומנסה להכפיש...אין לך שום בסיס לטענות שלך ושום ניסיון
לא מנסה להכפיש וממש הבנת אותי לא נכון.אתה בר מזל שהצלחת להשיג חומר מקורי מהחברה הזאת. רובנו לא נצליח. ואני ישלי בעיה לסמוך על אנשים קצת במציאות של ימנו. אני באמת חושב שה gh הזה טוב ונרא. גם שעובד מצויין. ראיתי גם את המחירים וגם הגעתי למקור טוב. ועדיין... לא בא פה בשום גישה קומרסיאלית... זאת עמדתי במה שקשור ל gh.

jintropin ו ansamon זה GH סיני שמאוד פופלרי ברוסיה כבר הרבה מאוד שנים

מישהו מאוד מפורסם ברוסיה בכל תחום הפארמה התחיל לייבא את שניהם לפני יותר מעשור
חשוב שתדע ש"הבעיה" בברנדים הסינים שהעלת וגם בהיגטרופין זה לא היעילות של החומרים האותנטיים אלא הזיופים!
אם היבואן מייבא ישירות מהמפעל אתה אמור לקבל מהחומר את הפידבק המקסימלי!!!
ואם כל מיני חברות שקוראות לעצמן בשם של התרופה ומטביעות קודים על המוצרים, זה לא אומר שהמוצר הוא מקורי!!
בטח לא בכל מה שקשור בסין

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית