הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Jimmi
  • פורסם בתאריך

Jimmi

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן אני שוקל להתחיל סייקל ראשון .
בעיקרון מה שרציתי לשאול זה את העלוית ואילו חומרים מומלצים (הבנתי שטסט נקי או טסט בשילוב של כדורי דיאנבול זה השילוב לטסט ראשון)
ומה בכללי העלוית של החומרים היותר מתקדמים .
נניח מעל 5 סייקלים ל10 סייקלים
חמש סייקלים כולל PCT זה פלוס -מינוס שנתיים לא ?

כמובן עוד דבר זה בקשר לתוספי התזונה .
ז''א באיזה מינון להשתמש ? נניח בקריאטין ,בטא אלנין ,מגנזיום,אומגה 3 ,מולטי ויטמין ,אבקת חלבון ,Preworkout וכ'ו
עד כמה מהר יתפרקו התוספי תזונה .

אהלן אני שוקל להתחיל סייקל ראשון .
בעיקרון מה שרציתי לשאול זה את העלוית ואילו חומרים מומלצים (הבנתי שטסט נקי או טסט בשילוב של כדורי דיאנבול זה השילוב לטסט ראשון)
ומה בכללי העלוית של החומרים היותר מתקדמים .
נניח מעל 5 סייקלים ל10 סייקלים
חמש סייקלים כולל PCT זה פלוס -מינוס שנתיים לא ?

כמובן עוד דבר זה בקשר לתוספי התזונה .
ז''א באיזה מינון להשתמש ? נניח בקריאטין ,בטא אלנין ,מגנזיום,אומגה 3 ,מולטי ויטמין ,אבקת חלבון ,Preworkout וכ'ו
עד כמה מהר יתפרקו התוספי תזונה .
ג'ימי את מבולגן ונראה שאתה לא מבין על מה בדיוק אתה מדבר, כדאי לך ללמוד יותר לפני שאתה מתחיל
מחירים לא תקבל כי לא מדברים על מחירים בפורום
תעשה שיעורי בית ושיהיה בהצלחה

אסור לדבר על מחירים. ואם אתה לא בקיא או לא יכול לשאול מחירים במקום אחר, אני מניח שאתה לא 'מעורבב' מספיק. ואם אתה לא מעורבב מספיק, סביר להניח שתקבל חרא חומרים, אנדרדוס רציני.
בכל מקרה, קח קצת זמן לחקור את הנושא ותחשוב יותר על הסייקל הקרוב ואיך אתה מתאושש ממנו (PCT), לפני שאתה לוקח הלוואה בשביל עשרת הסייקלים הבאים.

קריאטין חשוב מאוד בסייקל ובעיקר ב-PCT, אומגה 3 תמיד נהדר, מולטי תמיד נהדר בעיקר בסייקל, בטא אלנין תוספת נחמדה אבל לא בהכרח שווה את המחיר לטעמי (מניסיון אישי שלא בסייקל), פרי וורקאאוט אם שווה לך את המחיר. בסייקל גם ככה יהיה לך מרץ ופאמפ יותר טובים משילוב של הרבה ממריצים שונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית