עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רגע וכל יום אני עושה אימון שונה?? אם כן כמה פעמים בשבוע ומה הכמות עצימות שאיתה אני אמור לעבוד ויש סרטון המסביר על אופן עשיית הAIR SQUAT?? אה ושכחתי לשאול האם התוכנית יכולה גם לעזור לי לניפוח או שהיא רק לחיזוק וכושר??
העלאה במסה נשמע יותר מתאים, בקשר להעלאת מסה. תאכל נכון תגדל בהתאם, תשלב אימוני כוח תגדל יותר מהר (בהפשטה כמובן).רגע וכל יום אני עושה אימון שונה?? אם כן כמה פעמים בשבוע ומה הכמות עצימות שאיתה אני אמור לעבוד ויש סרטון המסביר על אופן עשיית הAIR SQUAT?? אה ושכחתי לשאול האם התוכנית יכולה גם לעזור לי לניפוח או שהיא רק לחיזוק וכושר??
עובדה שהייתי מתאמן בA-B איזזה 4 חודש ולא התפתחתי בשיט אלא רק עליתי במשקלי עבודה עכשיו בSS אני רואה שאני עולה במשקל אבל הבעיה שלי היא שאני לא אוכל מספיק (אני יקנה אבקת מסה כנראה) אבל בכל מקרה לפי מה שאתה אומר היא תנפח אותי כמו כל תוכניות המסה האחרות???
ניפוח בתבנית, אחד משיטות העיבוד העיקריות לעיצוב מוצרים וחלקי פלסטיק המעוצבים בצורה של חלל עם נפח פנימי, כמו לדוגמא בקבוק שתייה ומיכלים.
העקרון הבסיסי של תהליך הניפוח בתבנית הוא שיחול או חימום של טיובה או צינור פולימרי הסגור מצד אחד והצמדתו אל דפנות התבנית בהתאמה בעזרת צינורית ניפוח לאחר מכן קירור בעזרת אוויר או נוזל קירור והוצאה מהתבנית.
ניפוח בתבנית מתחלק לשלושה סוגים:
1. שיחול וניפוח בתבנית- Extrusion blow molding.
2. הזרקה וניפוח בתבנית- Injection blow molding.
3. מתיחה וניפוח בתבנית- Stretch blow molding.
ss אני יודע משעוזרת לעלייה במאסה ושיש תוצאות אבל שאלתי בקשר לקרוספיט היא תניב את אותן תוצאות כמו בSS?? או פחות או שלא תניב תוצאות מבחינת עלייה במאסה בכלל
לפני שאתה רץ לקנות אבקות ושאר תוספים, כמו שהרוב אמרו פה שב ותקרא. יש נושא בפורום של תזונה ותוספים, שבתחילתו נעוץ אשכול שסוקר את כל הנושא (האשכול שמתבקשים לקרוא לפני שמעלים נושא) מומלץ שתתחיל בו תקבל שם את הכיוון המתאים מאיפה בכלל להתחיל. כל נושא העלאה במסה / משקל, לא יקרה אם לא תאכל ותאכל נכון. לאכול הרבה זה טוב אבל גם תלוי מה, שוב גש לאשכול שציינתי ותתחיל שם.עובדה שהייתי מתאמן בA-B איזזה 4 חודש ולא התפתחתי בשיט אלא רק עליתי במשקלי עבודה עכשיו בSS אני רואה שאני עולה במשקל אבל הבעיה שלי היא שאני לא אוכל מספיק (אני יקנה אבקת מסה כנראה) אבל בכל מקרה לפי מה שאתה אומר היא תנפח אותי כמו כל תוכניות המסה האחרות???
צביקה צודק: קרא קרא קרא את הכול מה שאתה יכול ללמוד איך להתאמן בהדרגתיות בקרוספיט.
ולכל אלה שטוענים שאייר סקווט טוב רק למתיחה וטכניקה כנראה אף פעם לא עשו סקווט סטייל טבאטה ונשאר ל"נוח" במתיחה למתה (BOTTOM TO BOTTOM TABATA SQUATS) שהיא דרף מצוינת להבין שאייר-סקווט לא רק עובד על מתיחה וטכניקה, גם קורע את השרירים, חברים...