הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר שאלה| סטרואידים זה דבר חוקי? יכולים לעצור מישהו שמשתמש בסטרואידים?

• פותח/ת השרשור Nero
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Nero

משתמש מתחיל
39
7
נק' מוניטין:
43
39
7
אם אתה גר ליד שוטר והוא הבין שאתה משתמש זה יכול לעשות בעיות?

• פותח/ת השרשור
אבל הייתי רציני,בדר"כ בתפיסות קטנות (וגם בחלק מהגדולות) ה"שלל" משמש את השוטרים שהחרימו את זה
למה אתה הורס לי את התמימות, הייתי בטוח שהשוטרים שומרים עליי מכל רע 😭

סתם עכשיו באמת: מאיפה אתה יודע שזה ככה...? סתם מנחש או שיצא לך לשמוע על מקרים אמיתיים?

ברמה מסחרית אפשר לעצור, היה בחור פה בארץשעצרו לפני חצי שנה,למרות שאני לא יודע במה זה נגמר, אני מניח שבקנס..

את חבר שלי תפסו יסמ כמה ויאלים לשימוש כולל אינסולין , לא עשו לו כלום ולא לקחו לו . לא מעניין אותם אם אתה משתמש בסטרואידים או הורמון גדילה . מה שמעניין אותם זה אמפטמינים ממריצים ונגזרות של אמפטמין כולל נייס גאי ונגזרותיה לא מזמן גם הוציאו חוק שגם אם ייצרו נגזרת חדשה היא נחשבת בגדר סם מסוכן , לעומת זאת בארהב יכולים להכניס אותך לכלא במידה ותופסים אותך עם סטרואידים למרות שיש איזורים שלא מסתכלים על זה בחומרה

סטיקר:"סטרואיד החרמת?מדולל קיבלת"

*כל הזכויות שמורות ל @nlr666 AKA יצחקוש
אתה מבין כשאומרים אוכלי חינם במה מדובר ? צריך להכין כמות של ויאלים לשים רק שמן ולהגיד להם לבוא לקחת , שיחרימו ויקבלו ***

אתה מבין כשאומרים אוכלי חינם במה מדובר ? צריך להכין כמות של ויאלים לשים רק שמן ולהגיד להם לבוא לקחת , שיחרימו ויקבלו ***
כי טופס החרמה זה הרבה זמן...

מזכיר לי מקרה ששמעתי (ספק אמיתי):
שוטר תנועה עצר מישהו בציר ז'בוטינסקי (פ"ת-ב"ב-ר"ג),ובגלל שהשוטר היה עילג,הוא לא ידע איך לאיית "ז'בוטינסקי" וכך התבטל הדו"ח
שאני מסתכל על מצב המשטרע היום,זה נשמע לי אמיתי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית