הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה| סטרואידים זה דבר חוקי? יכולים לעצור מישהו שמשתמש בסטרואידים?

• פותח/ת השרשור Nero
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Nero

משתמש מתחיל
39
7
נק' מוניטין:
43
39
7
אם אתה גר ליד שוטר והוא הבין שאתה משתמש זה יכול לעשות בעיות?

יש כאן מדיניות אי הפללה במדינה. וקראתי פעם פוסט שחלק מהשוטרים לוקחים סטרואידים באיזשהי יחידה משטרתית.

אף שוטר לא יעצור אותך על שימוש בסטרואידים.
כדי להוכיח יש צורך בבדיקות דם, ואף שוטר לא יגיע איתך למצב שהוא חושד שאתה משתמש אז יעשה לך בדיקות דם.
אני כמעט בטוח שגם אם תיתפס עם חומרים (בכמות של שימוש עצמי) אף אחד לא ידבר איתך.
לעומת זאת, אם תיתפס עם כמות מסחרית יש מצב שפה כבר יעשו משהו, עדיין לא בטוח אבל סוחרים של חומרים לא חוקיים מכל סוג תמיד בראש רשימת ההפללה

ויש דבר שנקרא סודיות רפואית מה שאומר שאם האנדיקרינולוג שלך החליט לרשום לך 2 גרם טסט מסיבה כזו או אחרת השוטר לא יכול לדעת את זה ללא צו בית משפט

ויש דבר שנקרא סודיות רפואית מה שאומר שאם האנדיקרינולוג שלך החליט לרשום לך 2 גרם טסט מסיבה כזו או אחרת השוטר לא יכול לדעת את זה ללא צו בית משפט
וואלה. ומה מונע ממני להשתמש בטיעון הזה כשהוא יראה אותי עם ג'וינט ביד?

• פותח/ת השרשור
אם רואים מישהו מנופח בטירוף אני מניח שהוא יבין שזה לא מצורך רפואי

סטרואידים מותרים לשימוש עצמי,ובתור שבסניק שמכיר המון שוטרים מקרוב,חלק נכבד מאוד מהיס״מ ומיחידות העילית של המשטרה והשבס על חומרים.

מותר לך לסרב לבדיקת שתן, שזה כרגע האמצעי היחידי לדעת אם יש לך חומר פעיל של מריחואנה בדם, אבל אז יכולים לעצור אותך או משהו כזה עד שתילקח מול שופט.

זה מוגדר כתרופת מרשם והשני כסם מסוכן בחוק. למי שמקבל מריחואנה רפואית יש אישור מיוחד שהוא אמור להחזיק ולהציג לשוטר.
שימוש בסטרואידים לפי חוק שווה ערך לשימושבאנטיביוטיקה ללא מרשם.

אבל הייתי רציני,בדר"כ בתפיסות קטנות (וגם בחלק מהגדולות) ה"שלל" משמש את השוטרים שהחרימו את זה

אבל הייתי רציני,בדר"כ בתפיסות קטנות (וגם בחלק מהגדולות) ה"שלל" משמש את השוטרים שהחרימו את זה
🤣 עד שהוא מנסה לענות תשובה רצינית...
מורן, אני מבקש. בוא נשמור על תרבות דיון!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית