הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אחר אימון AB

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
מדוע אנשים ממליצים לשלב יד אחורית אחרי תרגיל חזה ורגליים.
ויד קידמית אחרי גב וכתפיים?
לא עדיף להכניס את היד אחורית אחרי תרגילי גב
ואת היד הקידמית אחרי תרגיל חזה?
כי המשקלים שאני מרים אחרי 3 תרגילי חזה בAB ממש עלובים שאני מגיע לעבודה על היד האחורית...
ואילולא אני משנה לתרגיל על היד הקידמית אני מרגיש שהיד לא תשושה ומרים משקלים גבוהים.

1. קודם כל זה בא לפי הרגשה. יש כאלה שנוח להם ככה וכאלה שנוח להם ככה.
2. הגישה הפופולרית אומרת שעדיף לתת לכל שריר את מקסימום זמן ההתאוששות לקראת האימון הבא. היד האחורית גם ככה עובדת חזק כמייצבת בחזה וכתפיים. אם תעשה אימון אחד חזה וכתפיים ואימון אחר יד אחורית אז ליד אחורית יהיה הרבה פחות התאוששות כי היא תעבוד כל אימון. עדיף פעם אחת להרוג אותה ואחר כך לתת לה יותר ימי מנוחה

מסיבה מאוד פשוטה, אתה לא רוצה להתיש את השריר הקטן ויום אחרי הוא יגביל אותך בתנועה המורכבת.
אם תעשה חזה ויד קדמית יום אחרי בתרגילים לגב היד קדמית תגביל אותך בתנועות המורכבות. לכן עדיף לשים את היד קדמית עם הגב, אמנם אם אתה עובד למשל בתכנית ab במתכונת של יום כן יום לא, אם תעשה חזה ויד קדמית אימון הבא יהיה עוד 48 שעות לפחות זה מספיק זמן עד שהיד קדמית תתאושש לכן זה אפשרי.

• פותח/ת השרשור
אמנם אם אתה עובד למשל בתכנית ab במתכונת של יום כן יום לא, אם תעשה חזה ויד קדמית אימון הבא יהיה עוד 48 שעות לפחות זה מספיק זמן עד שהיד קדמית תתאושש לכן זה אפשרי.
אז אתה טוען שAB במתכונת יום כן יום לא עדיף לשלב אימון יד קדמית עם חזה ויד אחורית עם גב כי יש 48 שעות מנוחה?
אני גם חושב ש48 מנוחה מספיקות לגוף להתאושש . פשוט אני כל כך קורע את הידיים האחוריות באימון החזה ולא רואה טעם להמשיך לעבוד עליהן כי המשקל שאני מצליח לעבוד איתו ממש נמוך, אז מעדיף לעבוד על היד הקידמית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית