הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה השעו את GoldEagle שוב?

מצב
השרשור נעול
זה כבר ממש נהיה נושא חם לאחרונה בפורום..קצת פחות תגובות לא יזיקו לאף אחד 🙄

למה זה מעניין אותך ומדוע אתה פותח פוסט חגיגי עבור זה ועוד מתייג מנהלים. אני חושב שדברים כאן יצאו מפרופורציות.

• פותח/ת השרשור
למה זה מעניין אותך ומדוע אתה פותח פוסט חגיגי עבור זה ועוד מתייג מנהלים. אני חושב שדברים כאן יצאו מפרופורציות.
זה בעיקר לצחוק
פורום אוף טופיק, מותר לא?

אני דווקא מסכים איתך, צריך לפתוח פה פורום ספאם כדי שהילדים יוכלו לחפור בלי לנבל את עוף טופיק.

אני דווקא מסכים איתך, צריך לפתוח פה פורום ספאם כדי שהילדים יוכלו לחפור בלי לנבל את עוף טופיק.
אם תפתח פורום בשביל ספאם מה בדיוק יפרסמו בעוף-טופיק?

אם תפתח פורום בשביל ספאם מה בדיוק יפרסמו בעוף-טופיק?
תעבור על העמוד הראשי של עוף טופיק עוד פעם תראה שרוב הנושאים הם לא ספאם אלה דיונים מעניינים ושאלות שלא קשורות לחדר כושר.
חלק קטן קשור לספאם והורס את העמוד למי שבא לעוף טופיק למטרת דיון ולא למטרת ספאם.
בכל פורום שמכבד את עצמו יש פורום ספאם אולי הקהילה שלנו כבר מספיק גדולה כדי לפתוח אחד כזה גם כן.

עוד פעם השעו אותו לול זה שהוא כותב ביום חצי מההודעות בפורום לא אומר שצריך להשעות אותו

כי ככה החלטנו. בקרוב גל השעיות מסיבי בפורום, נמאס לנו מילדי FXP שבאים להרוס מה שאנחנו בנינו שנים. לא מצא חן בעינכם? לכו פתחו לכם פורום משלכם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית