עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואלה. ומה מונע ממני להשתמש בטיעון הזה כשהוא יראה אותי עם ג'וינט ביד?ויש דבר שנקרא סודיות רפואית מה שאומר שאם האנדיקרינולוג שלך החליט לרשום לך 2 גרם טסט מסיבה כזו או אחרת השוטר לא יכול לדעת את זה ללא צו בית משפט
אם רואים מישהו מנופח בטירוף אני מניח שהוא יבין שזה לא מצורך רפואיויש דבר שנקרא סודיות רפואית מה שאומר שאם האנדיקרינולוג שלך החליט לרשום לך 2 גרם טסט מסיבה כזו או אחרת השוטר לא יכול לדעת את זה ללא צו בית משפט
מותר לך לסרב לבדיקת שתן, שזה כרגע האמצעי היחידי לדעת אם יש לך חומר פעיל של מריחואנה בדם, אבל אז יכולים לעצור אותך או משהו כזה עד שתילקח מול שופט.וואלה. ומה מונע ממני להשתמש בטיעון הזה כשהוא יראה אותי עם ג'וינט ביד?
זה מוגדר כתרופת מרשם והשני כסם מסוכן בחוק. למי שמקבל מריחואנה רפואית יש אישור מיוחד שהוא אמור להחזיק ולהציג לשוטר.וואלה. ומה מונע ממני להשתמש בטיעון הזה כשהוא יראה אותי עם ג'וינט ביד?
הוא יחרים לך וישתמש בזהאם אתה גר ליד שוטר והוא הבין שאתה משתמש זה יכול לעשות בעיות?
או! הנה הגיע הבנאדם שצריך לשאול כשמדברים על חוקיות של חומרים!הוא יחרים לך וישתמש בזה
חייב לך עוד מוניטין על זההכל חוקי כל עוד לא נתפסת.
אם ככה, אז אני אמרתי לו להגיד את זה.חייב לך עוד מוניטין על זה
ששיואו טלפתיה!!אם ככה, אז אני אמרתי לו להגיד את זה.
קח את המוניטין שלי קח את כולו!!! (לא יכול להביא לך כרגע)הכל חוקי כל עוד לא נתפסת.
שקר מוחלט!אם ככה, אז אני אמרתי לו להגיד את זה.
יש לך מוניטין של שקרן. מספיק טוב?שקר מוחלט!
אני דורש מוניטין כפיצוי.
🤣 עד שהוא מנסה לענות תשובה רצינית...אבל הייתי רציני,בדר"כ בתפיסות קטנות (וגם בחלק מהגדולות) ה"שלל" משמש את השוטרים שהחרימו את זה