נק' מוניטין:
6
- 16
- 6
אתה לא מכבד .. אני אתאיסט אבל אתה לגמרי מגזים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא מכבד .. אני אתאיסט אבל אתה לגמרי מגזים
party poopersרואים שאתה עדיין בבית ספר. מיותר לגמרי כל ההעלבות האלו, תגיד להם "לא תודה" וזהו.
עשיתי את זה פעם.מבחינתי זה כמו שאני אעמוד ברחוב ואשאל נשים אם הן קיבלו זין היום.
הרסת אותי 🤣 Hail Satan, חח אני ברצינות צוחק בקול כבר כמה דקותיש לי תשובה שרוב הפעמים עובדת
Hail Satan
ואז אני מדליק מולם שיר של Behemoth.
אופציה שניה, אתה עונה להם, "שלום אני מחברת הוט האם אתם מרוצים ממהירות האינטרנט שלכם?"
תפתח חוש הומורתתבגר.
אני גר במדינה יהודית חילוניתאתה נמצא במדינת היהודים אם לא שמת לב.
הרסת אותי 🤣 Hail Satan, חח אני ברצינות צוחק בקול כבר כמה דקות
עוד הצעות ?
לא צוחקים עליהם אם הם לא עושים כלום, צוחקים רק על המטרדים (מה שהוא תיאר למעלה).אני גר במדינה יהודית חילונית
אם אני רוצה לצחוק על הדת כי לדעתי לא קיים אלוהים והם סתם מבלבלים את המוח ומאמינים בחבר דמיוני משותף אז אני אעשה את זה כמה שבא לי.
אתה גר במדינה יהודית דמוקרטית,אף אחד לא אמר חילונית בשום מקום.אני גר במדינה יהודית חילונית
אם אני רוצה לצחוק על הדת כי לדעתי לא קיים אלוהים והם סתם מבלבלים את המוח ומאמינים בחבר דמיוני משותף אז אני אעשה את זה כמה שבא לי.
נכון, אין לי בעיה עם דתיים או חרדים (טוב, אולי קצת).לא צוחקים עליהם אם הם לא עושים כלום, צוחקים רק על המטרדים (מה שהוא תיאר למעלה).