הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט בין אבקת חלבון איזולייט

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
חשוב לי שהחלבון יהיה מחברה מוכרת,פחמימה נמוכה,הטעם חייב להיות טוב,בסופו של דבר מה שמכריע את הכף זה המחיר,ויש לי צליאק,חייבת להיות ללא גלוטן.
בהתחלה חשבתי ללכת על האיזו 100 וראיתי שיש חלבון זול יותר,ההתלבטות היא כזו:
1.איזו 100 קרם עוגיות
2.VPX ZERO CARB מחיר פיצוץ,100 ש''ח זול יותר מהאיזו,עם יותר מנות הגשה,יש רק טעם וניל ושוקולד,למה כזו זולה והאם בכלל טעימה?
3.סייטק,גם המחיר נמוך,רק בטעמים בננה ווניל,איך היא?
האיזו פלאקס עולה יותר מהדמטייז ככה שהוא לא נכנס לשיקול.

• פותח/ת השרשור
אני לא בחיטוב,זו תזונה קטוגנית,אין שום בעיה בלא לאכול פירות וירקות,אני נמצא בתזונה הזו כבר שנה וחצי.
איזה נזק יכול להיגרם?
בנתיים אני רק מרגיש טוב יותר ומתחזק.

מה הבעיה בזה?
אוקיי, אתה בתזונה קטגונית במסה?

הרבה שומן + שומן רווי.
מה הבעיה בשומן? זה אב מזון שאתה חייב לצרוך, גם בחיטוב. חוסר בשומן בתפריט יכול להאט את החיטוב ולפגוע בבריאות.
פחמימות הן אב המזון שאיננו צריכים כל כך בחיטוב.
ומה הבעיה בשומן רווי? הוא הכרחי עבורנו.

• פותח/ת השרשור
''קטוגני'' במסה.
לא מרגיש מת כמו פעם שבקושי אכלתי שומן.
היום אוכל המון שומן ומרגיש נפלא.

אני אשמח להסבר למה בן אדם שלא אלרגי לגלוטן או מתכונן לתחרות צריך אבקה שהיא איזו הרי 3 גרם פחמימה לא הרגו אף אחד

ואני אשמח שתראה לי איפה אמרתי שיש צורך.
מדובר בחלבון איזולייט שמבחיר שלו שווה לחלבון מי גבינה, אז אם זה ככה אז ברור שאבחר באיזולייט, לא לא בגלל העיניין של הפחמימה, אלא רק בגלל שיש הזדמנות לקנות משהו איכותי במחיר טוב.

ואני אשמח שתראה לי איפה אמרתי שיש צורך.
מדובר בחלבון איזולייט שמבחיר שלו שווה לחלבון מי גבינה, אז אם זה ככה אז ברור שאבחר באיזולייט, לא לא בגלל העיניין של הפחמימה, אלא רק בגלל שיש הזדמנות לקנות משהו איכותי במחיר טוב.
בזה אתה צודק אני פשוט רואה אנשים כל הזמן חופרים על איזו 100 שהוא 150 ואפילו 200 שקל יותר יקר והם אומרים אין שם פחמימה אין סוכר בלהבלהבלה שבתכלס אין להם שום צורך באיזו

בזה אתה צודק אני פשוט רואה אנשים כל הזמן חופרים על איזו 100 שהוא 150 ואפילו 200 שקל יותר יקר והם אומרים אין שם פחמימה אין סוכר בלהבלהבלה שבתכלס אין להם שופ צורך באיזו

אנחנו עובדים כל יום 12 שעות ביום בחנות להסביר, בעיקר יסלחו הילדים כאן, נכנסים ילדים בני 14 לחנות, עם מסת שריר נמוכה יותר מהפינצ'ר שלי ואומרים לי שהם רוצים רק דימנטייז (למה לעוות את השם) וכן, לא פחות מאיזו 100 כשהם נשאלים מדוע, בדרך כלל התשובה היא ככה אמרו לי, או המאמן המליץ או היא הכי טובה. האם מישהו יכול לבסס במה דימטייז כל כך טובים ? לא נראה לי, אבקת חלבון בינונית שממותגת היטב. הרמת מיתוג שלה כאן בארץ היא מטורפת, אפשר לדחוף לשם אפילו חלבון סויה אבל כל עוד יהיה כתוב דימטייז אנשים יקנו. לצורך העניין החלבון גורמט, הוא מכיל 9 גרם פחמימה וזאת תשלובת זולה, אבל קונים, למה ? כי זה דימטייז. היום יש טרנד, בעיקר אצל הערסים, כמו גינסים של דיזל, אני רוצה רק איזו 100, שלא נדבר על המגזר הערבי, שם השופני הוא הדבר הכי חושב. ואני אומר, שיש כאן מישהו שצוחק עלינו מהצד....

לנושא השיחה, כמו שכתבתי בעבר, לחלבוני איזולייט יש מקום בתעשייה, חולי סכרת, רגישים לגלוטן/לקטוז אורח חיים פליאוליסטי ועוד...
למתאמן הממוצע, כל אבקת חלבון תעשה את העבודה, מעבר לכך, לאלו שמגיעים לערך הקלורי הרצוי, לא נדרש להוסיף אבקת חלבון לתפריט.

אנחנו עובדים כל יום 12 שעות ביום בחנות להסביר, בעיקר יסלחו הילדים כאן, נכנסים ילדים בני 14 לחנות, עם מסת שריר נמוכה יותר מהפינצ'ר שלי ואומרים לי שהם רוצים רק דימנטייז (למה לעוות את השם) וכן, לא פחות מאיזו 100 כשהם נשאלים מדוע, בדרך כלל התשובה היא ככה אמרו לי, או המאמן המליץ או היא הכי טובה. האם מישהו יכול לבסס במה דימטייז כל כך טובים ? לא נראה לי, אבקת חלבון בינונית שממותגת היטב. הרמת מיתוג שלה כאן בארץ היא מטורפת, אפשר לדחוף לשם אפילו חלבון סויה אבל כל עוד יהיה כתוב דימטייז אנשים יקנו. לצורך העניין החלבון גורמט, הוא מכיל 9 גרם פחמימה וזאת תשלובת זולה, אבל קונים, למה ? כי זה דימטייז. היום יש טרנד, בעיקר אצל הערסים, כמו גינסים של דיזל, אני רוצה רק איזו 100, שלא נדבר על המגזר הערבי, שם השופני הוא הדבר הכי חושב. ואני אומר, שיש כאן מישהו שצוחק עלינו מהצד....

לנושא השיחה, כמו שכתבתי בעבר, לחלבוני איזולייט יש מקום בתעשייה, חולי סכרת, רגישים לגלוטן/לקטוז אורח חיים פליאוליסטי ועוד...
למתאמן הממוצע, כל אבקת חלבון תעשה את העבודה, מעבר לכך, לאלו שמגיעים לערך הקלורי הרצוי, לא נדרש להוסיף אבקת חלבון לתפריט.
צודק לגמרייייייייייי כמו שאני אומר לדיימטיז יש פשוט שיווק חזק מאוד הם משקיעים בשיווק הרבה מאוד כסף גם בחול גם בארץ ואנשים חושבים שזה הכי טוב בעיקרון זה הביטס של אבקות החלבון חחחחחח

אני לא בחיטוב,זו תזונה קטוגנית,אין שום בעיה בלא לאכול פירות וירקות,אני נמצא בתזונה הזו כבר שנה וחצי.
איזה נזק יכול להיגרם?
בנתיים אני רק מרגיש טוב יותר ומתחזק.
בתזונה קטגונית זה אמור להיות
70-25-5%
של פחמימה חלבון שומן 2 גרם לא יהרגו אותך

• פותח/ת השרשור
בתזונה קטגונית זה אמור להיות
70-25-5%
של פחמימה חלבון שומן 2 גרם לא יהרגו אותך
שמתי את הקטוגנית בסוגריים מכיוון שזה לא קטוגני רגיל,אפס פחמימה,קטוגנים אוכלים פה ושם ירקות,אני לא אוכל.
2 גר' פחמימה לא יהרגו אותי ובגלל זה חיפשתי אבקה שיש בה עד 2 גר' פחמימה.

אוקיי, אתה בתזונה קטגונית במסה?

מה הבעיה בשומן? זה אב מזון שאתה חייב לצרוך, גם בחיטוב. חוסר בשומן בתפריט יכול להאט את החיטוב ולפגוע בבריאות.
פחמימות הן אב המזון שאיננו צריכים כל כך בחיטוב.
ומה הבעיה בשומן רווי? הוא הכרחי עבורנו.

אתה צודק, שומן הוא הכרחי לגוף ומצוין לנו אבל במידה.
ושומן רווי כן, אין מה לעשות, אנו צורכים אותו כחלק משומנים בריאים כי זה נלווה אליו, אבל שומן רווי בפרט, אינו בריא.
20 גרם (רווי בלבד) ביום לא יהרגו אותך, אבל מעבר לכך זה כבר לא מומלץ בעליל.
תוכל לבדוק זאת בעצמך - קח את כל המאכלים השומניים הבריאים (אבוקדו, שקדים, שמן זית) ומולם תשווה את כל המאכלים שהשומניים הלא בריאים (צ'יפס, גבינה צהובה, גבינה מותכת, מרגרינה).
תעשה פעולת חילוק פשוטה של כמות השומנים הרוויים בשומנים של כל קבוצה.
תראה בעצמך איך ככל שאחוז השומן הרווי במוצר עולה, כך הוא פחות בריא.

אתה צודק, שומן הוא הכרחי לגוף ומצוין לנו אבל במידה.
ושומן רווי כן, אין מה לעשות, אנו צורכים אותו כחלק משומנים בריאים כי זה נלווה אליו, אבל שומן רווי בפרט, אינו בריא.
20 גרם (רווי בלבד) ביום לא יהרגו אותך, אבל מעבר לכך זה כבר לא מומלץ בעליל.
תוכל לבדוק זאת בעצמך - קח את כל המאכלים השומניים הבריאים (אבוקדו, שקדים, שמן זית) ומולם תשווה את כל המאכלים שהשומניים הלא בריאים (צ'יפס, גבינה צהובה, גבינה מותכת, מרגרינה).
תעשה פעולת חילוק פשוטה של כמות השומנים הרוויים בשומנים של כל קבוצה.
תראה בעצמך איך ככל שאחוז השומן הרווי במוצר עולה, כך הוא פחות בריא.
לפי מה החלטת שגבינה צהובה לא בריאה? כל הטיעון שלך מבוסס דעה אישית, ולכן שווה לתחת.
קרא משהו מדעי לפני שאתה מפיץ את הבורות שלך.
https://www.lbs.co.il/threads/17485/
שמתי את הקטוגנית בסוגריים מכיוון שזה לא קטוגני רגיל,אפס פחמימה,קטוגנים אוכלים פה ושם ירקות,אני לא אוכל.
2 גר' פחמימה לא יהרגו אותי ובגלל זה חיפשתי אבקה שיש בה עד 2 גר' פחמימה.
אתה חי בסרט אם אתה חושב שזה בריא.
מעבר לזה שעם תזונה כזו אתה "לא מרגיש מת" (אלוהים יודע מה זה אומר), אתה לא תצליח לפתח מסת שריר או להשתפר מבחינת הישגים ספורטיביים כמו שצריך בלי לפחות לבצע העמסות.
אבל בסדר, כל אחד שממציא לעצמו איזו דיאטה מטומטמת מאמין שזה גורם לו להרגיש טוב יותר. גם טבעונים וגם אוכלי פליאו טוענים שהם מרגישים הרבה יותר אנרגטיים וכו וכו.
אפקט הפלצבו, זה נקרא.

לפי מה החלטת שגבינה צהובה לא בריאה? כל הטיעון שלך מבוסס דעה אישית, ולכן שווה לתחת.
קרא משהו מדעי לפני שאתה מפיץ את הבורות שלך.
https://www.lbs.co.il/threads/17485/

אתה חי בסרט אם אתה חושב שזה בריא.
מעבר לזה שעם תזונה כזו אתה "לא מרגיש מת" (אלוהים יודע מה זה אומר), אתה לא תצליח לפתח מסת שריר או להשתפר מבחינת הישגים ספורטיביים כמו שצריך בלי לפחות לבצע העמסות.
אבל בסדר, כל אחד שממציא לעצמו איזו דיאטה מטומטמת מאמין שזה גורם לו להרגיש טוב יותר. גם טבעונים וגם אוכלי פליאו טוענים שהם מרגישים הרבה יותר אנרגטיים וכו וכו.
אפקט הפלצבו, זה נקרא.

סבבה, זה בריא, תמשיך לאכול.
סיימתי עם אשכול זה. שבת שלום.

נערך לאחרונה:
שים לב שב - vpx הכף יותר קטנה ולכן יש יותר מנות, כל מנה שם זה 20 גרם חלבון.
חשב את סך החלבון בכל מנה מול כמות המנות, תקבל את סך משקל החלבון במוצר.
בהשוואה לדימטייז איזו100, אין הבדל משמעותי. 1500 ומשהו ב-VPX לעומת 1600-1700 באיזו 100. אך במחיר יש הבדל של יותר ממאה שקלים.

מאסל פארם קומבט ממש לא מעפנה ועברה בדיקת מעבדה.

ובאתר שהבאת אין שום מידע על הקומבט.
מצורף סרטון שמוכיח שהיא עברה בדיקה.

אופטימום אני חושב 3.
פרוסטאר וויי 2 גרם (יש לי בבית).

בטח מה יותר אמין - בן אדם רנדומאלי שבקושי אתה יודע את הזהות שלו או מישהו שהצ'אנל שלו זה "THE FITNES GUY שבטח מקבל ארגזים (טוב נו ,לא ממש ארגזים) כדי לפרסם משהו טוב על חברה.

בטח מה יותר אמין - בן אדם רנדומאלי שבקושי אתה יודע את הזהות שלו או מישהו שהצ'אנל שלו זה "THE FITNES GUY שבטח מקבל ארגזים (טוב נו ,לא ממש ארגזים) כדי לפרסם משהו טוב על חברה.

אתה נורמלי?
אתה שומע את עצמך? זה מארק לובליינר.
כנס לאתר טייגרפיטנס, אתר בסדר גודל של BodyBuilding עם אמינות טופ של הטופ.

הבחור בסרטון זה Marc Lobliner, יש לו אתר בשם tiger fitness שהוא כמו שאר האתרים לקניית תוספים, הוא הבעלים של MTS NUTRITION והוא גם הבחור שהמציא את ה - xtend bcaa. הוא נמצא בכל התערוכות/תצוגות פיטנס שיש ברחבי העולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית