הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה סייקל ראשון

מצב
השרשור נעול

ariel008

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
1
28
0
אהלן חדש בפורום

אני עומד להתחיל סייקל ראשון שזה אומר טסט'+דיבול לחברה המנוסים מה דעתכם ע"ז בסייקל ראשון???

שאלה שניה:קראתי שאחד מהתופעות לוואי זה שיעור יתר האם יש דרך לימנוע את זה ואם זה תופעה שכיחה או לא מחיבת???

כמובן לאלו שראו תוצאות על עצמם תודה!!!!

1. סייקל ראשון זה למשך 10-12 שבועות רק טסט' נקי 500 מ"ג בשבוע מפוצל ל-2 זריקות.
2.שיעור זה תלוי בגנטיקה, אם אתה שעיר אתה תהיה עוד יותר, כנ"ל לגבי אקנה.
3. אל תתכנן סייקל ואל תתחיל סייקל לפני שיש לך PCT מוכן.

דבר שלישי,
מה הנתונים שלך?
מה הותק אימונים?
מה המטרה?
איך התזונה שלך נראית.?

מתעכב על הסעיף השלישי.

אין להתחיל סייקל ללא PCT, זה לא משחק ולא מעט אנשים פונים אלי עם שאלות לגבי זה, אנשים מסיימים סייקל ללא PCT ואח"כ שואלים מה אפשר לעשות.

התשובה פשוטה - אנחנו לא רופאים, אין לי שום תשובה לתת לזה, יכול להיות שייגרם נזק ויכול להיות שלא.
יש דברים שלא משחקים איתם.

• פותח/ת השרשור
1. סייקל ראשון זה למשך 10-12 שבועות רק טסט' נקי 500 מ"ג בשבוע מפוצל ל-2 זריקות.
2.שיעור זה תלוי בגנטיקה, אם אתה שעיר אתה תהיה עוד יותר, כנ"ל לגבי אקנה.
3. אל תתכנן סייקל ואל תתחיל סייקל לפני שיש לך PCT מוכן.

דבר שלישי,
מה הנתונים שלך?
מה הותק אימונים?
מה המטרה?
איך התזונה שלך נראית.?

יש לי PCT מוכן בענין הזה אני לא משחק!
עכשיו לגבי גנטיקה אני לא שעיר בכלל ולכן אני מפחד שזה יעשה אותי שעיר
נתונים:
גובה:1.78
מישקל:76
יד:39

יש לי עוד איזה 10 קילו לעלות בשביל להגיעה למטרה שלי מקווה להגיע בסוף הסייקל
לגבי תזונה כרגע 3000 קלוריות ביום
תודה לכל המגיבים!!!

אהלן חדש בפורום
אני עומד להתחיל סייקל ראשון שזה אומר טסט'+דיבול לחברה המנוסים מה דעתכם ע"ז בסייקל ראשון???
שאלה שניה:קראתי שאחד מהתופעות לוואי זה שיעור יתר האם יש דרך לימנוע את זה ואם זה תופעה שכיחה או לא מחיבת???
כמובן לאלו שראו תוצאות על עצמם תודה!!!!
טסט'+דיבול זה קלאסי לסייקל ראשון לתוצעות הטובות ביותר לעלייה במאסה וכוח.
אתה יכול להריץ את הסייקל למשך 8 שבועות 500 מ"ג טסט בשבוע מחולק ל-2 זריקות.
+30 מלגרם דיבול ליום.זה יתן תוצעות מעולות.בממוצע סייקל כזה ראשון נותן 7-8 קילו במשקל לפעמים יותר.
ביגלל שזה סייקל ראשון ואם תעשה אותו 8 שבועות אין צורך בחוריגון(HCG).
אחרי הזריקה אחרונה תחקה שבועיים ותעשה PCT אם כלומיד-זה לשיקום מהערכת הורמונלית ולשמירה על תוצעות.
אם אתה רוצה לייתר ביטחון תשאיר נולבדקס בצד למקרה של איקצוצים בפיטמות(ג"ינו) במידה וזה קורה ואתה תרגיש את זה במהלך הסייקל תתחיל לקחת כדור 1 ביום וזה יעזור אחרי כמה ימים ואם לא תעלה ל-2 כדורים ביום שיעבור לגמרה.
במידה ותרצה להריך את הסייקל ל-10-12 שבועות מה שאני לא כל כך ממליץ למתחילים תכניס חוריגון (HCG) בשבועות 9-10-11-12.תבקש הסבר והדרכה ממי שאתה משיג את החומרים לגבי זה.(חוריגון גם צריך לשמורר במקרר)ושוב אחרי הזריקה האחרונה תחקה שבועיים ותעשה PCT אם כלומיד.(אין צורך סתם לקחת נולבדקס אם אין איקצוצים וחשש לג"ינו)אנשים אחרים פה יכולים להגיד לך אחרת אבל זה לשיקולך.( מיותר להכניס לגוף עוד תרופה כאשר אין צורך בזה)זו דעתי.
*לגבי שיעור יתר זה לא קורה לכולם יש מצב שיהיה ויש מצב שלא.בכל מקרה זה לא רציני.
ואין דרך לימנוע את זה.
*לגבי תזונה תקפיד על כ-2-2.5 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף.
*תקפיד על שומן איכותי בתפריט אפשר להוסיף 6 כאמוסות אומגה-3 ביום.
*ותקפיד על פחמימות. אפשר להתחיל אם כ-4 גרם פחמימות על כל קילו משקל גוף ולהוסיף לפי צורך ולפי העלייה של המשקל.אם המשקל יתקע תעלה אם תעלה טוב תשאר על זה.
חשוב גם לא להגזים אם הפחמימות שלא יוביל להשמנה מיותרת.
*תקפיד על 4 אימוני משקולות בשבוע , לישון טוב ותגדל מעולה.

בן כמה אתה? כמה זמן מתאמן? לפי המספרים, עושה רושם שיש לך עוד דרך יפה להתקדם בלי חומרים?

טסט'+דיבול זה קלאסי לסייקל ראשון לתוצעות הטובות ביותר לעלייה במאסה וכוח.
אתה יכול להריץ את הסייקל למשך 8 שבועות 500 מ"ג טסט בשבוע מחולק ל-2 זריקות.
+30 מלגרם דיבול ליום.זה יתן תוצעות מעולות.בממוצע סייקל כזה ראשון נותן 7-8 קילו במשקל לפעמים יותר.
ביגלל שזה סייקל ראשון ואם תעשה אותו 8 שבועות אין צורך בחוריגון(HCG).
אחרי הזריקה אחרונה תחקה שבועיים ותעשה PCT אם כלומיד-זה לשיקום מהערכת הורמונלית ולשמירה על תוצעות.
אם אתה רוצה לייתר ביטחון תשאיר נולבדקס בצד למקרה של איקצוצים בפיטמות(ג"ינו) במידה וזה קורה ואתה תרגיש את זה במהלך הסייקל תתחיל לקחת כדור 1 ביום וזה יעזור אחרי כמה ימים ואם לא תעלה ל-2 כדורים ביום שיעבור לגמרה.
במידה ותרצה להריך את הסייקל ל-10-12 שבועות מה שאני לא כל כך ממליץ למתחילים תכניס חוריגון (HCG) בשבועות 9-10-11-12.תבקש הסבר והדרכה ממי שאתה משיג את החומרים לגבי זה.(חוריגון גם צריך לשמורר במקרר)ושוב אחרי הזריקה האחרונה תחקה שבועיים ותעשה PCT אם כלומיד.(אין צורך סתם לקחת נולבדקס אם אין איקצוצים וחשש לג"ינו)אנשים אחרים פה יכולים להגיד לך אחרת אבל זה לשיקולך.( מיותר להכניס לגוף עוד תרופה כאשר אין צורך בזה)זו דעתי.
*לגבי שיעור יתר זה לא קורה לכולם יש מצב שיהיה ויש מצב שלא.בכל מקרה זה לא רציני.
ואין דרך לימנוע את זה.
*לגבי תזונה תקפיד על כ-2-2.5 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף.
*תקפיד על שומן איכותי בתפריט אפשר להוסיף 6 כאמוסות אומגה-3 ביום.
*ותקפיד על פחמימות. אפשר להתחיל אם כ-4 גרם פחמימות על כל קילו משקל גוף ולהוסיף לפי צורך ולפי העלייה של המשקל.אם המשקל יתקע תעלה אם תעלה טוב תשאר על זה.
חשוב גם לא להגזים אם הפחמימות שלא יוביל להשמנה מיותרת.
*תקפיד על 4 אימוני משקולות בשבוע , לישון טוב ותגדל מעולה.

כמה שטויות אתה מדבר רואים שהידע שלך מגיע מקישקושים שקישקשו לך במכון השכונתי
והגורו התורן של המכון שלך זיין לך את המוח על מה וצריך לעשות עם היית יודע איך באמת SERMS עובדים לא היית אומר את מה שאמרת בפוסט יצא מאמר שמסביר בדיוק מה התפקיד של כל אחד מהתרופות האלה כולל HCG ואנטי אסטרוגנים ואיך עובד המנגנון של ה HTPA אני ממליץ לך לקרוא אותו ולהחכים לפני שאתה מדקלם את השטויות שאתה שומע במכון שלך

לגבי הסייקל 8 שבועות דיבול זה הרבה בטח ובטח לסייקל ראשון

והגורו התורן של המכון שלך זיין לך את המוח על מה וצריך לעשות עם היית יודע איך באמת SERMS עובדים לא היית אומר את מה שאמרת בפוסט יצא מאמר שמסביר בדיוק מה התפקיד של כל אחד מהתרופות האלה כולל HCG ואנטי אסטרוגנים ואיך עובד המנגנון של ה HTPA אני ממליץ לך לקרוא אותו ולהחכים לפני שאתה מדקלם את השטויות שאתה שומע במכון שלך

אישית לא רואה טעם בלקחת אוראלים, אלא אם כן אתה מתחרה מקצוען, מפני שניתן להגיע לתוצאות מעולות בלעדיהם וגם לשמור על הבריאות בכל העסק הזה.

ואם וכבר לוקחים אוראלים אז לוקחים 4 שבועות עד שהטסט מתחיל להיכנס לפעולה, למה 8 שבועות? מה זה יתן לך חוץ מלאנוס את הכבד?

לפי הנתונים נראה שיש לך עוד לפחות 30 ק"ג לעלות טבעי...

מסכים 76 קילו מה לך ולסטרואידים תלמד לאכול ולהתאמן דבר איתנו עוד שנה שנתיים

אישית לא רואה טעם בלקחת אוראלים, אלא אם כן אתה מתחרה מקצוען, מפני שניתן להגיע לתוצאות מעולות בלעדיהם וגם לשמור על הבריאות בכל העסק הזה.
ואם וכבר לוקחים אוראלים אז לוקחים 4 שבועות עד שהטסט מתחיל להיכנס לפעולה, למה 8 שבועות? מה זה יתן לך חוץ מלאנוס את הכבד?
אין טעם בלקחת אוראלים? אם אתה לא מתחרה מקצוען? זאת דעה מפגרת.
מה הקשר ביכלל בין הדברים? במידה ובן אדם מסויים רוצה להגיע לרמה גבוהה ולהראות מטורף (ויש הרבה אנשים כאלה שמגיעים לרמות גבוהות אבל לא מתחרים)הם פשוט אוהבים את התחום ורוצים להיות גדולים ופשוט מאוד להראות טוב.אז מרביצים סייקלים.ולא מתעסקים בקא*י.
ולתוצעות הכי טובות (לעלייה במאסה לדוגמה או לחיטוב זה לא משנה ממש)זה לשלב אוראלים מתי שיש בזה צורך.אם זה לחודש ואם זה לחודשיים של סייקל.
ואת זה יגיד לך כל מקצוען שהוא הרבה שנים בתחום ויש לו ניסיון עוד מליפני שנולדת.
*בטח שאפשר להגיע לתוצעות טובות רק אם תזריק טסט בלי אוראלים אבל אם דיבול ייתן לך עוד כוח ודראייב לאימונים ועלייה במאסה טובה יותר כי זה השילוב המנצח אז זה מה שעושים. ותאמין לי שסייקל 1 או 2 או 3 וגם לא 10 לא יערסו לך את הבריאות.אם תעשה הכל בכוחמה ולא תיהיה טמבל יהיה בסדר.
בסייקל ראשון טסט+דיבול ל-8 שבועות יתן יותר תוצעות מהאשר טסט בלבד או טסט 8 שבועות ודיבול 4 שבועות.ועל תתוכח על זה ביכלל. והכבד שלך יהיה בסדר.אף אחד עוד לא מת מ-30 מלגרם דיבול ליום למשך 8 שבועות אז תעשה לי טובה.

תגיד לי מה לקחת סטרואיד מקולקול או משהו?
על מה אתה מדבר ביכלל?
הידע שלי מתבסס גם בעיקר על ניסיון(לא שלי)של אחרים רבים ועל ידע של אנשים שבתחום הזה אתה לא עומד לידם אז תישאר בצד אם ההמלצות שלך ועל תגיד לי אם אני מדבר שטויות או לא.
לסייקל ראשון טסט+דיבול ל-8 שבועות במינונים האלה זה בסדר גמור למקסימום תוצעות,נראה לך הרבה?על תעשה את זה תמשיך להזריק רק טסט וסע לשלום.

אתה אידיוט זה מה שיש לי להגיד לך ומה שאני יודע בזרת שלי לא אתה ולא האידיוטים שמיעצים לך ידעו בחיים שלהם חחח איזה טיעון מטומטם "אתה מזיין במוח אם המחקרים שלך" אתה פשוט חמור בלי שכל וזה שנותנים לך חכתוב פה בפורום זה סכנה לכל החברה פה שקוראים אתה התגובות שלך וחושבים שאתה יודע על מה אתה מדבר אין לך מושג איך חומרים עובדים אין לך מושג קלוש על המערכת ההרומונלית עובדת ואין לך מושג איך אורלים משפיעים על הגוף. צריך למנוע ממך להגיב בפורום הזה בכלל

• פותח/ת השרשור
לפי הנתונים נראה שיש לך עוד לפחות 30 ק"ג לעלות טבעי...

נכון יש לי עוד לעלות לא 30 אני מיסתפק ב-15 גם יהיה טוב אבל אין לי את השנה וחצי האלו!!!

לכן אני מעדיף להתיל סייקל עם הכי פחות סיכונים מיותרים!
דבר שני אתה לא יכול להשוות שריר טבעי לשריר מוזרק שניראה פי אלף יותר טוב!

• פותח/ת השרשור

בקיצור מה אתה מציע לי להתחיל עם טסט בלי דיבול??????

בוודאי!. ומה זאת אומרת שריר מוזרק ושריר טבעי? לא הבנתי את ההצהרה הזאת

• פותח/ת השרשור
מה לא הבנת שריר טבעי ניראה פחות טוב יותר צעיר פחות בשל משריר מוזרק

גם אתה התחלת לדבר שטויות מה הקשר בכלל זה בכלל קשור לחתך הרוחבי של השריר כמה שאתה מתאמן יותר שנים עם הזמן החתך הרוחבי שלו גדל והשריר נראה יותר מלא זה קשור גם לגנטיקה גיל ועד גורמים מה הקשר לשריר מוזרק או טבעי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית