עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי אעשה חתירה, יותר נח לי עם התרגיל ואני מרגיש יותר עבודה על הגב, זה בסדר לעשות חתירה במקום?אתה גם יכול לבצע מתח + צ'ין אפס.
אימון אחד מתח כתרגיל עיקרי למשל, ובאימון השני צ'ין אפס כתרגיל עזר. עדיף צ'ין אפס כתרגיל עזר (כלומר לסטים של 8-10 חזרות) כי בצ'ין אפס המשקל גבוה יותר ככה שבהמשך אתה תשמח לשים על עצמך 10 ק"ג פחות מאשר אם היית עושה אותו כעיקרי ל3X5 למשל.
אין בעיה, תעשה חתירהנראה לי אעשה חתירה, יותר נח לי עם התרגיל ואני מרגיש יותר עבודה על הגב, זה בסדר לעשות חתירה במקום?
אם אני עושה מתח כתרגיל עיקרי, איזה מתח לעשות רחב או מתח רגיל( לא צין אפס)?אתה גם יכול לבצע מתח + צ'ין אפס.
אימון אחד מתח כתרגיל עיקרי למשל, ובאימון השני צ'ין אפס כתרגיל עזר. עדיף צ'ין אפס כתרגיל עזר (כלומר לסטים של 8-10 חזרות) כי בצ'ין אפס המשקל גבוה יותר ככה שבהמשך אתה תשמח לשים על עצמך 10 ק"ג פחות מאשר אם היית עושה אותו כעיקרי ל3X5 למשל.
אחרי כמה זמן בss אתה חושב שצריך/אפשר להוסיף תרגיל עזר לבייספס(צין אפ) בלבד (כי האחורית עובדת בבנץ ופרס) אם בכלל?אין בעיה, תעשה חתירה
רגילאם אני עושה מתח כתרגיל עיקרי, איזה מתח לעשות רחב או מתח רגיל( לא צין אפס)?
לעשות 3*5?רגיל
אם זה התרגיל הראשי, אז כן.לעשות 3*5?
תלוי במטרה, אם המטרה היא ליפטינג ואתה עושה את הSS הקלאסית עם הפאוורקלין, אין סיבה לעשות תרגיל עזר לבייספס בכלל.אחרי כמה זמן בss אתה חושב שצריך/אפשר להוסיף תרגיל עזר לבייספס(צין אפ) בלבד (כי האחורית עובדת בבנץ ופרס) אם בכלל?
אפשר לשלב ביניהם?כאילו עכשיו אני עודה ss ואני חושב שאחרי אני יעשה לינארית ואז קצת ינפח(אני לא מתכנן להיות מהגדולים האלה)תלוי במטרה, אם המטרה היא ליפטינג ואתה עושה את הSS הקלאסית עם הפאוורקלין, אין סיבה לעשות תרגיל עזר לבייספס בכלל.
אם המטרה היא פיתוח גוף, אפשר להוסיף בכל זמן כל עוד אתה מצליח להתאושש מאימון לאימון