הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חדר כושר נורמלי בראשון לציון

• פותח/ת השרשור Avanti
  • פורסם בתאריך

Avanti

משתמש קבוע
1,090
829
נק' מוניטין:
1,116
1,090
829
שלום,
אני יודע שהנושא קצת חרוש ויש אלף נושאים דומים וגם יש שרשור מכוני כושר, עברתי על כל נושא ועל כל חוות דעת על כל מכון בראשון וזה פשוט לא הגיוני המחירים בשמיים בתור חייל אני לא יכול להרשות לעצמי סכומים שאפילו אין להם שום תמורה. אני לא מחפש לשלם סכומים מטורפים על מכון מלא אופני ספינינג וחוגי פילאטיס אני בטוח שיש באזור שאני גר בו (מערב ראשון) מכון פשוט וקטן עם כלוב ראק כמה ספות ודאמבלים הבעיה היחידה היא שאני לא מכיר, אם מישהו מכיר מכון כזה במערב ראשון אנא עזרו לי.
תודה.

ניסית פרקפט באדי ברחוב התזמורת?
אני עובד שם ואני חייב להודות שאחד המיתרונות של המקום זה החופשיות שיש לך אפילו בשעות העומס (בוקר בכלל)
יש לנו שניי כלובים וכמה האמרים ודאבלים של עד 55 אם אני לא טועה
אף מאמן לא יציק לך על שטויות כמו אימון אישי או מכירת דמינייז באיזה 500 פאקניג שקל
ולרוב הערות שלהם מבוססות על נכונות ולא שטויות של וניגט
(חוץ מהמנהל שם אבל הוא באמת פתוח בדעתו ולא ילחם איתך על זה,הא ויש לנו הרבה יוסי יד 50 שבאו מספרניט אבל גם מחברה הטובים עברו מישם (😃
הדבר היחיד שמעט מבאס ומעצבן זה שריצפה עקומה ברמה מזעזעת ובגלל זה צריך לשים מין לוחות עץ מיתחת ולעמוד על אחד אבל אחרי פעם פעמיים מיתרגלים .
קיצר אם אתה גר במערב אני ממליץ לך על המכון הזה לא רק בגלל המחיר הזול אלא גם בגלל הנוחיות שיש לו למי שמיתאמן רציני ולא פימופמי בלידניג

שלום,
אני יודע שהנושא קצת חרוש ויש אלף נושאים דומים וגם יש שרשור מכוני כושר, עברתי על כל נושא ועל כל חוות דעת על כל מכון בראשון וזה פשוט לא הגיוני המחירים בשמיים בתור חייל אני לא יכול להרשות לעצמי סכומים שאפילו אין להם שום תמורה. אני לא מחפש לשלם סכומים מטורפים על מכון מלא אופני ספינינג וחוגי פילאטיס אני בטוח שיש באזור שאני גר בו (מערב ראשון) מכון פשוט וקטן עם כלוב ראק כמה ספות ודאמבלים הבעיה היחידה היא שאני לא מכיר, אם מישהו מכיר מכון כזה במערב ראשון אנא עזרו לי.
תודה.

בראשל"צ - אני אישית הכי אהבתי את : "גו-אקטיב" מתחת לבית המשפט .
חד"כ מאוד גדול - מכשירים מאוד מתקדמים , בריכה ( מה שאין כמעט בשום מקום באזור ראשל"צ ) , מקלחות וכו' מאוד נקי ומסודר .
הייתי שם שנתיים+ , וכן גם הייתי ב- VIM וכל שאר מועדוני ה-Fancy והיחיד שאהבתי ועדיין שומר על הרמה שלו זה : גו אקטיב .

ממליץ לך בחום ללכת לשם .

חד"כ מאוד גדול - מכשירים מאוד מתקדמים , בריכה ( מה שאין כמעט בשום מקום באזור ראשל"צ ) , מקלחות וכו' מאוד נקי ומסודר .
הייתי שם שנתיים+ , וכן גם הייתי ב- VIM וכל שאר מועדוני ה-Fancy והיחיד שאהבתי ועדיין שומר על הרמה שלו זה : גו אקטיב .

ממליץ לך בחום ללכת לשם .
מכון כושר גדול? אזור המשקולות שם בגודל 2 מטר על 2 ללא אפשרות תזוזה באופן נורמלי.

מכון כושר גדול? אזור המשקולות שם בגודל 2 מטר על 2 ללא אפשרות תזוזה באופן נורמלי.

נכון , הם יותר השקיעו בכל מתחם המכשירים + אירובי למיניהם .
אבל אפשר להסתדר שם - יש מספיק מבחר .

אני מאמין שהיית ב- VIM ושם בכלל זה יותר סיוט , 10 מטר מלבני של משקולות חופשיים וזהו .

לא הייתי. הייתי בגו אקטיב בקיץ לשבועיים וזה הספיק לי. אני מהפחות מפונקים, מתגעגע לספרינט עם המזגן המטפטף, הפסקות חשמל ופיצוצים בצינורות מים שהציפו את כל החד"כ - תחזיר לי את זה ואהיה מרוצה 😃
מה שכן, לא ראיתי עד היום (חוץ ממקומות של מקצוענים כמו אוניברסיטת ת"א) אזור משקולות גדול שכזה במכון כושר מיינסטרים כמו בספרינט - אפילו לא בארה"ב.

לא הייתי. הייתי בגו אקטיב בקיץ לשבועיים וזה הספיק לי. אני מהפחות מפונקים, מתגעגע לספרינט עם המזגן המטפטף, הפסקות חשמל ופיצוצים בצינורות מים שהציפו את כל החד"כ - תחזיר לי את זה ואהיה מרוצה 😃

מה שאתה מתאר פה זה המקום הנוכחי שאני מתאמן בו בחולון , קאנטרי שכונתי מטר מהבית .
חד"כ Old School , משקולות וכל המכשור מפעם לפני 20 שנה
המזגן מדי פעם עובד מדי פעם לא עובד, ההליכונים מפסיקים לעבוד, הציפוי גומי בריצפה מתפורר - החיים הטובים .
הכי חשוב : אני הבחור הכי גדול שם - לכן אני נשאר 🥰

ממליץ לך בחום ללכת לשם .

יפה יפה...
רק באסה שזה ההיפך הגמור ממה שפותח הדיון ביקש עם מחירים שלא יורדים מה-270 לחודש.
אני "סובל" מאותה בעיה במרכז ראשון, המכון היחיד שיש פה כבר תקופה זה הולמס פלייס בקניון רוטשילד.

יפה יפה...
רק באסה שזה ההיפך הגמור ממה שפותח הדיון ביקש עם מחירים שלא יורדים מה-270 לחודש.
אני "סובל" מאותה בעיה במרכז ראשון, המכון היחיד שיש פה כבר תקופה זה הולמס פלייס בקניון רוטשילד.

נכון - אבל מאוד בעייתי שם נושא החנייה - במיוחד בחגים, מוצ"ש , שישי וכו' שהקניון מפוצץ ואז לך תחפש איפה להחנות .

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות והעזרה.

אני עובד שם ואני חייב להודות שאחד המיתרונות של המקום זה החופשיות שיש לך אפילו בשעות העומס (בוקר בכלל)
יש לנו שניי כלובים וכמה האמרים ודאבלים של עד 55 אם אני לא טועה
אף מאמן לא יציק לך על שטויות כמו אימון אישי או מכירת דמינייז באיזה 500 פאקניג שקל
ולרוב הערות שלהם מבוססות על נכונות ולא שטויות של וניגט
(חוץ מהמנהל שם אבל הוא באמת פתוח בדעתו ולא ילחם איתך על זה,הא ויש לנו הרבה יוסי יד 50 שבאו מספרניט אבל גם מחברה הטובים עברו מישם 😃)
הדבר היחיד שמעט מבאס ומעצבן זה שריצפה עקומה ברמה מזעזעת ובגלל זה צריך לשים מין לוחות עץ מיתחת ולעמוד על אחד אבל אחרי פעם פעמיים מיתרגלים .
קיצר אם אתה גר במערב אני ממליץ לך על המכון הזה לא רק בגלל המחיר הזול אלא גם בגלל הנוחיות שיש לו למי שמיתאמן רציני ולא פימופמי בלידניג

האמת שני מחפש מכון בסגנון הזה ומפתיע שלא הכרתי אותו לפני, ממש לא מפריע לי שצריך לשים פלטות עץ מתחת כל עוד יש ציוד מתאים וחופש פעולה.
אמנם המכון לא מרחק הליכה ממני אבל אני בהחלט מתעניין לגביו, אני כמובן יצור איתם קשר טלפוני לקבל עוד פרטים אבל בתור עובד במקום אתה יכול כאן או בפרטי אם זה משנה להרחיב לגבי מחיר למנוי שנתי? דמי הרשמה? הנחה לחיילים אם יש?
תודה רבה.

קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות והעזרה.

האמת שני מחפש מכון בסגנון הזה ומפתיע שלא הכרתי אותו לפני, ממש לא מפריע לי שצריך לשים פלטות עץ מתחת כל עוד יש ציוד מתאים וחופש פעולה.
אמנם המכון לא מרחק הליכה ממני אבל אני בהחלט מתעניין לגביו, אני כמובן יצור איתם קשר טלפוני לקבל עוד פרטים אבל בתור עובד במקום אתה יכול כאן או בפרטי אם זה משנה להרחיב לגבי מחיר למנוי שנתי? דמי הרשמה? הנחה לחיילים אם יש?
תודה רבה.
אני מיצתער אני באמת לא זוכר עכשיו מה המחירים הרלוונטים של המנוי ואני לא רוצה להטעות אותך אני מציע לך להיתקשר הם פתוחים מ7 עד 23 (חוץ משבת שכעת זה מ17 עד 22)

מה שאתה מתאר פה זה המקום הנוכחי שאני מתאמן בו בחולון , קאנטרי שכונתי מטר מהבית .
חד"כ Old School , משקולות וכל המכשור מפעם לפני 20 שנה
המזגן מדי פעם עובד מדי פעם לא עובד, ההליכונים מפסיקים לעבוד, הציפוי גומי בריצפה מתפורר - החיים הטובים .
הכי חשוב : אני הבחור הכי גדול שם - לכן אני נשאר 🥰

אם מכון שאול בסטרומה היה קיים הוא היה הכי old school שיש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית