הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח ב ss

• פותח/ת השרשור yuval13
  • פורסם בתאריך

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
באימון של המילטרי אני עושה צין אפ עם משקל לאחר המילטרי ולא בתור תרגיל עזר, וראיתי שאומרים לשים אותו בתור תרגיל עזר, אז איזה תרגיל עדיף לעשות במקומו?

אתה גם יכול לבצע מתח + צ'ין אפס.
אימון אחד מתח כתרגיל עיקרי למשל, ובאימון השני צ'ין אפס כתרגיל עזר. עדיף צ'ין אפס כתרגיל עזר (כלומר לסטים של 8-10 חזרות) כי בצ'ין אפס המשקל גבוה יותר ככה שבהמשך אתה תשמח לשים על עצמך 10 ק"ג פחות מאשר אם היית עושה אותו כעיקרי ל3X5 למשל.

• פותח/ת השרשור
אימון אחד מתח כתרגיל עיקרי למשל, ובאימון השני צ'ין אפס כתרגיל עזר. עדיף צ'ין אפס כתרגיל עזר (כלומר לסטים של 8-10 חזרות) כי בצ'ין אפס המשקל גבוה יותר ככה שבהמשך אתה תשמח לשים על עצמך 10 ק"ג פחות מאשר אם היית עושה אותו כעיקרי ל3X5 למשל.
נראה לי אעשה חתירה, יותר נח לי עם התרגיל ואני מרגיש יותר עבודה על הגב, זה בסדר לעשות חתירה במקום?

• פותח/ת השרשור
אם אני עושה מתח כתרגיל עיקרי, איזה מתח לעשות רחב או מתח רגיל( לא צין אפס)?

אחרי כמה זמן בss אתה חושב שצריך/אפשר להוסיף תרגיל עזר לבייספס(צין אפ) בלבד (כי האחורית עובדת בבנץ ופרס) אם בכלל?
תלוי במטרה, אם המטרה היא ליפטינג ואתה עושה את הSS הקלאסית עם הפאוורקלין, אין סיבה לעשות תרגיל עזר לבייספס בכלל.
אם המטרה היא פיתוח גוף, אפשר להוסיף בכל זמן כל עוד אתה מצליח להתאושש מאימון לאימון

תלוי במטרה, אם המטרה היא ליפטינג ואתה עושה את הSS הקלאסית עם הפאוורקלין, אין סיבה לעשות תרגיל עזר לבייספס בכלל.
אם המטרה היא פיתוח גוף, אפשר להוסיף בכל זמן כל עוד אתה מצליח להתאושש מאימון לאימון
אפשר לשלב ביניהם?כאילו עכשיו אני עודה ss ואני חושב שאחרי אני יעשה לינארית ואז קצת ינפח(אני לא מתכנן להיות מהגדולים האלה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית